Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Diana_na_wózku

Wkurza mnie myślenie społeczeństwa, że żeby być szcęśliwym trzeba być w związku.

Polecane posty

Wkurza mnie to, że gdy ludzie dowiadują się, że nigdy nie miałam i nie szukam chłopa to mówią, że marnuję swoje życie :/ No jeszcze to "zrób coś ze sobą" guzik z tym, że moje życie powoli wychodzi na prostą, że zaczynam szkołę która bardzo mi pomoże w życiu (a myślałam, że już nie podejmę się w moim życiu edukacji!), to, że powoli bo powoli ale chudnę, osiągam wyznaczone cele. Tak, wiem, że jeszcze mam dużo do nadrobienia, ale dam radę! Tylko czemu brak faceta albo szukanie go jest uznawane za marnowanie sobie życia?! Ja nie wykluczam, że ten chłopak będzie, ale mimo moich 22 lat wcale mi się nie śpieszy. Nie z niechęci. Po prostu wyznaję, że fakt bycie w związku pewnie jest fajne, ale i bez tego też może być fajne! No i szukanie drugiej połówki wydaję mi się być trochę sztuczne... Miłość powinna być czymś naturalnym, narodzić się z miłości albo koleżeństwa. A jakie jest wasze zdanie?

Gość gość
Zgadzam się z Tobą ale najgorsza jest nieszczęśliwa miłość. Sama mam 24lata i nigdy nikogo nie miałam.

Gość gość
Nieszczęśliwa miłość :(

Gość gość
Nie ma się co wkurzać, taka jest prawda. Dlaczego wszyscy w takim razie boją się samotności bardziej niż nowotworu i każdy chce sobie kogoś znaleźć? W życiu każego, nezależnie od płci, charakteru, temperamentu, poglądów itd. przychodzi czas że bez drugiej osoby po prostu nie można być szczęśliwym, chociażby nie wiadomo jaką kto by miał wspaniałą pasję, interesujące hobby, przeróżne zajęcia, zainteresowania - w pewnym momencie to wszystko szlag trafia jeśli obok nie ma ukochanej osoby. Jesteś jeszcze młoda i w wieku 22 lat wierzę na słowo że naprawdę tak myślisz, jednak jeśli pesymistycznie załóżmy że do 25 rż. nikogo sobie nie znajdziesz to jest więcej niż pewne że później znalezienie sobie faceta stanie się twoim definitywnym celem nr 1.