miramar 251 Napisano 7 godzin temu 12 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: co robiliscie oprócz pilki? chowanego? Podchody i skakanie w gumie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 59 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, miramar napisał: Kompotu starczy dla wszystkich. Na popitkę będzie dobry bo jest kwaśny. Lubie wódkę z czymś kwaskowym. Ja Nie jeszcze bardziej skwasnieje. Ja od obcych nie biorę tak mnie uczono od małego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 251 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Ja Nie jeszcze bardziej skwasnieje. Ja od obcych nie biorę tak mnie uczono od małego Czyli jak Cie zaproszą na obiad albo ciasto a to nie jest rodzina to nie jesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 59 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, miramar napisał: Czyli jak Cie zaproszą na obiad albo ciasto a to nie jest rodzina to nie jesz? Tak mòwie jestem jestem najedzony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 386 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, miramar napisał: Podchody i skakanie w gumie. Granie w chłopka i trzepak pod blokiem 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 251 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Tak mòwie jestem jestem najedzony. A herbata albo kawa też nie? Trochę tak dziwnie kiedy wszyscy jedzą a jedna osoba nie. Gardzi jedzeniem czy się brzydzi? Jako gospodyni nie czułabym się z tym dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 386 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Fifofa napisał: Tak mòwie jestem jestem najedzony. Dziwny z ciebie człowiek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 251 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Granie w chłopka i trzepak pod blokiem 🥰 Ja chodziłam na strumyk łapać rybki gołymi rękoma. Pod groźbą lania pasem jeśli rodzice się zorientowali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus XVI 1 Napisano 7 godzin temu Ja w podstawowce to prawie codziennie gralem pilke wiele lat fajne czasy w sumie W ping ponga tez sie gralo xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 59 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Dziwny z ciebie człowiek Dla mnie rabarbary nie wystarczą. Powiedz rabarbar. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 601 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Fifofa napisał: Dla mnie rabarbary nie wystarczą. Powiedz rabarbar. z tym awkiem wyglądasz jak z grupy antyterrorystycznej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 251 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, Owsikus Szczerbatus XVI napisał: Ja w podstawowce to prawie codziennie gralem pilke wiele lat fajne czasy w sumie W ping ponga tez sie gralo xD Też grałam w ping ponga. Sąsiedzi mieli w domu prawdziwy stół. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 39 Napisano 6 godzin temu 22 minuty temu, Fifofa napisał: Dla mnie rabarbary nie wystarczą. Powiedz rabarbar. A co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 59 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, _Gretta napisał: A co? Kiedyś była taka komedia Polska dla gości były paluszki słone A na święta szynka. Jeden przychodzi dostaje rabarbar drugi przychodzi i dostaje coś lepszego Edytowano 6 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 39 Napisano 6 godzin temu 29 minut temu, miramar napisał: A herbata albo kawa też nie? Trochę tak dziwnie kiedy wszyscy jedzą a jedna osoba nie. Gardzi jedzeniem czy się brzydzi? Jako gospodyni nie czułabym się z tym dobrze. Ja też i dosyć mnie to dotknęło, mialam taka sutuacje. Jak soe po fakcie okazało to jedno z pary było na insulinie czyli cukrzyca a drugie nie wiem dlaczego dziekuje nie jestem głodna itp.pic kawy też nie. Napoju też nie. Nic się nie dało wymyślić. No i o niczym byli za stołem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 386 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Kiedyś była taka komedia Polska dla gości były paluszki słone na święta szynka. Jeden przychodzi dostaje rabarbar drugi przychodzi i dostaje coś lepszego "Kogel mogel" z Ewą Kasprzyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 59 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: "Kogel mogel" z Ewą Kasprzyk Brawo wygrałaś talon na balon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 39 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Fifofa napisał: Kiedyś była taka komedia Polska dla gości były paluszki słone na święta szynka. Jeden przychodzi dostaje rabarbar drugi przychodzi i dostaje coś lepszego Kogel mogel to był z Wardejnem i Kasprzyk, bardzo fajnie aktorzy. Wardejn mi się podobał. Edytowano 6 godzin temu przez _Gretta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 386 Napisano 6 godzin temu I słynny cytat babci Wolańskiej "Z kim się ożenił, ten mój biedny syn" 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 39 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: I słynny cytat babci Wolańskiej "Z kim się ożenił, ten mój biedny syn" Dobre polskie komedie mozna patrzeć po ileś tam razy i chce się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 59 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, _Gretta napisał: Dobre polskie komedie mozna patrzeć po ileś tam razy i chce się Docent Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus XVI 1 Napisano 6 godzin temu Lubie grac w ping ponga, rozne triki sie robilo, podkrecanie pileczki, sciny albo stanie daleko od stolu xD Chinczyki niezli w ping pong sa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 453 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 17 minut temu, Owsikus Szczerbatus XVI napisał: Lubie grac w ping ponga, rozne triki sie robilo, podkrecanie pileczki, sciny albo stanie daleko od stolu xD Chinczyki niezli w ping pong sa xD Też lubię. Najbardziej w piłkę a potem ping pong. Też graliśmy jak chinczy tak paletkę inaczej trzymaliśmy. Edytowano 6 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach