Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja rodzina wstydzi sie przed ludzmi mego meza..czesto placze przez to

Polecane posty

Gość gość
Przykre to, bardzo przykre ... autorko wiem że łatwo mówić ,ale nie przejmuj się. a co twoj mąż na to?? Ja pochodzę z malutkiej wsi. Rodzice, obecnie po 60-tce oboje, oboje po szkołach zawodowych, zapewnili dzieciom co tylko mogli - wszyscy mamy studia wyższe z uczelni państwowych. nie jakieś tam super kierunki, ale uczelnie dobre (UAM i U Wroc). Mój mąż pochodzi z rodziny wykształconej, oboje teściowie (mają 62 lata) mają tytuł mgr. NIGDY nie gardzili moimi rodzicami, lubią się , teść moj nawet kiedyś pomógł mojemu tacie krowy zaganiać i też trochę rów przekopać ;) a magister z miasta ;) trzymaj się głowa do góry

Gość gość
Odcięłabym się od takiej rodziny, serio. Niekoniecznie ostentacyjnie, po prostu nie widziałabym potrzeby uczestnictwa w rodzinnych spotkaniach. Brzydzę się takim snobistycznym prostactwem i taką dulszczyzną. Nie chodzi nawet o lojalność wobec męża (choć to też ważne)- ale mój opór psychiczny do zadawania się z ludźmi, którymi gardzę ze względu na poglądy.

Gość gość
Daj spokój z taką rodzina hehe. Ludzie w dzisiejszych czasach a takie myślenie. Moja mama mgr a ojciec po zawodowe kochają się już 40lat. Co to ma za znaczenie kto kim jest. Ważne że jest miłość i szacunek do siebie. Ja też jestem po studiach a mój mąż po technikum mechanicznym pracuje fizycznie i co z tego. Kocham go na zabuj i nikt nie ma z tego powodu pretensji. Chociaż kumpela z pracy chwali się że ona po studiach a jej mąż też po studiach jest architektem i piękny dom im wybuduje itd itd. Nie da się słuchać hehehe tylko śmiać się i brać to z przymrużeniem oka. Olej rodziców oni już pomogli wyjść ci na ludzi teraz masz swoją rodzinę o którą trzeba dbać i jeśli mąż jest naprawdę super to nie pozwól żeby ktoś wam spieprzyl małżeństwo.