Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uwaga na fałszywe zdjęcia pań do towarzystwa

Polecane posty

Gość gość

Jeżeli ktoś korzysta z płatnych pań na Roksie, to uprzedzam przed fotografem robiącym zdjęcia tego rodzaju: www.roksa.pl/pl/anonse/pokaz/422843 www.roksa.pl/pl/anonse/pokaz/446661 www.roksa.pl/pl/anonse/pokaz/457173 www.roksa.pl/pl/anonse/pokaz/455829 www.roksa.pl/pl/anonse/pokaz/457177 www.roksa.pl/pl/anonse/pokaz/285948 www.roksa.pl/pl/anonse/pokaz/281006 www.roksa.pl/pl/anonse/pokaz/370813 www.roksa.pl/pl/anonse/pokaz/218293 Łatwo rozpoznać tę technikę. Facet stosuje masakryczną obróbkę w Photoshopie. Dziewczyny na zdjęciach są mocno odmłodzone. Gość ujmuje im nawet 20 lat! Bardzo mocno wszystkie wyszczupla i wygładza im skórę. Na jego zdjęciach dziewczyny wyglądają nierealistycznie, więc bardzo łatwo jest je rozpoznać. Śmiem nawet stwierdzić, że gość obrabia tylko najbrzydsze dziewczyny na Roksie. Ja już się przejechałem, więc za darmo chciałem ostrzec wszystkich zainteresowanych. Jeżeli ktoś się już zdecyduje będzie miał na spotkaniu do czynienia z grubasami, z kobietami z bliznami, z wiszącymi brzuchami, z żylakami, brudasami i ogólnie oszustkami. Uwaga: facet grasuje po całej Polsce i robi sobie jaja z facetów! To zwykły kupler, którego odpowiednie organa ścigania powinny już ująć! Tutaj link do jego strony internetowej: odlotowezdjecia.eu/oferta.html Cymbał sam chwali się jaką obróbkę stosuje. To ten gość psuje seks biznes w Polsce i powoduje, że większość dziewczyn oszukuje i udaje kogoś innego. A na koniec ciekawostka: czy wiecie, że nagabuje on dziewczyny ciągłymi smsami, a za sesję fotograficzną 12-nastu zdjęć żąda 400 zł?

Gość gość
Teraz wszystko jest fotoszopowane, nic w tym dziwnego. A oszustkami to są najwyżej te kobiety, a nie żaden tam grafik komputerowy.

Gość gość
To samo jest na zwykłych portalach randkowych. Dziewczyny robią zdjęcia pod dziwnymi kątami, kadrują, fotoszopują... a potem na żywo spotykasz kogoś zupełnie innego.

Gość gość
Wcale nie ma szału z tymi zdjęciami Autor to za dużo p****li ogląda

Gość gość
Nie rozumiem czemu autor się tak dziwi

Gość gość
A ja pracuje na zdjeciach nieswoich :D tacy jak autor moga mnie pocalowac w pupe :)

Gość gość
Pewnie musisz pracowac na nie swoich zdjeciach, bo jestes nieladna, a klienci i tak wychodza;)

Gość gość
19:24 Jak sie ma inne rzeczy w zyciu poza dorabianiem doopa to sie pracuje na nieswoich, a ciebie kazdy zna bo widzial zdjecia "piekna"

Gość gość
Wcale sie nie dziwie autorowi, bo przez takie dziewuchy faceci was nie szanuja. A wy myslicie, ze jestescie cwane...

Gość gość
A wedlug mnie ten fotograf to kupler i powinien na 3 latka trafic do wiezienia, czego goraco mu zycze:)

Gość gość
No widze, ze gosciu latwo sobie zyje. Z cudzego nierzadu. Jest oszustem, tak samo jak te dziewczyny, ktore pracuja na cudzych zdjeciach. A potem one chca tylko od facetow wyciagnac pieniadze bez robienia uslugi.

Gość gość
Przecież retusz stosuje w wszędzie w necie czasopismach to norma :) zdjęcia większości aktorek są mocno retuszowane i nikt za to do więzienia nie idzie :) taka potrzeba rynku :) mężczyźni nie cenią naturalnego piękna kobiet lecą na to co sztuczne i powierzchowne to niech się potem nie dziwią że taki mamy klimat :) a 400zl za 12 zdjec to wcale nie dużo :) a prostytutki stać na takie wydatki:)