Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czerwiec 2018

Polecane posty

Gość klotka
Ewelina, 3 września. Mi lekarz zleca, na szczęście mam za darmo wszystkie badania. Kazał zrobić po tym podejrzeniu odwarstwiania się kosmowki. Niestetu dzisiaj tylko USG, nie u mojego lekarza, więc dopiero w piatek będę wiedzieć coś więcej.

Gość Lisssaa
Klotka daj znać po usg czy widać już serduszko :)

Gość gość
klotka masz 6 tydzien i 3 dzień wg ostatniej miesiączki

Gość Justyna010102
Witam, ja kolejny dzień mam wycięty z życiorysu. U mnie nudności to tragedia. Nie pomaga ani mięta ani imbir :-( Co prawda nie mam wymiotów, ale nie mogę normalnie funkcjonować. A w pracy mam już takie zaległości że aż się boję kiedy to nadrobię :-(

Gość EwelinaEwelina
Justyna, wez nic nie mow. Nic nie moge zrobic. W miejscu siedze, bo jak sie rusze to jest tylko gorzej. Az beczec sie chce z tej bezradnosci.

Gość Justyna010102
Ja jak wracam do domu to łózko i nic nie robię. Dom to mi już brudem zarasta :-( Ale w pracy jakoś jeszcze wytrzymuję :-(

Gość gość
dziewczyny ile u was beta wynosiła w dniu spodziewanej miesiączki albo dwa dni po niej napiszcie

Gość lenka0311
U mnie dzień przed miesiączka 98. 48 H po czyli Dzień po @ 274

Gość gość
lenka0311 a napisz mi jeszcze proszę jak długie masz cykle i kiedy była owulacja

Gość lenka0311
Cykle miałam 26-28 . owulacja 13 -14 dc .I trafiliśmy w sama owulacje

Gość EwelinaEwelina
U mnie dwa dni po owulacji 230. Wykonana 16 dni po owulacji. Gosc nie sugeruj sie tym. U Ciebie wazny jest przyrost a nie liczba.

Gość gość
Klara nie dość ze tłumaczysz się jak nastolatka: ja nie wiedziałam ze mogę zajść tak szybko w ciąże bo wcześniej nie mogłam to jeszcze jesteś analfabeta. Kto ci każe kupować leki z apteki internetowej? Wiedziałam ze jesteś ograniczona ale nie ze az tak! NAPISAŁAM KUP RECEPTĘ ZREALIZUJ GDZIE CHCESZ! Skąd wiesz ze spodziewam się dziecka w czerwcu? Ani razu nie napisałam na swoj temat ani słowa. I spokojnie ja dopilnowałam u siebie wszystkiego co powinnam. A ty? Tak to będzie TEOJA wina!

Gość Lisssaa
15:59 niestety nie wszystko w życiu można zaplanować pod własne dyktando! Spuśc z tonu :/ skoro nadal Nas nawiedzasz swoją osobą! Fajnie, że masz jakąś tam wiedzę. Miło, że chciałaś pomóc (chyba), ale zagalopowałas się TROSZECZKĘ

Gość gość
15.59 odpuść trochę bo nie niestety kontroli do końca nad swoim życiem nie masz tylko się łudzisz to że teraz masz dobrą passe nie znaczy że tak będzie zawsze zrozum to w końcu gościu i nie zachowuj się tak jakbyś rozum pozjadał

Gość gość
klara jak u ciebie ?

Gość gość
dziewczyny klara miała ostatnią miesiączkę 20 sierpnia więc u niej jest wg om w 8 tygodniu i 3 dniu jeszcze nic nie jest przesądzone niektórym dopiero w 10 tygodniu pojawia się serduszko są takie przypadki

Gość gość
Dziewczyny nie zwracajcie uwagi na gościa który burzy tą miłą atmosferę tu. U mnie niestety przesądzone już. Beta wzrosła o 20 % tylko. Tętno nie wykrywalne. Dostałam przepustkę do poniedziałku. Mam wrócić na ostateczną kontrol. Co gościa który pytał o betę to ja dwa dni przed @ miałam 9, w dniu @ 28, potem po dwóch dobach 82 i po kolenych dwoch 316. Wzrastała pięknie ale jednak coś się złego zadziało. Pozdrawiam i życzę wam szczęścia. Trollu nie komentuj już moich wpisów. Klara

Gość EwelinaEwelina
Przykro mi Klara... smutna wiadomosc. Zglos sie do kliniki, niech lekarze wynajda problem. Zeby nigdy wiecej taka sytuacja nie miala miejsca. :( trzymaj sie cieplutko

Gość Lisssaa
Przykro mi Klara :( myślałam o Tobie cały czas....

Gość gość
Dziewczyny właśnie wróciłam od lekarza ❤ jest pęcherzyk, Z dzisiejszych obliczeń termin na 21 czerwca. Paulina

Gość EwelinaEwelina
Witaj Paulina. :) ktora to ciaza? Jak sie czujesz?

Gość cyferka123
Ja na szczęście nie mam mdłości i wymiotów, ale zaczynają mnie trochę drażnić zapachy niektóre... dzisiaj jaja i majonez :/ masakra! A spać mogłabym bez końca. W pracy od 12 jestem już taka śpiąca, że masakra. I z tego wszystkiego babola dzisiaj walnęłam, nikt do mnie nie miał pretensji, ale ja sama się z tym źle czułam :( Kiedyś w takich sytuacjach kawa mnie ratowała, ale ograniczyłam się do jednej rano :(

Gość gość
ZERO oznak jedynie bardzo śpiąca jestem

Gość gość
Zero oznak jedynie śpiąca jestem. W pierwszej ciąży bardzo bardzo wymiotowalam od 4 tc do końca. To moja druga ciąża, mam w domu synka w styczniu kończy trzy latka

Gość EwelinaEwelina
Kurcze! Kazdy spiacy :D Ja sie boje isc spac bo wiem ze jutro wstane i bedzie mnie mdlic :(

Gość gość
Paulina widziałaś bijące serduszko czy sam pęcherzyk?

Gość lenka0311
Klara tak mi przykro :( ale nie poddawaj się ! Zrób wszystkie potrzebne badania. Trzymaj się! Paulina witamy. ;) Cyferka z tymi zapachami to przekichane. Tak mnie drażnią. Dzis szłam centrum miasta i co chwila czułam coś. Haha

Gość cyferka123
ja pierwszy raz tak miałam haha kurczę, czemu ta ciąża trwa tak długo. Pół roku max powinno być :D A tu jeszcze tyle stresów

Ja po USG, zarodek na 4,8 mm i wymiary zgadzają sie z tygodniem ciąży. Bije juz też serduszko ;) Wszystko jest w porządku, żadnej odwarstwionej kosmówki ani innych problemów. Ufff ;)