Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja siostrzenica to rozwydrzona gówniara

Polecane posty

Gość gość
co tam u siostrzenicy, dalej taka nieugięta. Czy jej przeszło?

Gość gość
Dalej taka nieugięta, czy jej przeszło.

Gość gość
gość wczoraj Niezbyt ją do nauki ciągnie wciąż, ale pokazała nam oceny no i ma te jedynki, ale jest też kilka pozytywnych. Motywujemy ją cały czas do nauki, ale co to będzie nie wiem

Gość gość
jaki przedmiot najbardziej lubi to może niech chociaż z tego dba o oceny.

Gość gość
gość wczoraj Biologię nawet nawet lubi

Gość gość
Dziś Anastazja oznajmiła, że chce sprowadzić na noc chłopaka.. w sensie jest z innego miasta, poznali się kiedyś tam na jakimś festynie i zaprosiła go do swojego miasta i stwierdziła, że mama pozwoli jej aby nocował u nich. WTF do czego to zmierza

Gość gość
Nie pozwólcie jej na nocowanie tego chłopca! Ile ona ma lat?

Gość gość
Przesadza i to grubo. konieczne jest wyznaczenie młodej jasnej granicy i przestrzegać tego z całą stanowczością . Bez względu na jej humory

Gość gość
gość dziś Stwierdziła, że postawi ich przed faktem dokonanym i kazała mu wziąć ubrania... dziś mi się przyznała, kazałam jej to odkręcić i powiedziałam, że mama się nie zgodzi

Gość gość
Powinna za to otrzymać reprymendę. Nie robi się tak że stawia się przed faktem dokonanym, powinna o tym wiedzieć. A jeśli nie wie to należy jej to wytłumaczyć bez ogródek. Przecież nawet nie zna tego człowieka. Pogadać na ulicy na festynie, ale zapraszać na noc to przesada.

Gość gość
Witam serdecznie Jeśli chcesz sobie dorobić do wypłaty, to zapraszam Cię do panelu internautów Opinie Jest to ogólnopolska społeczność badawcza, w której uczestnicy wypełniają ankiety on-line i dzielą się swoimi opiniami na temat produktów, usług, kwestii społecznych. Za każdą wypełnioną ankietę przyznawane są punkty (z reguły po kilkaset pkt), które można wymienić na wynagrodzenie pieniężne (10 000 pkt to 50zł). Dlatego myślę, że może Ci się spodobać! Jeśli chcesz zostać członkiem panelu Opinie kliknij na poniższy link: http://rejestracja.opinie.pl/zapros.htm?u=76215207 i wypełnij ankietę rejestracyjną (zajmie to nie więcej niż 5 min.). Ankiety wysyłane są na adres e-mail, którego uzyłeś/aś podczas rejestracji do serwisu, tak więc sprawdzaj regularnie swoją skrzynkę mailową! Pojedyncza ankieta warta jest od 100-1400 pkt (0.50-7zł). Program nie pobiera żadnych opłat rejestracyjnych, tak więc nic Cię to nie kosztuje - możesz jedynie zyskać.

Gość gość
gość 2017.10.10 Już zrezygnowała z tego pomysłu

Gość gość
To dobrze, co ją przekonało?.

Gość gość
gość wczoraj Właściwie nie wiem, bo sama doszła do takich wniosków, że nie warto

Gość gość
Zmieniła trochę postępowanie, czy nadal przebywa głównie ze znajomymi, ciekawie spędzając czas, po macoszemu traktując szkołę

Gość gość
gość dziś Znajomi rządzą, szkoła niekoniecznie. Nie uczy się zbytnio, dostała ostatnio jakieś tam pozytywne oceny ale zobaczyć ją z książką to święto

Gość gość
Aby zagrożeń nie było, rozwija teraz jakieś swoje zainteresowania?

Gość gość
gość 2017.10.15 Czasem pójdzie na kółko plastyczne

Gość gość
Maluje też farbami na płótnie itp

Gość gość
Jaki jest jej stosunek do szkoły w ujęciu ogólnym, stara się mimo wszystko, z różnym skutkiem czy traktuje jak dopust boży

Gość gość
gość 2017.10.22 Nie stara się - na chwilę obecną sobie olewa

Gość gość
Mówi dlaczego tak postępuje?

Gość gość
Jak tam Anastazja?

Gość gość
gość dziś Ma humorki, ostatnio chorowała i nie była w szkole, ale plus jest taki, że nadrobiła materiał i spisała lekcje

Gość gość
To dobrze, że nadrobiła. Jak będziecie z większą uwagą jej pomagać to zapewne się będzie więcej uczyła i nie będzie problemu

Gość gość
gość 2017.11.02 Ostatnio jednego dnia przyniosła 3 albo 4 jedynki, bo tak niezbyt się do nauki garnie.

Gość gość
Jak trzy jedynki za co aż tyle. Jak ona to odbiera?

Gość gość
Nie jestem autorką tematu, ale dla mnie oczywiste jest, że Anastazja ma to głęboko w d***e i nic sobie z tego nie robi. Przydałaby się jej zmiana otoczenia, szkoły i odseparowanie od przyjaciółeczki. ;/ Szkoda dziewczyny, bo za chwilę będzie musiała powtarzać cały materiał do egzaminu gimnazjalnego, a zaległości nic tylko się piętrzą.

Gość gość
Kara i tyle

Gość gość
Psycholog, do którego siostra jeździ z Anastazją twierdzi, że ona sobie z nią nie poradzi i ma rozważyć jakieś kroki w celu poprawy sytuacji polecając placówkę socjoterapeutyczną.