Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja siostrzenica to rozwydrzona gówniara

Polecane posty

Gość gość
Co tam u Anastazji?.I u Ciebie Natalio, byłyście gdzieś?

Gość gość
Jak ona się czuje po wszystkim?

Gość gość
gość dziś Ogółem w weekend widziałyśmy się tylko przelotem, bo też sama spędzałam czas z chłopakiem i byłam u siostry tylko pożyczyć buty. Anastazja akurat wychodziła na spotkanie z dziewczyną. We wtorek idziemy do kina.

Gość gość
Z tą Oliwią?. Jaką osobą jest Anastazja, raczej pogodną i skorą do rozmów czy cichą i zdystansowaną?

Gość gość
Jaki film będziecie oglądały?

Gość gość
gość dziś Jak to określa spotyka się z Michaliną - to jej koleżanka z podstawówki, w jej wieku. Anastazja jest bardzo nieufna i dopiero jak poczuje się dobrze w czyimś towarzystwie otwiera się. W zasadzie jest szalona, ale jest w tym wieku gdzie emocje często są rozchwiane.

Gość gość
gość dziś chciałyśmy iść na Dunkierkę, ale jest od 15 lat. Jutro przyjdzie do mnie do sklepu i powie na co chce iść, bo dałam wybór

Gość gość
A w jakim celu dziewczęta się spotykają?. Idą się pobawić, czy maja wspólne zainteresowania

Gość gość
Pomagasz jej czasem w lekcjach?

Gość gość
gość dziś Łażą tu i tam, ostatnio były na pizzy. Nic nie mam do jej orientacji i tego, że oficjalnie określa ją mianem swojej dziewczyny, ale martwię się, żeby jej inni nie dokuczali z tego tytułu.

Gość gość
gość dziś Czasem tak - przychodziła bynajmniej to robiłyśmy lekcje. Nie wiem jak będzie w II klasie gimnazjum

Gość gość
jest odmienna?. Też nic nie mam, to też są porządni w wartościowi ludzie. Jej mama wie?.

Gość gość
Jak Anastazja traktuje Ciebie, jak koleżankę, czy siostrę?

Gość gość
gość dziś Określa się mianem biseksualnej... nie, mama nie wie. W sumie to wiek gdzie ona eksperymentuje ze swoją orientacją

Gość gość
gość dziś Bardziej jak siostrę jeśli miałabym wybierać

Gość gość
Czyli taką ma orientację, nie musi eksperymentować. Ty też ją traktujesz jak siostrę?.

Gość gość
gość dziś Najwidoczniej i nie neguje tego. Najważniejsze jest dla mnie jej szczęście Zdarza mi się tak traktować

Gość gość
Dobrze, że nie neguje i nie traci pogody ducha, ma jakieś plany kim chciałaby być w przyszłości

Gość gość
Pokłóciłaś się kiedyś z nia, zdarzyło Ci się nakrzyczeć na siostrzenicę?Kiedykolwiek, nawet jak była młodsza.

Gość gość
gość dziś Chciałaby być psychologiem i pracować z dziećmi, bo ma podejście. gość dziś Tak, zdarzyło niejeden raz się pokłócić i wyzwać też.

Gość gość
Pewnie od bachorów jej nawymyślałaś, Ty chyba też masz dobry kontakt z dziećmi i młodzieżą w wieku szkolnym?

Gość gość
gość dziś Mam, mam podejście do dzieci i dobrze dogaduje się z nastolatkami - może dlatego, że sama niedawno nastolatką byłam

Gość gość
Nie każdy to ma, wiek nie jest najważniejszy. Tylko podejście zrozumienie, umiejętność dotarcia. Albo się to ma albo nie

Gość gość
gość dziś Dużo osób tego nie ma. Ja potrafię rozmawiać z młodzieżą

Gość gość
Mało ma oto chodzi. Chciałabyś pracować jako nauczyciel lub wychowawca.

Gość gość
A jaka ona jest w szkole, grzeczna raczej?

Gość gość
Nie wiem ile masz lat autorko, ale chyba nie nazwalas rzeczy po imieniu. Dziewczyna ma artystyczna duszę, rysowanie, teatr, zamykanie sie w sobie, alkohol, palenie, seks. Typowa,, metalowa", zagubiona dziewczyna, która jest inteligentna ale spotkala na swojej drodze osobe, która tak robila i ona też zaczela. Mialam taakie kolezanki, chodzilysmy ubrane tylko na czarno, byl alkohol itp, po 18 mi przeszlo, bylam ambitna, w pierwszej pracy szef zapytal czy mam żałobę bo tak sie ubieram. Wyroslam z tego, ale bardzo tego żałuję i smieje sie z siebie, szkoda, ze moja mama nie prawila mi wtedy moralow i nie śmiała sie z moich glanow. Wymyslilam sobie odmienność, a mama zamiast pogadać to nic nie robila dlatego sporo czasu zajelo mi żeby dostrzec moja głupotę

Gość gość
14 latka to dziecko? Ja znam 14,5 latke ktora zakochala sie ,ma chlopaka .chlopak siedzi u nich do 12 tej w nocy i nawet nie powiedza zeby szedl do domu.A matka nauczycielka .Dziwi mnie to.

Gość gość
gość dziś Jest inteligentna. Rozmawiamy z nią dużo, ale momentami czuję, że jakby grochem o ścianę, bo robi to co robi tamta. Zależy mi na tym by nie wpakowała się w kłopoty

Gość gość
gość wczoraj czasem tak, ale nie wiązałam z tym swojej przyszłości i nie studiowałam czegoś aby taką osobą być