Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teraz większość ma hopla na punkcie zwierząt, i traktują je jak dzieci

Polecane posty

Gość gość
1. Np lwy po tym jak nowy samiec przejmie harem od innego samca to pierwsze, co robi to do spóły z samicam zagryzają CAŁE potomstwo poprzednika. 2. Tygrysy prowadzą samotniczy tryb życia oraz są bardzo terytorialne. Samice same wychowują potomstwo, samiec nie bierze udziału, co więcej potrafi zagryźć potomstwo, nawet własne, jeżeli natknie się na samicę z młodym na swoim rewirze.

Gość marawstala
gość dziś W moim domu zwierzaki towarzyszyly nam odkąd pamiętam, razem z nimi dorastalam i dzieki nim mam tez mile wspomnienia : ) Moze w Twoim domu było inaczej i stad ta różnica, temat dzieci pomine... : )

Gość gość
Hahahahaha!!! Już widzę minę broken:D Musi być jej teraz strasznie łyso, bo się okazało że tygrysy to potwory katrupiące własne młode:p

Gość gość
Poli35 ja juz ci kiedyś pisałam jak Twój maź będzie potrzebował pomocy a ktoś zamiast jego uratuje psa to idź mu grzecznie podziękuj . W końcu według twojego myślenia "pies zawsze jest ważniejszy niż człowiek " ,

Gość poli35
a ja już ci kiedyś odpowiadałam i dzisiaj nie mam ochoty się powtarzać

Gość gość
poli35 Tak pamiętam byłaś oburzona bo przecież twój mąż jest najważniejszy bo Ty innej rodziny nie masz . Tylko ktoś z twoimi poglądami będzie miał twojego męża w d***e . Tak jak ty masz w d***e zdrowie innego człowieka bo wolisz pomoc psu .

Gość gość
Że wszytkich gatunków na ziemi tylko czlowiek umie być tak okrutny i podły

Gość poli35
ważne,że ja go kocham...ja cudzych mężów też ma w doopie i to na mamym dnie

Gość poli35
i naprawdę nie chce mi się z tobą znowu kłócić,tylko powiem ci jedno,jeśli miałabym wybrać życie moich piesków a twoje wybrałabym życie piesków...

Gość gość
Wczoraj byłam na zakupach w markecie i babka chodziła z psem . Przyszedł ochroniarz i grzecznie poprosił o wyjście z pieskiem na zewnątrz . Facet tłumaczył babcie (ok 40 lat ) ze jest tu żywność nie może przychodzić z psem . Babka darła ryja jak głupia . Az kilka osób odezwało sie ze ma "wyp..... z tym psem bo to jest sklep " Syt nr 2 Jestem w restauracji i wchodzą 3 babki . Jedna z nich ma psa w torebce (jorka ) . Wyjęła tego psa i posadziła go na krześle . Przychodzi kelnerka i prosi o wyjście z psem na zew. No i znowu darcie ryja . W końcu kilak osób odezwało sie i babki wyszły z fachem . Ja nie wiem czy ci ludzie sa jacyś ułomni ? Z drugiej strony w Słupsku (chyba?) prezydent pozwolił na wejście w psami do wszystkich Urzędów . Na takie durnowaty pomysł mógł wpaść gej albo bezdzietna która do psów mówi "mój synek "

Gość gość
Poli35 ty akurat powinnaś sie leczyć . Jak 2 dzieci pogryzł amstaf to napisałaś, ze dobrze tak głupim bachorom . Jak 1,5 roczna dziewczynkę pogryzły 2 owczarki niemieckie to tez stwierdziłaś , ze "mała szmata dobrze jej tak "

Gość poli35
ty jesteś jakaś jeb/nięta...nigdy tak nie pisałam...ale nie będę się tłumaczyć mitomance takiej jak ty :O

Hahahahaha!!! Już widzę minę brokensmiech.gif Musi być jej teraz strasznie łyso, bo się okazało że tygrysy to potwory katrupiące własne młodejezyk.gif x :O to pomówienia, tygrysie to miłe stworki!:( nie zrobiłyby tak, to raczej one padają ofiarą okrucieństwa futrokradaczy!

Gość gość
Oczywiscie ze tygrysy zabijaja mlode tygrysic jak tylko he spotkaja-tak samo robia niedzwiedzie. Jest wiele gatunkow ktore postepuje wg. Ludzi okrutnie( Bo zwierzeta nie maja takiego pojecia jak okrucienstwo). Wiekszosc drapieznikow zabija te najslabsze osobniki czyli mlode innego gatunku I nie zawsze jest to szybkie I bezbolesne. Ja sie tam zgadzam z autorka tematu. Lubie psy I koty- uwazam ze to swietne plomby emocjonalne jesli kogos nie stac/nie moze miec/nie chce dzieci. Sama sobie wezme psa jak mi dzieci wyrosna;);) Jednak zwierze to zwierze I nic tego nie zmieni. Smieszy mnie jak to ludzie dziela zwierzeta na te do kochania I te do jedzenia. Paniusie tak ciumkajace nad pieskami/kotkami w tym samym czasie zagryzaja paroweczki I podaja do jedzenia pupilkom Tez the same paroweczki z swinek, ktore sa nie mniej inteligentne od pieskow. Ostatnie badania dowodza ze potrafia rozpoznac wlasne odbicie w lustrze. A zabijamy he po to zeby moc chodowac inne zwierzeta(pies/kot) dla wlasnej przyjemnosci