Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w 7 miesiacu ciazy

Polecane posty

Gość gość

Zjadlabym szarlotke, ciastko, mleko czekoladowe, ciastko oreo, donuta i moze byc wszystko zmiksowane. Dlaczego mam non stop takie zachcianki :(

Gość gość
Jestem w 8, zjadłam własnie pasek ciasta, banana, placki z jabłkiem a na koniec dwie kanapki ze smalcem. Nawet nie mysle o tym, co CHCIALABYM ZJESC, bo tego nie da sie zliczyc...

Gość gość
Najgorzej jak sie nudzi wtedy wymyslam. Tez 8 miesiac. Jak jest taka pogoda jak teraz czyli masakryczna i leje to pije juz 5 herbate zeby zdusic troche apetyt :/ ja tez moglabym zjesc pomieszane lody z owocami ciastkami i bita smietana

Gość gość
Takie zachciewajki mialam na poczatku, pozniej byl spokoj, jadłam głownie jabłka i banany, a teraz tragedia, frytki, hamburgery, gofry, ostatnio pieczony schab na kanapkach, ehh...

Gość gość
Ha Ha tak jest w ciąży niestety :( wole tak niz cala ciaze przezywac mdlosci i wymioty i nie moc patrzec na jedzenie. Moze takie kobiety pozniej nie zmagaja sie z dodatkowymi 5 kilogramami ale za to tragicznie wspominaja ciaze. Ja moglabym jesc nawet jak jestem pelna heh.

Gość gość
To na chłopcow, czy dziewczynki takie zachcianki...

Gość gość
Jedzcie jedzcie ;) ja przytylam w ciazy 18 kg . Po porodzie zeszlo z max 6 a z reszta sie bujam 7 miesiac juz. Zostalo mi 6 na plusie z tym ze to tluszcz wiec jeszcze troche mi zejdzie. Podsumowujac nie warto sie objadac i tyc za duzo.

Gość gość
Przez pierwsza polowe ciazy bylam bardzo wybredna, po wszystkim bylo mi niedobrze. Za to pod koniec to masakra, smietanowo-grzybowe sosy, spagetti, zelki, kaszka manna z tym mlekiem toffi z tubki, jajka sadzone a potem na miekko, do tego migdaly na zgage.