Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja chcę dziecko, a on nie

Polecane posty

Gość gość
Prowo polki nie chca miec dzieci. Same wpadki i brak aborcji wiekszosc samotne matki

Gość gość
Nie z byle kim, ale teraz wychodzi na to, ze chcesz mieć z kimś kto kategorycznie zabrania ci zajść w ciąże, kontrolując czy bierzesz pigułki codziennie o stałej porze:O

Gość gość
Dlatego póki co odpuszczam, powrócę do tematu później, wtedy może sytuacja będzie bardziej jasna

Gość gość
Ale jesteś naiwna..ten męzczyzna cię nie kocha, lubi z tobą spędzać czas, bez zobowiązań. Myślisz, ze zlapalaś Pana Boga za nogi?? On tobą manipuluje i kontroluje, dla wlasnej wygody. Slepa i głupia.

Gość gość
Dla wszystkich oprócz ciebie sytuacja jest bardzo jasna.

Gość gość
Jakby tak mnie traktował tylko rozrywkowo to nie zakładałby ze mną biznesu.

Gość gość
Dziecko, nie odróżniasz miłości od biznesu?

Gość gość
Coś dla ciebie: " gość wczoraj Jestem w miarę bogatym facetem, 46 lat. I powiem wam tyle, z własnego doświadczenia, z doświadczenia ustawionych kumpli; młoda laska (20 lat różnicy) - jak najbardziej, ale nie wiązać z nią poważnych planów. Jeśli jest młoda i chce wam poświęcać swój czas, to korzystajcie, ale nie planujcie przyszłości, ZABEZPIECZAJCIE się, dzieci to niestety karta przetargowa, wykorzystywana jak ktoś wcześniej wspomniał. Jeśli zacznie wspominać o ślubie, powiedzcie wprost, że was to nie interesuje, jeśli to zaakceptuje - ok, jeśli odejdzie, no cóż, młodych lasek szukających bogatych panów jest na pęczki. Niech was nie zwiodą zapewnienia, że kochają ponad życie! One kochają napakowanych maczo 190cm wzrostu z wyglądem modela. Was chcą wykorzystać finansowo, wycisnąć ile się da. Szukajcie sobie żon w rozsądnym wieku, myślę, że 10 lat różnicy to max. " http://f.kafeteria.pl/temat/f4/zwiazek-z-dziewczyna-18-lat-mlodsza-p_6848332/7

Gość gość
odpowiedz sobie na bardzo ważne pytanie: czy będziesz z nim szczęśliwa rezygnując z macierzyństwa ? na początku może tak ale z roku na rok coraz bardziej będzie tobie doskwierać i za kilka lat będziesz szukała innego który będzie tak jak ty chciał dziecko

Gość gość
a może ma też laskę w swoim mieście?