Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość212121

Niezrozumiałe dla większości, wszystko z miłości

Polecane posty

Gość gość212121

Witam wszystkich, wstawiam ten post z nadzieją, ze pomożecie (nie coeniając) dziewczyny.... i może chłopaki. Później opiszę sytuację, ale najpierw... Chodzi mi to, że szukam piosenki w której mowa o miłości z dawnych lat, która wciąż jest, mimo braku kontaktu, mimo, że się nie widujemy, nie rozmawiamy, ale wiemy... Oboje w stałych związkach, każde z nas żyje swoim życiem, szczęśliwi... Mamy umowę, że zawsze gdy myślimy o sobie wstawiamy na fb linka do piosenki mniej wiecej opisującej co czujemy i w opisie dajemy pewien znak - wiedząc, że to do nas na wzajem... I właśnie już od dawna uczucia się we mnie kotłują, bo wiem, że on jest bardzo szczęśliwy i życzę mu wszystkiego naj naj najlepszego i on wie to samo, ale coś jest, ze nie daje spokoju, coś co mi nie pozwala na głuchą ciszę. Ostatnio od niego dostałam kilka piosenek m.in. Zabiore cie własnie tam.. Gdzie tekst mowi "Jestem pewien że wciąż potrzebujesz mnie" Bardzo potrzebuje choćby albo aż w ten sposób, wiec stąd moja prośba o piosenki w których mowa, żeby wiedział, że wciąż, że mimo wszystko jest w moim sercu i będzie, ale bez zbędnych słów zazdrości itp. Mam nadzieje, ze pomozecie Prosze o propozycje Miłego

Gość gość
Oczywiście:P, goń się do rozkraczochy:P

Gość gość
I jak długo to będzie trwac? Jesteś nie fair wobec swojego obecnego faceta. Na dłuższą metę, nie będziesz się z tym dobrze czuła, chyba, że masz serce z kamienia.

Gość gość
gość od Chada - super kawałek, nigdy nigdy nie słyszałam, zajbste, ale dla posłuchania w samotności, bo... ten płomyk wcale nie zgasł... ale w sumie wszystko się zgadza!!! Troche zbyt bezpośrednie. Ale dzięki :)