Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdyby wam w badaniach prenatalnych wyszlo ze dziecko chore to urodzilybyscie je?

Polecane posty

Gość gość
gość wczoraj gość dziś Aż się boję pytać, czym sprowadzam na siebie nieszczęście, kiedy ktoś mnie zgwałci x czasami warto pomyslec a nie pisac głupoty

Gość gość
gość dziś No skoro pisałaś, że sami na siebie sprowadzamy nieszczęścia, to wniosek jest jasny, więc się teraz nie wypieraj

Gość gość
gość wczoraj x coś w tym jest choc nie do końca . np Jesli cudzołozysz to narazasz sie na choroby weneryczne . Sprowadzasz na siebie nieszczescie ? owszem /Ale głowna przyczyna tkwi gdzie indziej x moze jeszcze raz przeczytaj ze zrozumieniem ??? czasami sie do tego przykładamy czasami przypadek ale najwiecej obecny władca swiata

Gość gość
zdecydowanie nie urodzilabym dziecka z g****u ,czy uposledzonego,jestem za zabezpieczaniem sie przed niechcianymi ciazami ,mam w d_pie to co kosciol glosi ,niech nas zostawia spokojnie zyc tak jak uwazamy

Gość gość
To zależy od wielu wielu rzeczy. Jeśli ciąża jest chciana a dziecko kochane to na ogół rodzina szuka sposobów na rehabilitację itp. A jak ciąża jest niechciana to choroba tylko jest dodatkową łyżką goryczy. Znacie to powiedzenie: kto chce szuka sposobu...