Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie lubię Lewandowskich. Czy są tu ludzie którzy też ich nie lubią ?

Polecane posty

Gość gość
"A druga sprawa hipokrytka z ciebie że ho ho, wytykasz komuś zawiść, a sama obrażasz i wyzywasz innych, za inne poglady. " x najwyraźniej, głupi baleronie, nie rozumiesz słowa pisanego. no ale nie będę ci 10 razy tłumaczył.

Gość gość
Fajni są < niech sobie żyją szczęśliwie ))))

Gość gość
Ja bym jej chętnie coś wylizał

Gość Elo

Gwiazdorzy jak Ronaldo papuguje żałosne to jest 

Gość gość

też ich nie lubię i wcale nie za sprzedajność czy bogactwo, ale za udawanie, że są tacy wspaniali, piękni, a ani on nie jest przystojny (tylko chudy), ona nie jest ładna. i ogólnie bije z nich fałsz oraz zakłamanie a to najgorsze, bo są też ludzie mniej przyjemni ale przynajmniej mniej fałszywi i zakłamani.

Gość Gość

Mnie są obojętni nie mam w zwyczaju interesować się życiem innych, jedyne co mnie interesuje to to ile goli dla Polski strzeli Lewandowski.

Mam DOKŁADNIE takie same zdanie jak autor/~ka wątku. Również nie cierpię piłki nożnej, a Lewandowski ma bardzo duże mniemanie o sobie, a najśmieszniejsze jest to, że jak to samo napisałem na YT to zostałem zwyzywany od zazdrośników. 🤣 Śmiech na sali. 

Jest już niemal w co drugiej reklamie, w dodatku w ten sposób wspiera chiński reżim, ale plebsowi to pasuje. To jest po prostu żałosne jak patrzę jakie priorytety mają ludzie co oglądają piłkę nożną, lub zachwycają się celebrytami. Takie czasy. Miałkość, miałkość i kult celebrytów. Może kiedyś będzie normalniej...