Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zdarza sie wam aby przyoszczedzic wejsc do wanny z woda po 2 osobie

Polecane posty

Gość gość
ta woda po kimś jest zmulona, zanieczyszczona potem z całego ciała i wydzielinami po całym dniu z pipki i wacka - no ale co kto lubi :P

Gość gość
gość dziś nie mam takich problemów . tak samo moj maz i moje dziecko. No możne dlatego ze nie mam obsesji na tle zrazkow i bakterii. Swoja drogą jak wy sie tak wszystkiego brzydzicie np wody po mężu to ciekawe jak wygląda wasz seks ...

Gość gość
gość dziś gość dziś nie mam takich problemów . tak samo moj maz i moje dziecko. No możne dlatego ze nie mam obsesji na tle zrazkow i bakterii. Swoja drogą jak wy sie tak wszystkiego brzydzicie np wody po mężu to ciekawe jak wygląda wasz seks .. X Co ma do tego seks? Chyba dobrze, ze myje cipke w CZYSTEJ wodzie... tutaj chodzi o higiene intymna. Nie wyobrazam sobie tego by umyc sie w wodzie gdzie facet umyl d**e po calym dniu badz co nie wiem juz co gorsze w wodzie z moczem dziecka.. jestem kobieta, dbam o siebie i nie dopuszczam do mysli tego, ze mialabym umyc cipke wodą z moczem..

Gość gość
gość dziś gość dziś gość dziś nie mam takich problemów . tak samo moj maz i moje dziecko. No możne dlatego ze nie mam obsesji na tle zrazkow i bakterii. Swoja drogą jak wy sie tak wszystkiego brzydzicie np wody po mężu to ciekawe jak wygląda wasz seks .. X Co ma do tego seks? Chyba dobrze, ze myje c*pke w CZYSTEJ wodzie... tutaj chodzi o higiene intymna. Nie wyobrazam sobie tego by umyc sie w wodzie gdzie facet umyl d**e po calym dniu badz co nie wiem juz co gorsze w wodzie z moczem dziecka.. jestem kobieta, dbam o siebie i nie dopuszczam do mysli tego, ze mialabym umyc c*pke wodą z moczem.. X Ja pitole, ze doszlo do tego by tlumaczyc sie ze sie dba o hiegiene. To powinno byc jasne, ze myjemy sie czysta woda.. potem infekcje itd. Dramat, ze dla ludzi to jest dziwne ze myjemy sie w czystej wodzie.

Gość gość
gość dziś Skoro masz aż takie ilości wydzielin po całym dniu, to może powinnaś się zbadać. Może na coś chorujesz. To nie jest normalne.

Gość gość
gość dziś a ty do szkoły na lekcje biologi miałaś 2 km przez las i pod górkę? Każdy człowiek się poci, nawet jak tego nie czujesz to organizm w ten sposób reguluje temperaturę. Całe ciało po całym dniu jest spocone, nawet jeśli ci się wydaje, że masz sucho pod pachami i na plecach, to ciało wyparowało ok. 0,5l wody.

Gość gość
Taaa a ja nie uwierze ze zadna matka choc raz nie wykapala sie razem z dzieckiem

Gość gość
gość dziś nie trzeba chodzić na lekcje biologii, zeby wiedzieć, że się pocimy. Jednak jak się codziennie kąpiesz, nie pracujesz fizycznie i ogólnie wszystko z tobą OK to te twoje wydzieliny w porównaniu z ilością wody, która jest w wannie to jest NIC.

Gość gość
Ja kapalam się z dzieckiem, bo lubiłam to. A z mężem, bo się seksilismy w wannie. Z oszczędności to nigdy. :D

Gość gość
Ja w ramach oszczędności, myję się w wodzie po mężu i dzieciach. Dokładam do tego naczynia po obiedzie i kolacji ze sztućcami. Oszczędność niebywała :)

Gość gość
Do tych ktore kapka sie w tej samej wodzie co dzieci, maz. Jak sie rozwiedziecie, a przyjdzie wam przez jakis czas mieszkac z bylym, a dzieci beda mialy po 14 lat, to cos sie zmieni ?

Gość gość
Jeśli będziemy utrzymywać stosunki seksualne. :D Z dzieckiem już się nie kapie odkąd poszedł do gimnazjum.

Gość gość
gość dziś JA! się nigdy nie kąpałam z dzieckiem! W obydwu łazienkach mam prysznice, wanny nie znosimy. Prawdziwy relaks mam pod bieżącą bardzo ciepłą wodą, a i seksić też się da.

Gość gość
Pod prysznicem fajnierobi się laske. :)

Gość gość
Kiedyś był tutaj taki temat o tamponach, jak często zmieniamy. Jedna stwierdziła "kobiety, paznokcie zrobione, włosy zrobione a w gaciach gn*j". W tym temacie pasuje jak ulał.

Gość gość
gość dziś Kiedyś był tutaj taki temat o tamponach, jak często zmieniamy. Jedna stwierdziła "kobiety, paznokcie zrobione, włosy zrobione a w gaciach gn*j". W tym temacie pasuje jak ulał. X Ty i Pani która myje cipke wodą z moczem dziecka, pokazałyście poziom tego tematu.

Gość gość
O kurczę jakie czyścioszki!!!!Zarazków i bakterii się boją!!!Wiecie skąd biorą się infekcje?A wszelkiego rodzaju grzybice prędzej przyczepią się do wyjałowionego organizmu niż do chronionego naturalną barierą!!!

Gość gość
Taaa...kiedyś się nie myli i zdrowi byli co paniusiu ? Pewnie tu piszą te co pościel zmieniają na Wielkanoc i Boże Narodzenie tylko :P .

Gość gość
Nie, nigdy! Najwyżej szybki prysznic, a wylegiwanie się w wannie od czasu do czasu lubię, ale to tylko moja woda, no chyba, że mąż do mnie wskoczy:D to akceptuję i nawet jest mi to miłe:D

Gość gość
gość dziś O kurczę jakie czyścioszki!!!!Zarazków i bakterii się boją!!!Wiecie skąd biorą się infekcje?A wszelkiego rodzaju grzybice prędzej przyczepią się do wyjałowionego organizmu niż do chronionego naturalną barierą!!! X Myślałam, że codziennie się dba o higiene i intymną czy to czyni moj organizm "wyjałowiony" ???

Gość gość
gość dziś gość dziś O kurczę jakie czyścioszki!!!!Zarazków i bakterii się boją!!!Wiecie skąd biorą się infekcje?A wszelkiego rodzaju grzybice prędzej przyczepią się do wyjałowionego organizmu niż do chronionego naturalną barierą!!! X Swoje dzieci uczysz by sie codziennie nie myły bo ich orgamizmy bedą wyjałowione i beda łapać więcej infekcji?

Gość gość
O Matyldo.. większej głupoty nie słyszałam.

Gość gość
Częste mycie skraca życie .

Gość gość
Najpierw robię pranie .pózniej w tej wodzie sie kąpie i wycieram podłogę . A na końcu zagotowuje na kawę i rosół .

Gość gość
A ja robię zupę po zmywaniu ,bo wtedy jest w wodzie duzo resztek nie zjedzonych i wtedy można je zjeść .

Gość gość
A ja goowna przez sito przecieram i resztki zaprawiam na zimę .

Gość gość
mam trzy łazienki w domu i w każdej prysznic - nie mamy wanny :D

Gość Brawo wy
Ze wszystkiego potraficie zrobić aferę :D

Gość gość
A ja mam 7 łazienek i w każdej prysznic, jestem lepsza :D