Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy bylibyscie z facetem ,ktorego rodzice są zwyklymi robolami po zawodowkach?

Polecane posty

Gość gość
Ze swojego doświadczenia- rodzice mojego tez takie po zawodówkach. Jakie to fajne i przyjazne było. Chamstwo i słoma wyszły dopiero po ślubie. Nie powtorzylabym tego. Teściowie co nie sa po zawodówkach i maja poziom tez istnieją.

Gość gość
16:19 naucz się pisać po polsku a nie polskiemu. Właśnie taki jest mój teść. Niby wykształcony, ale słyszę "co" zamiast "ktorzy" który, "te" zamiast "to" jakby rodzaj nijaki nie istnial i inne kwiatki. Są chamy z wykształceniem i normalni bez. I odwrotnie.

Gość gość
Do autora i popierających go. Jak można wyrazić się "robol" o przyszłym teściu albo teściowej? Nawet jak masz te studia, to lepiej nie zakładaj rodziny przy takim poziomie kultury i szacunku do drugiego człowieka.

Gość gość
moja babka czytać nie umie (czasy wojny i te sprawy) a ja fizykę skończyłam......więc pomyślcie.......

Gość gość
Moi rodzice są po zawodówce, ja mam mgr, moj mąż jest lekarzem, tesciu stomatologiem i jakos nikt problemu z tym nie ma ...

Gość gość
16:56- te, polonistka zorganizuj jakis kursik polskiego to se popitolimy i bedzie dobre!!!:) tu som takie co potrzebujo. Sie nie sadź zes mondra, ino naucz inne, kujonie jedyn!