Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy k..a w końcu zlikwidują socjal?! Pier.. PiS

Polecane posty

Gość gość

Drodzy pracujący, urabiający się od świtu do nocy, nie macie już dość żerujących na was pasożytów.. Co druga kafeterianka chwali, ze że nie robi BO MA DZIECKO i więcej z MOPsu wyciąga... niż wy na etacie. Wszystko pięknie ładnie ale to idzie z waszych portfeli...

Gość gość
Jak ja chodziłam do pracy to za...rdalałam na emeryturę Twoich rodziców czy dziadków. Skoro teraz pracować nie mogę, to owszem cieszę się że państwo mi pomaga. Dzieci które ja wychowuję teraz będa z***********lać na Twoja emeryturę.

Gość gość
Albo ciągnąć socjal jak mamusia, bo taki wzorzec wyniosą z domu.

Gość gość
Oszołomko nie wystarcza ci jeden temat ?

Gość gość
Jak ja chodziłam do pracy to za...rdalałam na emeryturę Twoich rodziców czy dziadków. Skoro teraz pracować nie mogę, to owszem cieszę się że państwo mi pomaga. Dzieci które ja wychowuję teraz będa z***********lać na Twoja emeryturę. Moi dziadkowie i rodzice sami zapracowali na swoje emerytury patologio pisowska.

Gość gość
Tak. Na konto im odkladali pieniążki a potem skrzyneczke przysłali? Gratuluję wiedzy skąd są pieniądze na emerytów.

Gość gość
do gość dziś - p**do j****a dziadki czy rodzice pracowali na swoją emeryturę i na swoje dzieci, nikt im nie dawał za darmo 500+, oby ciebie szlag trafił i obyś więcej nie mogła żerować na cudzej krzywdzie

Gość gość
ludzie pracy wyjdźmy na ulicę, rozpieprzmy ten rząd bo nasz wykończą, niech za pracę dają dodatki a nie za pieprzenie się i rozmnażanie jak królice

Gość gość
hmm ale z czym masz problem ? przecież mozesz urodzic 5 dzieci i zyc z 500 +

Gość gość
Mam jedno dziecko i nie biore 500 + debilko roku

Gość gość
Ale o co Ci chodzi ?rządziło PO kase zgarniala klasa bogaczy jest ich mniej więc dostawali (kradli) wiecej, rzadzi PiS dostaje klasa biedaków, jest ich dużo więc dostają ochlapy, klasa średnia była i jest pominięta, już wolę aby z moich podatków skorzystali potrzebujący niż brali Ci którym wiecznie mało i oplywaja w luksusy

Gość gość
Dokładnie

Gość gość
pomoc tylko i wyłącznie należy się chorym i starym niedołężnym ludziom, pozostali młodzi pały i do roboty, a jak sobie naklepią bachorów to niech na nie zapieprzają

Gość gość
mam 3 dzieci i naprawdę mi teraz supe. Biore prawie 2000zl z rodzinnym i dodatkami. zrobie sobie jeszcze czwarte dzieco. pamiętam jak za po dawali 64zl zasiłku... to dopiero była porazka.

Gość gość
Powinni dac lepiej zarobic osobom pracujacym a nie na dzieciary

Gość gość
21,53 a ciekawe co będziemy mieli z tych niby pracujących? a dzieci to przyszlosc. :D

Gość gość
Nie zlikwidują nigdy socjalu - żadna partia, żaden rząd, żaden król czy władca. Socjal to pretekst do tego, żeby łupić Cię z Twojego majątku i dochodu. To nie chodzi o dzieci ani nawet o "głosy" tych obdarowanych ludzi (tzw. patologia, bezdomni itp. rzadko kiedy uczestniczy w ogóle w wyborach a już tym bardziej nie czyta programów wyborczych) - chodzi o to, żeby mieć pretekst do łupania Cię z kasy. Nawet teraz: buntujesz się przeciwko beneficjentom 500+ ? A tych, którzy faktycznie wymuszają na Tobie wpłatę pomijasz.