Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blueberries2808

Ciąża,planowanie,testowanie,temperatura,objawy,dyskusja :)

Polecane posty

Wyszukajcie grupę kafeteria na FB....z ikonka kawy wyślijcie prośbę o przyjęcie do grupy....świeża nowa grupa z jednym członkiem czyli mną.czekam na was

Gość TakaSobieMaMama
Czesc dziewczyny. Co do tego krwawienia w 7 tyg to ja tez mam ogromna nadzieje ze to zart. Beta 280 w 7 tyg ? Cos chyba tu nie pasuje bo taka beta to jest zazwyczaj dzien, dwa dni po @.Moze i sie myle ale ktos chyba chcial zagrac na naszych uczuciach. Jak u Was ? U mnie samopoczucie nie najlepsze. Pojawily sie bole glowy mdli mnie kilka razy w ciagu dnia. Na szczęście bez wymiotow. W dodatku wewnatrz ust zrobila mi sie afta i boli jak cholera.

A na meila kafeteriamama@wp.pl Wyślijcie swoje imię o nazwisko wraz z nikiem z kafe żebym wiedziała kogo wpuszczać do kafeterii na FB Taka mała weryfikacja Bd weryfikowała z danymi które przyjdą w prośbie o dołączeniem do grupy Ustrzeze nas to przed trolami.

Gość Mamciaktorachcedzidzie
Szmaragdowy gratulacje. Dbaj o siebie :) a co do wypryskow na twarzy... Też się z tym mecze mam 25 lat i myślałam że już kłopot zazegnany, ale nic z tego... Po odstawieniu tabletek anty jest jakaś masakra. Jedno wiem na pewno, nigdy więcej tabletek anty już do ust nie wloze!! Mam nadzieję że wkrótce to minie

Gość gośćKarola
Interesantka, napisałam emaila.

Gość magdzis
Nie mogę znaleźć

Dziewczyny wysyłajcie prośby o dołączenie do grupy....w wyszukiwaniu na FB wpiszcie kafeteria wyświetla się różne ale nasza jest najświeższa z filiżanka kawy,e opisie ma mój nick z kafeterii czyli "Interesantka25 "szukajcie bo ja to dopiero ogarniam.

Lifeisgood dołączysz do nas na FB? Mamaktorachcedzidzie mam meila szukaj nas na FB Kto jeszcze wskakuje na fb? Piszcie meile i szukajcie nas bd fb

Gość gość
Głupie tępe dzidy, specjalistki od ciąży- jesli beta była robiona pierwszy raz w 7 tygodniu i pojawiło sie krwawienie, to wynik 280 mogł byc wynikiem po spadku w trakcie poronienia. Nie każdy lata na badanie krwi tuż po wyjęciu członka z pochwy :-/

Ja z fb odpadam. Zaglądajcie tu czasem :) buziaki dla Was, trzymam mocno kciuki za powiększenie się naszej forumowej rodzinki :))

Gość magdzis
No jasne że będziemy zaglądać,cały czas

Gość gośćKarola
Chodz z nami, jest naprawdę lepiej. Wszystko chodzi, szybko, sprawnie wiadomości są odrazu.

Gość magdzis
Takasobiemama też musi się przyłączyć, mosabia

Gość magdzis
Nie dodają się posty chyba

Dziewczyny które nie dołączyły do FB....załóżcie choćby konto z nikiem z kafeterii....wyślijcie mi wiadomość na meila a ja roześle linki do naszego FB Dajcie znać jak najszybciej Mamy tydzień potem robimy konto tajne .

Gość DOORKA26
Marzena na Fb to ja ;)

Gość DOORKA26
A wogole u mnie ten cykl to tez nie wypał... 3 dzien okresu... lipa..