Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melano

Powiększona wątroba

Polecane posty

Gość melano

hej co polecacie na powiększoną i bolącą wąrtrobę? chyba dowaliłem sobie ostrym sosem do pizzy i od kilku dni nie mogę wziąć glębszego oddechu tak mnie kłuje

Gość gość
Jakbys miał powiekszoną watrobę to niedużo życia ci zostało

Gość gość
rapaholin i no-spa .

Gość gość
A skąd wytrzasnąles taką diagnozę? Po pierwsze, wątroba nie boli, przy poważniejszych jej schorzeniach bolą plecy często ten ból mylony jest z tzw.zapaleniem korzonkow nerwowych. Po drugie powiększona wątroba jest widoczna bo z prawej strony jest większy brzuch. Uszkodziłes sobie trzustke, to ona daje takie objawy, zastosuj dietę i to rygorystyczną bo rozwinie się jej zapalenie i to dopiero będzie ból,wtedy już nie wiadomo co boli bo promieniuje tak że wszystkie narządy można podejrzewać włącznie z nerkami. Mój brat dwa razy przechodził zapalenie trzustki, po drugim razie zmadrzal i zaczął jeść dietetycznie, do dzisiaj spokój.

Gość melano
moze nie precyzyjnie napisałam, wiem że wątroba tak samo jak nerki nie bolą bo nie mają unerwienia, ale ból to efekt uciskania innych narządów i powiekszenia się jej. czasami po większej imprezie, czy po ostrym właśnie tak się czuję :(

Gość werka991
Idź z tym do lekarza. Powiększona wątroba może być objawem wielu chorób. Oczywiście nie chcę cię straszyc ale myslę, ze lepiej sprawdzić co się dzieje.

Gość eeleena
wiesz co ja tez od czasu do czasu mam takie dolegliwości i u mnie przechodzą po zażyciu Syrimarolu 70. Dostaniesz go w każdej aptece za kilkanaście złotych. To niewiele a efekt jak dla mnie niemal natychmiastowy.

Tak sylimarol jest skuteczny. Mój mąż lubi sobie tłusto zjeść ( tak według niego powinien odżywiać się facet ;/ ) i oczywiście często pojawiają się po tym jakieś kłucia w okolicach wątroby itd. Dla mnie zwykła niestrawność i wtedy ten preparat go ratuje. Ja w ogole lubię produkty z herbapolu.

Gość gość
potwierdzam jest skuteczny ale właśnie ta dawka 70 sprawdza się u mnie najlepiej. kupowałam też ten o najniższym stężeniu ale efekt nie był tak szybki :)

Gość gość
wybieram się niedługo na wesele i pewnie % będzie sporo to rozumiem, że na drugi dzień jak będzie kac to taki sylimarol pomoże ?

Gość mireckii
pomoże pomoże spokojnie, przetestowałem już nie raz :)

Gość mariettkaa
To dobry ziołowy produkt więc nie zaszkodzi ale jesli objawy nie miną to i tak poszłabym do lekarza.