Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Plotki na mój temat jak się zachować

Polecane posty

Gość gość

Obecnie mam 27 lat , pracuje mam męża,dziecko. W młodości gdy miałam 16 -18 lat , miałam zły okres tzn spotykalam się z kilkoma na raz , oklamywalam, chodzilam po imprezach rodzice mieli że mną spory problem . Często byłam widywana z kim innym. Wtedy też zaczęły się plotki na mój temat że się puszczam i jestem k.. Często też jak przechodziłam kolo.jakiejs grupki facetow na osiedlu to wysmiewali mnie i obrazali od szmat. miałam tylko dwóch partnerów seksualnych do tej pory . Plotki te ciągną się za mną do dzisiaj . Jak kogos poznam koleżankę czy kolegę po jakimś czasie dowiaduje się że słyszeli coś zlego.na mój temat i tak jest za każdym razem ..

Gość gość
Przykro mi ale chyba tylko zmiana miejsca zamieszkania

Gość gość
No niestety tak bywa olej to i tyle najważniejsze że ty znasz prawdę i mąż

Gość gość
Jestem po 30 a w wieku ok 21-24 wlasnie ciagle mialam nowych chlopakow. W sumie 7 partnerow sex a takich bez sexu wiecej. Zlapalam chorobe weneryczna zwiazana z drogami moczowymi. Jestem od 5 lat mezatka. I tez czuje ta opinie. Biedne dziecko...

Gość gość
faceci są mściwi zwłaszcza gdy nie dostają seksu podejrzewam że opinię zawdzięczasz kolesiom z którymi się spotykałaś bez seksu ale oni chwali się kolegom że był by się zemścić i podbudować swoją wartość i no wyjść na macho dlatego gdy przechodziłaś koło grupek facetów wyśmiewali cię

Gość gość
Kurwa zawsze pozosranie KURWA! Takie zycie

Gość gość
pokaz ze jesteś z szczesliwa i zadowlona z zycia ze maz jest za toba w 100% . Ludzi najbardziej w*****a ten fakt. I najważniejsze smiej się im prosto w oczy.

Gość fgbhnj
nie wiem czy faktycznie opinia bierze sie z nikąd. Sama mam znajome, które kiedys lubiały zmieniac chłopaków i pomimo ze maja dzieci i mezów to nadal maja łatke puszczalskich. Mówisz ze miałas dwóch partnerów seksulanych, a z resztą chodziłas? z nikim nic nie robiłas? no nie wierze, ze nie miałas potrzeb seksualnych albo twoi partnerzy, nie wierze ze nie uprawialiscie chociaz seksu oralnego?

Gość gość
17:36 Nie jestem autorką ale myślę sobie, to by wyjaśniało dlaczego jeden taki chłopak z przeszłości z którym miałam opór uprawiać seks i w połowie gry wstępnej nagle zaprzestałam, bo stwierdziłam że to chyba za szybko, wtedy on po krótkim czasie z milczącego chłopaka zamienił sie gadułe z za długim językiem i koledze zaczął sie chwalić że widział mnie w negliżu. Byłam w szoku bo był najbardziej cichym typem jakiego znałam. Tymczasem wcześniej to moja koleżanka rozpoczęła z nim znajomość i koleżanka ta miała wielu facetów. Nigdy na jej temat nic nie powiedział do nikogo mimo że ją w sumie średnio lubił, trawił. Ona w którymś momencie była złośliwa do niego, chyba w duchu miała żal o coś. Nie chciałam ich pytać czy uprawiali seks bo by sobie jeszcze pomyśleli oboje że sobie roszczę jakieś prawa do niego i że dlatego wypytuję.

Gość gość
Dlatego w dawnych czasach bardzo dbano o reputację młodej dziewczyny aby się nie pojawiała w towarzystwie mężczyzn, ponieważ właśnie jak już do którejś przywarł łatka łatwej to już na zawsze. I niestety tak jest do dziś, że tego znamienia sie nie da wyczyścić. I nawet brak seksu tego nie zmienia. Liczy się samo prowadzanie się.

Gość gość
A ja zauważyłam że dziewczyny które maja dzianych starych mogą się puszczać bez ryzyka ,gorzej gdy pochodzi się z mniej zamożnej rodziny a jak nie daj Boże ojciec sobie czasami wypije to już k***a do kwadratu.

Cóż, jak widać te plotki są bardzo dotkliwe i ciężko sobie z nimi poradzić. Na Twoim miejscu, skoro ciągnie się to za Tobą już tak długi okres czasu, pomimo, że zmieniłaś się, jeżeli to tylko możliwe to zmieniłabym miejsce zamieszkania, otoczenie i ludzi. Tam, gdzie nie masz znajomych i gdzie nikt Cię nie zna. Niestety tacy już są ludzie, tego nie zmienisz. Możesz ewentualnie nie reagować na to, ale jeżeli przez to nie możesz spokojnie funkcjonować, jesteś wyzywana na ulicy i jest to dla Ciebie bardzo trudne, to niestety nie widzę innego wyjścia.