Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co to znaczy że na naszym weselu goście byli ozdobą tego wydarzenia? Nie czaję

Polecane posty

Gość gość

chodzi o co konkretnie? Tak nam powiedział pewien gość weslny. Jak byście to zinterpretaowały

Gość gość
Dokładnie ten gość weselny powiedział tak: "Byłem ostatnio na weselu u X, tam było zupełnie inaczej, ale na obydwu weselach było super. Tam było mnóstwo młodych, tańczyli i cały czas się bawili. A u was goście byli ozdobą tego wydarzenia" Odebrałam to ŹLE...

Gość gość
Ja bym to odebrała ze to Młodzi byli najwazniejsci i to był ich dzień. A goście jak goście, towarzyszyli im w tym dniu. Czyli taka miła gadka. Druga opcja to ze goście byli dretwi, mało osób tańczylo, nie było z kim pogadać etc i impreza była średnia.

Gość gość
Właśnie widzisz wydaje mi sie ze chodziło ze imporeza byla srednia, z jednej strony padl tekst ze ludzie sie bawili, tanczyli i radowali, a z drugiej powiedzial cos takiego ze byli ozdoba tego wydarzenia. w kontrascie do tamtego wesela o ktorym mowil, wychjodzi na to ze jego zdaniem bylo tak sobie, szkoda.

Gość gość
ja pierdziele który to już twój temat? cio to znaczy jak na weselu teściowa pierdnie, a co to znaczy, że wujek heniek powiedział, że kotlety wyglądają jak zadek ciotki zośki... nastepna pier/dolnięta trzęsąca się nad swoją szopką ślubną. Kobieto ludzie mają w d***e twoje ceremoniały. Myślisz, że kogoś obchodzą te wsiowe cyrki? przyszli żeby się nażrec i zachlać

Gość gość
Ten gość chyba nie ma taktu

Gość gość
I jeszcze odpowiedni dział do tych ciągłych tematów o weselu i sukniach ślubnych