Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość globus

Kobiety dojrzałe część siódma

Polecane posty

To ja się zawzięłam i szlaban próbuję otworzyć...

Już jest... A więc pa... I przyjdź Siostro-Aziu jutro na poranną kawcię... (_)> (_)>

Gość globus
Góra z górą się nie zejdzie a człowiek z człowiekiem naet na drugim końcu świata się spotka. x Witaj nowa klubowiczko.Jeśli chcesz pijać kawę w naszym towarzystwie to zapraszamy.

Gość gość
Ależ to zaszczyt dla mnie będzie wypić kawę/herbatę w tak zacnym gronie

Gość Aziu
Cos mi nie wyszło :( z tekstem

To raz jeszcze będzie mi miło przy kawie

No i co... kilka dni temu niepotrzebnie pochwaliłam się, że mnie szczepionka ISMIGEN przed wirusami doskonale chroni... bodajby mi język w supełek się zawiązał... ległam w pościel jak nepek... ładuję w siebie APAP, a i tak mam 39,5... wszystko mnie boli... głowa, stawy, kości, skóra, a nawet włosy... krótko mówiąc grypa... oczywiście jutro do wnusi nie jadę... młodzi muszą sobie jakoś inaczej poradzić... a ja do poradni pulmonologicznej... tylko, że moja ulubiona dr na narty się wybrała... mam nadzieję, że ktoś inny się zlituje i przyjmie mnie... Wyślę... bo do kompa nie mam siły usiąść... piszę na komórce... pod kołdrą... w ukryciu przed moim M... normalnie jak uczniak...:D Dobrej nocy Wam Wszystkim... Paaa...!! ♡♡

Gość globus
Oj co za dni:(:( x Aduś byłaś taka dzielna a jednak grypa Cię dopadła. Trzymaj się i wygrzewaj w łóżku. Prawdę piszesz,że przy grypie boli wszystko a nawet włosy. Na kawę pewnie nie masz ochoty .Przygotowałam herbatkę malinową na rozgrzanie.❤️ x Cyferko jak u Ciebie sytuacja. Ob y Wam dzisiaj wypisu ze szpitala nie zafundowali:( x Jaskółeczko czas pognać w górę i nieść zapach wiosny.U mnie pogoda troszkę łagodniejsza, x Lunka Jak żyjesz??? choroba zelżała? x Dla chętnych przygotowałam kawę. x Azia

Cześć dziewczyny, kubki w dłoń, nowy dzień mamy. Wszystkim życzę zdrowia i rozsupłania problemów, ja herbatkę preferuję, kawusia koło 10 :) Aduś toż to nieładnie tak chorować, zdrowiej szybko i daj znać jak wizyta u doktorki, co Ci zaaplikuje ciekawa jestem? A na razie to łóżko, gorąca woda z miodem, czosnek, ciepłe skarpety. A jak Ty z taką gorączką pójdziesz na mróz? Uciekam stwory karmić

Witajcie !! Melduję sie. Krótko będzie, bo gorączka dalej masakruje mnie. Noc fatalna, nieprzespana. Dobrze, że przy łóżku mam radio, więc sobie słuchałam. x Globusku, dzieny za kawcię.:) x Aziu, o tak, herbatka z suszonymi malinami dobrze mi zrobi.:) Jak do lekarza dotrę? Autobusem miejskim. Wsiadam po naszym domem, wysiadam pod poradnią. -Wymęczona Ada. :(

Dzień dobry. Witam nową koleżankę Aziu... i piję z Tobą brudzia kawowego ;-) Serio siostra Adzii?taka prawdziwa,rodzona? X Dezynfekuję nasz klubik :-D Wdychajcie aromat z drzewa herbacianego. Aduś bardzo Ci współczuję.Zdrowiej !!! Globusiku nie wiem co nam dzień przyniesie,ale cieszę się,że Emek już na nogach.Wczoraj byłam w szpitalu... teść nie może zrozumieć,że syn jest chory :-( -Przecież on nie choruje-cytuję słowa teścia ....:-( X Studencik rano skarżył się,że zaczyna go brać :-( Napisałam mu jaki zestaw ma aplikować.... Rano termometr wskazywał -16 mam nadzieję,że takie mrozy już nie wrócą. Słonecznego i zdrowego dnia. Imuś

Cześć Imuś :D rozgaszczam się u Was :) Ada z gorączką autobusem??? Nie jest to super pomysł jak mniemam. A wizyt domowych nie ma? U mnie mróz trzyma, dobrze że słońce jest. Nie chce mu się po zakupy lecieć i chyba na resztkach przebieduję dziś. Zwykła krzątanina mnie czeka, do pracy dopiero we środę idę, zatem luz blues :)

Cyferko, niestety nie rodzona siostra ale przyszywana i to jest wielka szkoda :( Ale my siostry w bojach życiowych jesteśmy. I tak do siebie mówimy. Rozumiem, że Rodzina Ci choruje, a już jak Panowie są chorzy, to masakra. Cierpliwości Ci życzę i gorący płyn popijam bo u mnie też mocno na minusie

Imuś to wnuczę w drodze. Moje ancymonki to lenie totalne, nic się nie zapowiada, E w Indonezji angielskiego jako wolontariuszka uczy, od października po świecie jeździ, Laos , Chiny, Wietnam te sprawy. J jak mówi nie ma czasu taczek załadować, braku jądrowe dobijają, K uważa że za młody na rodzinę i z A oddają się uciechom życia :) starą matkę co prawda czasem odwiedzają, ale swoim życiem żyją i dobrze. Globusiku, życzę wielu satysfakcjonujących wyjść z domu

Imuś , Junior mam nadzieję robi postępy, a Tobie po co neurochirurg potrzebny? Toż kipisz zdrowiem, trzymam kciuki aby wizyta była bezboleśnie szybka i skuteczna.

Hej To znowu ja;-) Dzisiaj Dzień Teściowej. Teściówki trzymajcie się i nie poddawajcie :-D Swojej życzę empatii i zdrowia. X Imuś sklonuj się :-D Zrób to!!!

Imuś tarczycy nie liczę :D u mnie wielka nadczynność utrzymywana celowo ze względu na obcego pasażera, więc moje ADHD ma się dobrze. A wyglądasz na okaz zdrowia, a trochę nazbierałaś, ale grunt to się nie dawać i humor mieć. A tego Ci nie brakuje, prawda?

Cyferko, nie wiedziałam że dziś takie święto :D to czekam na „prezenta” i życzenia Hi Hi. Empatia to dobra rzecz :) warta stosowania.

Imuś skoliozę tez posiadam na stanie i onaż dobrze się miewa, a garbik rośnie :p

Aziu jeszcze jedno święto dzisiaj...przyjemne,przyjezne? ....? Dzień Dentysty:-D Kto to jest E ? jeśli mogę spytać.Fajnie jej:-D J...K...A...? Ja taka ciekawska ;-)

Cyferko E to moja pierworodna Ewa na stałe w Londynie mieszka i pracuje/pracowała bo robotę rzuciła i wszystkie oszczędności przepuszcza :) ale fajnie jej, a w dzisiejszych czasach to kontakt przez whatsappa codziennie mamy i fotki dostaję na bieżąco Dentysty nie lubię coś :) Imuś skolioza u Młodego to pechowa sprawa, mam nadzieję że rehabilitacja daje efekty.

Jan Paweł drugi w kolejności i jego żona Ula , Kacper Fryderyk ostatni - beniaminek i Asia jego panna. To cała moja czeredka. Był jeszcze tata Jurek ale niestety choroba szybko go zabrała. W lipcu 2 lata miną jak odszedł.

Imuś sklonowana teściowa.... może być dla zięcia pewnym problemem :D Hi Hi

Aziu dzięki za info :-) Troszkę Was jest :-) Ja mam dwóch synów i dwie niby synowe. Mój starszy syn ma w planie oświadczyć się jeszcze w tym tygodniu :-) Zapowiedział mi nawet -Mamo żenię się w tym roku,ale jeszcze oświadczyć się muszę. No raczej ,wszak taka kolejność :-D Mieszkają razem 3 lata. Okres próbny zakończony,zwrotów nie przyjmuję ;-) Zawiesza mi się komputer...pewnie też ma dosyć mrozów.

Słusznie Cyferko, że nie przyjmujesz zwrotów, trzymam kciuki za udane oświadczyny i oby im się wiodło. Ja również za całkiem przyzwoitą teściową się uważam :) mój były zięć do tej pory wszelkie życzenia mi przysyła z okazji wszelkich. Córcia pomimo moich protestów się parę lat temu rozwiodła, dobrze że dzieci nie było, niezgodność charakterów podobno, ale raczej myślę że różnice kulturowe i temperamentów, on Anglik flegmatyczny, ona chwili w miejscu nie usiedzi, cóż życie

Jestem już w domu po wizycie na pulmonologi... moja dr dziś jeszcze przyjmuje i udało mi się do niej dostać...w płucach i oskrzelach czysto... czyli grypa mnie powaliła... dostałam jakiś nowy lek p/grypie... nazywa się Ebiflumin... http://www.bartoszmowi.pl/phx_preparat/38250 mam łykać go co 12 godzin... i oczywiście leżeć... Idę zrobić południową kawkę... jeśli macie ochotę, to zapraszam... (_)> (_)> (_)> (_)> (_)> (_)>

Podłączam sie Aduś, jestem w trakcie picia. Dobrze że w płucach i oskrzelach czysto. A temperatura nadal trzyma? Zeszło Ci trochę u lekarza, tak te kolejki....ja jak idę na onko to godziny schodzą, ludu kupa :( Teraz na wynik tk czekam to kciuki trzymaj koniecznie. Inne Panie też proszę o zaciśnięte paluszki.