Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Casting na żonę

Polecane posty

Gość gość
Podobno nie ma tu kobiet? Przeciez żaden facet nie będzie tu wspominał Wilka Koke i Darjuża z palcem w psiucie :D

Dziewczyny... Cóż... Ja nie mam nastu czy dziestu lat. 42 lata mówią same za siebie. Nie jestem również desperatem aby nagabywać kobiety w różnoraki sposób. To co tu czytam czasem przyprawia mnie o zawrót głowy. Mam na myśli te wszystkie tematy odnośnie seksu, zdrad itd... Zdjęcia... Hmm... Wszystkie kobiety wyglądają nago podobnie przecież. Mogą się różnić detalami większymi lub mniejszymi. Nawet do głowy by mi nie przyszło, aby wysyłać zdjęcia siebie nago lub też jednej części ciała. Masakra... Ogólnie rzecz biorąc.

Gość gość
Darjuż to żonaty głupol i nie szuka kolejnej żony tylko cichodajki

Kolego, szukasz żony również spośród "żon" i oczekujesz żeby traktowano twój casting poważnie :classic_cool: nawet gdybym faktycznie szukała kogoś to nie zdecydowałabym się napisać do ciebie z prostej przyczyny, to: "W drodze wyjątku może również być mężatka oczko.gif (...)- otwartości na nowe doświadczenia (chęć uczestnictwa w swingowaniu będzie dodatkowym atutem, doświadczenie mile widziane)" dyskwalifikuje twoją osobę u mnie pod względem moralnym. Zarzekasz się że traktujesz casting całkowicie poważnie więc i taką też odpowiedź uzyskałeś ;)

Gość gość
Jak mniemam cichodajka darjuza nie bedzie taka znów cicha gdy da. :)

Gość gość
Skromna w punkt. Brzydzi zdradami a nie przeszkadza mezatka cudza. Masz wiele wspolnego z wilkiem i Dariuszem

Gość gość
i cynikiem co lizal szparki mezatek :P

Gość gość
Skromna ja to o o uj wchodzisz na ten temat? Wypiertalaj na uczuciowy.

Skromna... I tu się kłania czytanie ze zrozumieniem i między wierszami. Casting napisany pół żartem pół serio ja osobiście traktuję poważnie. Nie zadałaś sobie trudu aby zapytać co i jak , a oceniasz mnie w taki czy inny sposób. Nie oceniaj... Nie będziesz oceniana. Druga sprawa... To jest dział erotyczny do cholery czy kółko różańcowe? :-D

Casting napisany pół żartem pół serio ja osobiście traktuję poważnie. x hahahaha i ty wymagasz od kobiety spójności myśli :classic_cool: xxx Druga sprawa... To jest dział erotyczny do cholery czy kółko różańcowe? x mhm i ponieważ to jest ero nie można tutaj wypowiedzieć się niepochlebnie, nie zgodzić się z czyimś punktem widzenia - brawo. Nie oceniłam, stwierdziłam fakt kolego,różnimy się pod względem tego co jest dla nas akceptowalne :classic_cool: xxx Skromna... Twój piszemy z dużej litery x piszcie, ja wam nie bronię :classic_cool:

Gość demonicznaa
Wybaczcie, ale szczę po nogach :-D

Gość
Kurde, ja zrozumiałam :-P

Gość gość
Skromna ja Ettienne czy jak jej tam jeszcze jest tu po to żeby zepsuć ci temat. Biegała by za zwidokiem ale jest nieaktywny to przyszła posmecic tobie :D

Gość
No nie wierzę, że nie wiecie co kryje się np w swingowaniu w tym wypadku :-D nie wierzę :-D

Gość gość
gość dziś Tylko z nazwy. Facetów zawsze było tu pełno. A ostatnio, od kiedy admin przestał ingerować, rozpętało się piekiełko wyzwisk i hejtowania, po czym bardzo wiele osób stąd odeszło. Teraz już naprawdę mało kto zagląda, poza zdesperowanymi facetami łudzącymi się że znajdą tu chętną na niezobowiązujące bara bara X Kobiety same wyhejtowały się z zazdrości :):):)

No nie wierzę, że nie wiecie co kryje się np w swingowaniu w tym wypadku x na ero ? co może się kryć :classic_cool: a co kryje się pod pojęciem mężatka ? :classic_cool:

Gość
Boszzz, Skromna, cycki opadają :-D Sorki, ale mam niezły ubaw :-D Weź pomyśl ;-) A czy tutaj nie piszą mężatki ??? :-D Usiądź i na spokojnie jeszcze raz przeczytaj pierwszy post autora ;-)

Gość gość
Tylko koke i wilk mieli branie jak cholera. Co się stało z desperatkami?

Nie dość że skromna to jeszcze pyskata. Koleżanko... Powiem Ci tylko tyle, że to co napisałem wyróżnia się od tego całego chłamu który tu jest. Spójność myśli... I znów nie czytasz między wierszami ;-)

Gość gość
Casting nie mów, że masz focha. :-D

demonicznaa, czytamy chyba coś innego, kolega szuka żony i wymienia wymagania co do niej, między innymi pojawia się tam że może też ona byc mężatką, hahahah :D w momencie kiedy rzucam że to provo czyli tekst napisany nie całkiem na serio aby zwabić, kolega zarzeka się że to absolutnie nie provo. Czy czegoś jeszcze nie ogarniasz ? hahaha miłego dnia 🖐️

to co napisałem wyróżnia się od tego całego chłamu który tu jest. x oczywiście że się wyróżnia, udanego 🖐️

Gość
Kurrr... Skromna, Ty nadal nie rozumiesz :-D :-D

Gość gość
Projekt Skromna ja jest tylko pyskata. Czymś musi nadrobić braki w poczuciu humoru i intelekcie ;)

Proszę nie obrażać Skromnej. :) xxxxx Coraz ciekawiej się robi. :v Idę po popcorn :v