Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie lubię Lewandowskich. Czy są tu ludzie którzy też ich nie lubią ?

Polecane posty

Gość gość

Pomijam grę tego pana na boisku, bo piłki nożnej nie lubię, uważam ze to najbardziej plebejski, zgniły, skorumpowany sport. Chodzi mi o tych dwoje, lewandowskich jako ludzi...ich wizerunek medialny, sprzedajność, no sa po prostu sprzedawczykami...za forsę zrobią wdiac wszystko , czego to nie reklamowali... - szampon - maszynka do golenia - smartfon - operator komorkowy - a teraz coca cola, wszedzie na billboardach wiadoma morda pewnie cos tam jeszcze reklamowali ale nie jesem na bieżąco z TV jak można byc tak pazernym na pieniądze ? nie rozumiem tego, ja sama nie jestem biedaczką, ale z wiekiem (mam 31) widzę ze sa wazniejsze rzeczy niz kasa, teraz bardziej cieszy mnie pomoc zwierzętom, odpoczynek, hobby a nie pęd za forsą, nowe auto, nowe ciuchy, nowy telefon, okulary za 500 zl, kremy za 200, perfumy za 300 itp

Gość gość
Ja, chociaz w sumie jego to moge przeboleć, ale ona to xxxx leci na jego nazwisku, fejmie i kasie. Pustaczka do potęgi, próżna i wyrachowana snobka.

Gość Wrozbella
A znasz ich prywatnie, że ich nie lubisz? Czy oceniasz ich po tym jak wielki sukces osiągnęli?

Gość gość
Ale Was mecza tacy ludzie. Przyjmijmy takie myslenie , ze po to są , aby ukazać jakim się nie powinno być, może być ? Mnie nie przeszkadzają, niech robią co chcą, nikogo nie krzywdzą.

Gość gość
Wrozbella dziś Prosty przykład: kiedy PRZYJACIÓŁKA !!! Lewandowskiej która znała od lat z klubu sportowego, cięzko zachorowała i była potrzebna kwota około 100tysięcy na leczenie, to Lewandowska wykazała sie bardzo ludzkim odruchem. Nagrała filmik nawołujący do pomocy jej przyjaciółce i zeby ludzie zrobili dla niej zrzutkę. Żenada na maksa tym bardziej dla osoby która wydaje setki tysięcy na ciuszki i dodatki. A finał okazał się tragiczny, bo dziewczyna nie doczekała kwoty potrzebnej na leczenie i zmarła, osierociła małe dziecko. I mi taki przykład dał wyraźnie wgląd, na to co dla Lewandowskiej się liczy - kasa i fejm, bo zamiast odpalić jej na leczenie, to próbowała się promowac dobroczynnym filmikiem. A kwota to była wartość jednodniówki Lewego.

Gość Wrozbella
Ale skąd wiesz jak było naprawdę? Czyli obwinasz śmierć tej kobiety Ankę, bo nie dała pieniędzy chociaż je miała? Skąd możesz wiedzieć jak naprawdę było?

Gość gość
To sa fakty wejdx sobie na FB Lewandowskiej albo wygogluj temat, głośno było to nie sa plotki. www.wykop.pl/link/3391743/milionerka-anna-lewandowska-prosi-o-pomoc-finansowa-dla-chorej-kolezanki/

Gość gość
Nazywała się Beata Maciejewska, to nie postać fikcyjna.

Gość gość
13:42 tez pamietam te afere,pokazała dobitnie co z niej za człowiek

Gość gość
www.pomponik.pl/plotki/news-anna-lewandowska-pozegnala-zmarla-przyjaciolke-beata-macieje,nId,2316389

Gość gość
Lewandowska to typ pustaka która nie wie jak się wylansować żeby ona tez była znana nie tylko jej mąż. Najpierw odgapila pomysł od Chodakowskiej a potem te swoje porady i książki. Jakim ona jest ekspertem? Ekspert laik jak większość. A o ciąży i żywieniu to mogą się wypowiadać lekarze po medycynie w tej specjalności a nie taka byle kto. Nie mowcie, ze ktoś te jej bzdury kupuje i nabija jej kasę.

Gość gość
okulary za 500 zl, kremy za 200, perfumy za 300 itp x Za takie kwoty to tylko na wyprzedażach -370% :D

Gość gość
No dobrze, u każdego bogatego człowieka można coś znależć . Przecież oni nie są jedyni Ja osobiscie ich lubię, korzystają z tego co im daja życie, być może póżniej takie czasy już im się nie wrócą Lewandowski wiecznie nie będzie grał w piłkę Zyją zgodnie i to się liczy.

Gość gość
inaccessible89 dziś Wiem, że prosiła o pomoc finansową. O ile dobrze pamiętam Ania z Robertem dali 100 czy 200 000. Dali też 100 000 na operację jakiegoś chłopczyka. Jedno i drugie można znaleźć w Internecie, a jak dokładnie było wie tylko Ania i Robert. xx Ale daj spokój, nawet jeśli (?) dali na leczenie Beaty Maciejewskiej, to czemu w takim razie nie dołozyli tej brakującej kwoty 100tys? Kiedy z tą dziewczyną było juz coraz gorzej i liczył się czas. A co do akcji z chłopczykiem który nie istniał, co tylu sławnych prominentów się zrzuciło łącznie z Lewandowskimi, to już wiadomo że to była ustawka. Dlatego tez jako pierwszym to Lewandowskim zwrócono (!) całą kwote.

Gość gość
Dajcie spokój bo się w sądzie znajdziecie bo ona do sądu pozywa bo ja na adwokatów stać i przez to się też o niej mówi, taki lans, że niby krzywda jej się dzieje :D

Gość gość
gość dziś no zgadza się, pozwała już niejednego za to że jej nie pasowało, że się negatywnie o niej wypowiadał. No to na koniec napiszę Ania to jest fajna :)

Gość gość
Ja ich nie lubię :D tzn są mi ogolnie obojętni, jak widze artykul o robercie albo annie to nawet nie otwieram, omijam bo co mnie to obchodzi ? są nudni jak flaki z olejem, sztuczne uśmiechy, wynajęli agencję reklamową zeby dbała o ich wizerunek :O ogolnie żal mi ludzi ktorzy fascynują się życiem jakiś 'celebrytów', robią z nimi fotki, latają za autografami, robią o nich blogi, fan-page, tragedia, zidiocenie ludzi:O mam taką w pracy, rano siedzi przy kompie i mi oznajmia czy widziałam fotki natalii siwiec w ciąży :O kolejna p***a ktora znana jest z silikonu w mózgu i cyckach oraz pokazywanie tych cycków na stadionie... albo jakas tam aktoreczka oznajmia ze jest w ciązy, potem oznajmia ze urodzila, potem ze to córka i ma na imie Beatrycze czy inne Pocahontas :D

Gość gość
skoro pozywa ludzi to już wiadomo z kim mamy do czynienia...dno i tyle, więcej nie pisze bo jeszcze mnie pozwie PS: i tak skończy w grobie i zeżrą ją robaki, to nieuniknione :)

Gość gość
Racja i tym nie różni się od innych ludzi.

Gość Wrozbella
Moim okiem było tak, że przyjaciółka sama nie chciała by wyłożyli wszystko na jej operacje ;)

Gość Wrozbella
A ja nie lubię takich jak Wy, pieprzonych plotkarzy, nie osądzajcie, bo i Wy możecie być kiedyś osadzeni ;)

Gość gość
Wrozbella dziś Dalej nie łapiesz, ze to nie plotki tylko fakty, nawet sama Lewandowska się do tego odniosła. A swój apel zaczeła: zbierany na bliską mi osobę! czy jakby twoja bliska osoba zachorowała a koszt to była by twoja dniówka, to wyszłabyś na ulice z puszką i plakatem zbiórka dla przyjaciółki? Bo własnie o to gr***nęło, że to była dla nich kwota rzędu zarobków 1 dnia, a Beata M. nie była jej obca, tylko bliska!

Gość gość
ale się zawiść wylewa. mi się raczej jawią jako sympatyczni ludzie. a że są bogaci to i dużo wydają, żyją z showbussinesu to i wszędzie ich pełno. jakby mi dawali za występowanie w reklamach tyle kasy co lewandowskim (albo nawet dużo mniej) to też bym występowal zamiast dymać codziennie do roboty za parę tysiaków.

Gość Wrozbella
Dobrze wyrocznio, masz prawo by osadzac :D

Gość gość
Dlatego tego szamponu nie kupuje a poza tym on zmywa kolor z włosów szybciej niż inne szampony wiec jest do bani.

Gość gość
a lewandowska piszecie że tak się "lansuje na nazwisku męża" ale jednak mistrzynią świata w karate jest. któraś z was jest, zawistne balerony? osiągnęła na pewno więcej niż przeciętny człowiek a że trochę się faktycznie lansuje na gwiazdę to nie zbrodnia. próżność jest w każdym człowieku a ona ma przynajmniej jakieś powody ku temu (w odróżnieniu od wielu innych).

Gość Wrozbella
Fajnie się lansuje, a widzicie ja na ściankach tak często jak inne gwiazdeczki? Czy widzicie ja wszędzie w tv? Lans, bo ma konto na FB na Instagramie? Bo wydała programy treningowe? Wierzcie się ludzie ogarnięcie i zajmijcie swoimi problemami

Gość gość
Zorientujcie się co niektórzy, jak sprawy się mają jeśli chodzi o Lewandowskich a Błaszczykowskich. Sięgnijcie wstecz, jak to Błaszczykowski z zoną pomagali na starcie w Niemczech Lewandowskim. I poczytajcie jak się szybko na nich przejechali, bo im palma odbiła. A komu jeszcze mało dowodów że L. nie sa lubiani za swoje zachowania, to niech zobaczy reklamę pewnej marki samochodowej, gdzie występował Lewy, Błaszczyk i Piszczek. Ta reklama niby zartobliwa, ale miała własnie podłoże w tym że z Lewym się nie trzymali. Sprawy w klubie i szatni, gdzie L. zbyt gwiazdorzył. Błaszczyk bardzo się udziela charytatywnie i bez rozgłosu i za to szacun. Miał ciężkie i tragiczne dzieciństwo, docenia to co ma i potrafił mimo sławy i pieniędzy zostać przede wszystkim człowiekiem a nie lansikiem celebrytą do zbijania kasiory na czym się da.

Gość gość
gość dziś a lewandowska piszecie że tak się "lansuje na nazwisku męża" ale jednak mistrzynią świata w karate jest. któraś z was jest, zawistne balerony? x he he he, a znałas jej karierę albo w ogóle słyszałas o niej zanim została kobietą Lewego? z pewnością nie. A druga sprawa hipokrytka z ciebie że ho ho, wytykasz komuś zawiść, a sama obrażasz i wyzywasz innych, za inne poglady.

Gość gość
"he he he, a znałas jej karierę albo w ogóle słyszałas o niej zanim została kobietą Lewego? z pewnością nie." x nie znałem ale od kiedy to moje znałem czy nie znałem jest wyznacznikiem czyjegoś sukcesu? a jak ktoś osiąga w jakiejkolwiek dyscyplinie mistrzostwo świata (chocby i grupowe) to jest to niewątpliwy, życiowy sukces znacznie przewyższający osiągnięcia przeciętnego człowieka (w tym moje). mistrzów świata np w lataniu precyzyjnym (w którym podobno jesteśmy potęgą) też nie znam. czy to znaczy że to nie są sukcesy? są sporty czy osiągnięcia bardziej medialne i mniej medialne. teraz ci lewandowska nie pasuje bo jest "za bardzo medialna" a jak nie była i nikt nie znał jej nazwiska to też niedobrze wg ciebie? to chyba jest zwykła zawiść. udało jej się w życiu i pokazuje to więc tacy mali podgryzacze próbują ją podgryzać ile się da.