Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najsmieszniejsze bzdury jakie slyszeliscie od kobiet

Polecane posty

Gość gość

1. Mezczyzni boja sie pieknych kobiet 2. Mezczyzni nie chca inteligentnych kobiet 3. Mezczyzni nie chca sie zenic 4. Mezczyzni chca tylko seksu ( szczegolnie prawiczek czekajacy z seksem do slubu i nie chcacy isc do prostytutki) 5. Jestem piekna bez makijazu ( szczegolnie te wymalowane np. z namalowanymi brwiami) 6. Jestem wyzwolona ( a nie przyzna sie ilu miala partnerow ) 7. Kobiety chca porzadnych mezczyzn tylko "trafiamy" ciagle na samych dupkow 8. Jestem dobrze zarabiajaca kobieta ( a i tak wymagam wiekszych zarobkow od mezczyzny) 9. Polacy to maminsynki -> Wlosi mieszkajacy z mamusia to prawdziwi mezczyzni 10. Chrzescijanin mowiacy kobiecie by nie chodzila z dupa na wierzchu to zly chlowiek -> muzulmanin bijacy kobiete za odslonienie wiecej niz oczy -> to prawdziwy mezczyzna ideal kobiecy Swiat zwariowal. Macie jakies podobne hasla? Mozecie sie nimi podzielic. Pozdrawiam

Gość gość
1. Gdy nie urodzisz dziecka nie jesteś w 100 proc. kobieta

Gość gość
Akurat chęć posiadania dziecka to wspaniała cecha u kobiety

Gość gość
" piękna figura to duże piersi " nie ważne ze te piersi to wynik nadwagi albo poprostu sa duże a reszta ciała np bez kobiecej figury np "wciecia "

Gość gość
Jestem inteligentna.

Gość gość
Ludzie w większości pleta same bzdury wiec nie ważne czy kobieta czy facet , słyszałam masę durnych tekstów od obojga płci

Gość gość
gość dziś 1. Gdy nie urodzisz dziecka nie jesteś w 100 proc. kobieta X Ujecie z drugiej strony ale jakze trafne. Pozdrawiam pania:)

Gość gość
1. Mężczyźni patrzą tylko na wygląd

Gość gość
Autorze jesteś zakompleksionym chłoptysiem. Lecz się.

Gość gość
2. Jestem piękna mimo, że ma twarz nie za ciekawą

Gość gość
Akurat chęć posiadania dziecka to wspaniała cecha u kobiety xxxx a najlepsza cecha to chęć służenia w kuchni swojemu mężowi

Gość gość
Pseudo mężczyźni przyszli się pożalić w temacie :D

Gość Ja_Dyzio
teksty kobiet : - wszyscy jesteście tacy sami ! albo - piękna kobieta we wszystkim wygląda pięknie ! czyli wygląda jakby okradła kontener PCK a przed wyjściem z domu nie popatrzyła nawet do lustra , lustro na jej widok to by pękło z żalu ale kobieta ma o sobie wysokie mniemanie

Gość gość
1 jestem piękna, co z tego ze nie mam piersi 2 nie mogę schudnąć a ciągle jestem na diecie, albo jestem chora...a wpieprza słodycze i inne tłusciny 3 gruba tez może być piękna:D 4 grube obrażają szczupłe nazywając wieszkami ale na takie właśnie lecą faceci