Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Single i singielki bez życia seksualnego

Polecane posty

Gość gość

Czy są tu jeszcze jacys oprócz mnie? Ilu nas jest? Jak sobie radzicie?

Gość gość
normalnie. szkoda zachodu na byle kogo

Gość gość
Ja, radze sobie normalnie, ale dla mnie bez superuczucia w strone faceta seksu moze nie byc, Nie widze siebie w relacji seks kolega albo jednorazowy seks.

Gość ruajal
Jak sobie radzę? Normalnie. Przyjemniej mi samej ze sobą, niż z jakimś facetem. Nie potrzebuję drugiej osoby w swoim życiu, więc jest mi naprawdę dobrze tak jak jest.

Gość gość
Wy babsztyle jesteście dziwne. . Nie swędzi was pipa . To gdy nie zakochacie sie to seksu 0 . Jaka bieda . Bez zakochania można źyć ale bez roochania niemożliwe .

Gość gość
To wy wolicie samej sobie czochrać bobra od żywego pytona .

Gość ruajal
gość dziś -ja żyję, 11 lat bez ******** i nie narzekam. Wprost przeciwnie, bardzo się z tego cieszę, że nie muszę się zmuszać do seksu, z którego nie mam żadnej przyjemności. Sama ze sobą mam orgazm za każdym razem. Z facetem nie miałam nigdy. Więc po jaką cholerę marnować na nich czas?

Gość gość
Mnie juz przestały interesować prostytutki . Dlatego ze one robią teatr ze niby mają chcice na faceta a one mają chcice bardziej eekonomiczno - finansową - biznesową. A hooj faceta ich tak interesuje jak robotnika łopata .. Albo urzędnika długopis ..

Gość gość
PATOLOGIA UPRAWIA SEX W ZWIAZKACH I PRZED SLUBEM

Gość gość
"A hooj faceta ich tak interesuje jak robotnika łopata .. Albo urzędnika długopis .. " hahahahahahahahahahah doooobre :D :D :D wreszcie mnie ktos rozsmieszyl :D :D :D

Gość gość
Można się przyzwyczaić, nie wyobrażam sobie bym mogła uprawiać bezuczuciowy seks.

Gość gość
A czy jest ktoś, kto tak jak ja lubi seks, ale go nie uprawia ponieważ nie interesują go przelotne znajomości, a poważniejsze związki? Czy to normalne u faceta tak się powstrzymywać?

Gość gość
nie wyobrażam sobie uprawiać sex przedmałżeński i nieprokreacyjny

Gość gość
12.13 U kobiety tak, u mężczyzny raczej niemożliwe

Gość gość
12:13 Jestem kobietą, według mnie to normalne.

Gość gość
mam wrazenie, ze dla wiekszosci mezczyzn liczy sie tylko czy kobieta sie oplaca czy nie oplaca, ze patrza jakby to maksymalnie skorzystac umie gotowac, zna jezyki obce, ma tate derektora, ma dobra fure, ma piekne ksztalty, ma wszystko - ok, nadaje sie do tego, zeby ja wykorzystac, a jakby co pojdzie sie do innej, bo przeciez chodzi i tak tylko o to, zeby miec kogoś do spania. A czy taka czy inan to wiekszosci mezczyzn bez roznicy, wiekszosc nie ma uczuc wyzszych, chcieliby tylko brac, a dac tylko wtedy jak chca cos dostac, wiec nie dostaja nic i nie mam nawet ochoty im cokolwiek dac

Gość gość
i po co niby sie eksploatowac i nakrecac na kogos, dla kogo liczy sie portfel czy lozko anie człowiek? w tych czasach niestety miłość jest raczej tematem martwym, stad tyle singli i singielek.

Gość gość
Niestety ale tak właśnie jest, najważniejsze jest to jak wyglądasz i co posiadasz, to jakim jesteś człowiekiem nikogo nie interesuje.

Gość gość
Miłość była jest i będzie, kto chce znajdzie ją.

Gość gość
a nawet to co posiadasz i jak wygladasz sie nie liczy, bo liczy sie tylko wygoda i zeby maksymalnie skorzystac, a potem znalezc kogos innego do eksploatacji, bo to bez roznicy wielu osobom kto, wazne by zyc wygodnie i to ma byc ta milosc i w ogole. szkoda gadac

Gość gość
milosc istnieje ale w telewizorze, w radio, w pieknych poematach i w wyobrazeniach.

Gość gość
12 37 dla kobiet teraz tak wyglada milosc szukaja sluzacego i sponsora standard

Gość gość
12:13 Dla mnie to normalne, naturalne i przede wszystkim ludzkie. Taki facet to skarb. Przecież to, że się lubi seks nie musi automatycznie oznaczać, że trzeba to robić z byle kim, byle gdzie i byle jak. A przelotny seks jest zawsze gorszej jakości, to masturbacja drugą osobą i jeszcze można złapać jakiegoś syfa.

Gość gość
a co cie to ocbhodzi co ja robie a co nie robie jako singielka? nie twoj interes, a poza tym to forum o uczuciach to nie interesuj sie. liczysz ze wyhaczysz tu kogos na czule słowka , kogos czystego i niepobrudzonego?

Gość gość
i bardzo dobrze postepuja, przynajmniej na tym zarobia, a nie staja sie ofiarami oszustów, którzy udaja milosc po to zeby tylko wykorzystywac

Gość gość
To walka między naturą a sferą duchową i moralnością. Oczywiście ze każdy człowiek ma potrzebę bliskości drugiej osoby i poprzez seks można ją zyskać ale nie tylko. Seks bez uczucia jest bardzo mechaniczny i nie da się osiągnąć poprzez ten mechanizm takich samych doznań odczuć jak wtedy gdy wszystkiemu towarzyszy uczucie i zaufanie. Niektórzy nie potrafią zdecydować się na seks kolegę i są to osoby z reguly romantyczne, delikatne i wrażliwe. Nie skreslajmy tych którzy wolą poczekać na tą właściwą osobę.

Gość gość
Mnie facet może podniecać jedynie jak go kocham. Samo ciało obojętnego mi uczuciowo faceta jest dla mnie aseksulane a wręcz odpychajace. Więc nawet nie przyszłoby mi do głowy uprawiać seks z kimś kogo nie kocham, tylko dlatego że jest odmiennej płci.

Gość gość
jak potrafi kontrolować popęd to jest w stanie wytrzymać bez seksu do końca życia

Gość gość
zartuje z tym, ze bardzo dobrze robią, ale takie sa fakty ze od wielu lat obserwuje zwiazki innych osob i wyszukuje sobie rozne osoby, bo chcialam sie zwiazac i widze ze im sie wszystkim marzy tylko wygodnictwo oraz zeby korzystac, a nic nie dac, wiec sorry, ale tak to nie ma. nic nie dajesz to szukaj dalej.