Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pediatra prywatnie w Warszawie

Polecane posty

Gość gość

Hej! Chciałabym chodzić z córką do pediatry prywatnie. Na fundusz ciężko się czasem umowić na wizytę, a i c***aństwowi lekarze jacyś tacy niemili, gburowaci... Może wy macie miłe doświadczenia w placówkach prywatnych? Polecacie coś konkretnego? tak myślę czy i pakietu medycznego dziecku nie wykupić...

Gość jojo65
Ja już od dawna nie chodzę z dzieckiem na nfz... Bo czasem to tragedia, dziecko chore, potrzebuje lekarstw, a w przychodni mówią, że nie ma już miejsc i trzeba czekać kilka dni... A jednak chodząc prywatnie- lekarz dostosowuje się do mnie i jest to bardzo wygodne

Gość gość
Moja siostra ma dwójkę dzieci i leczy ich w szpitalu Medicover. Wrzuć w google to wyskoczą ci namiary na ta placówkę. Siostra zadowolona- dzieciaki tez jakoś mniej chorują, więc chyba pediatra jest u nich godny polecenia ;)

Gość gość
no dokladnie, szpital Medicover i ich oddział dziecięcy to bardzo dobry wybór. Co jak co, ale pediatrę lepiej mieć prywatnego, z tymi na fundusz różnie bywa... Mi w Medicoverze podoba się to, że mają wielu specjalistów i specjalistyczne sprzęty, które są wazne podczas badań.

Gość gość
Dziekuje za waszą pomoc, wyszukalam Medicover i chyba zapisze małą wlaśnie tam ;)

Gość mamazwilanowa
a jaka dzielnica w Warszawie? Ja mogę bardzo polecić pediatrów w Enel-Medzie w Wilanowie. Super mają podejście do dzieci, zero stresu na wizytach no i leczenie zawsze dobrze dobierane. Ja jestem zachwycona, moje dzieci też :) Sprawdź :)