Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co was podnieca w paleniu papierosów

Polecane posty

Gość gość
to ze cie to denerwuje

Gość gość
jak również całe rzesze antyfanów palenia, które po jego rzuceniu przeszły na wyższy poziom świadodmosci społecznej

Gość gość
poza tym mam liszaja na łokciu więc i tak juz po mnie:(

Gość gość
to sie koorfa robi absurdalne. pojadą se zieloni do lasu napala ognisko nawdychaja sie dymu i uważają ze to zdrowie ale nie daj boże dotrze do nich śladowa ilosc dymu papierosowego który jako gaz jest tak rozrzedzony w powietrzu jak para wodna to zara koorfa panika że im urosnie koootas na czole

Gość gość
uważam zakaz paelenia papierosów w miejscach publicznych za naruszenie prawa i konstytucji. ale oczywiście poswiecono ten biznes aby zbadac reakcje społeczeną na totalna bzdurę.

Gość gość
nie mówie ze to jest zdrowe ale koorfa co jest zdrowe? i druga rzecz jak maja w tym pomóc mandaty za palenie? nie wiedziałem że policja zajmuje sie profilaktyka leczenia chorób. chyba nie maja do tego kwallifikacji.

Gość gość
to jest szkodliwe jak ktos staleto robi i często jak wszystko. wodą też sie mozna otróć. nie udusić tylko otróc jak piertolniesz 5 litrów wody na raz to sie otrujesz wodą i umrzesz. może mam koorfa nie pic wody w miejscach publicznych?

Gość gość
hałas jeszt szkodliwy. wszystko koorfa jest szkodliwe i wszystko lecza metodą kary pienięznej lub narzutów typu akcyza na sprzedarz. potem sie kooorfa dziwić że lekarze sie zjamują pierdołami jak im kasa płynie za to że kotś kooorfa se pali kawałek chwasta

Gość gość
doszło do tego że człowieka przeganiaja z prywatnych niestrzeżponych i niezatwierdzonych jako kapieliska plaz. "prosze tu niepalic" prosze se stąd koorfa iśc jak nie pasuje. ja nie bede wyrzucał papierosa bo mnie to kosztuje ciezkie pieniadze i to moje pieniądze. jak bede sie chciał za nie otróć to nie mam zamiaru sie nikomu z tego tłumaczyc

Gość gość
pierwsze słysze żeby przeganiac ludzi za robienie czegoś co sie nie podoba innym ludziom przy czym nie jest dla nich bardziej szkodliwe niż to co oni sami robia i reszta otaczającego ich świata. troche koorfa tolerancji. możecie tolerować pedałów z koootasami na wierzchu na ulicach to do koorfy nędzy palacz wam już duzo nie zaszkodzi na mózg

Gość gość
wszyscy łącznie z policja i pogotowiem potrafia przejśc obojętnie onbok umierajacego człowieka jak nie jest ubezpieczony, bicia i poniżania aktów wandalizmu głupoty alre koorfa palaczy żesta sie czepili jak ostatniej szansy załapania sie na bilet do raju

Gość gość
a ja nie lubie jak kobiety ubrane chodzą. nie wiem. może tam noże chowaja albo tylko udają kobiety. prosze sie koorfa rozebrac bo to zagrożenie dla mojego zdrowia

Gość gość
stoją koorfa w korkach zimą okna pozamykane spaliny wpiertalają sie przez nieszczelności do środka ale koorfa zapalić? nigdy!!!! to by kooorfa zabiło wszystkich w promieniu 2 kilometrów łacznie z ptactwem. wróble i gołebie zaczełyby spadac z nieba

Gość gość
nowy wróg publiczny palacz. nawet wśród amatorów mocnych trunków ten typ zaczyna byćp ostrzegany jako osobnik aspołeczny

Gość gość
ach co za cudowne przyjęcia rzekła małgorzata sącząc szampana. włodek z którym rozmawiała bardzo sie jej podobał postanowiła zastosować znany trik. wyciagnęła papierosa i i z roztargnieniem poszukiwała zapalniczki w torbie licząc na to ze towarzysz jej rozmowy okaże sie dżentelmenem. włodek tymczasem zbladł kieliszek wypadł mu z dłoni i począł rozglądać sie za gaśnica, która jak mu sie niejasno kojarzyło czasami wisiała na ścianach w losowych punktach

Gość gość
jeszcze jedna sprawa. biorac pod uwagę odsetek osób które straiły zycie bądx zdrowia na skutek palenia i traktując to jako ilościowy wyznacznik sporego ryzyka nalezałoby na samochodach umieszczać zdjęcia rozjechanych w wypadkach spalonych osób z połamanymi n zmiażdżonymi amputowanymi kończynami twarzam. krwiaki ludzi na wózkach małe dzieci w trumnach nad którymi stoją rodzice. ni ma. a to tylko jedna z długiej listy dosyć ryzykownych działań człowieka. jazda rowerem. zdrowa? zdrowa. ilu rowerzystów zgineło na drogach? ilu dostało zawału zadyszki rozedmy odkreciło im sie siodełko i rama weszła im w dooope nogawka wkręciła sie włańcuch i spadli z roweru obcierając sie boleśnie bądź ponosząc cięższe obrażenia? ale spokojnie to też nas czeka. nie moga koorfa doić ze wszystkiego naraz. jak rzucicie palenie to zaczniecie jeździć na rowerach odłożycie na samochód zrobicie se prawko...

Gość gość
podobno w 2002 roku na raka kadego typu nie raka płuc czy krtani zachorowała 1/400 polaków. to jest 25 setnych & populacji mniej wiecej. czytam że rak znany był już srtarozytnym i musiał mocno wystraszyć włądców skoro zajeli sie tym sponsorowani przez nich sławni geniusze tamtych czasów. rak krtani i płuc to były jakies sene czesci tego ułamka. to ja siekooorfa pytam do c***ja na co idzie ta kasa z akcycy którą mozna zbierać bo każdy wierzy ze papierosy zabijają niczym kuba rozpruwacz?

Gość gość
*0,25% populacji choroby płuc? jakie kooorfa choroby płuc? zapalenie płuc? nadciśnienie? jak se nie zapale to tez mi skoczy ciśnienie kooorfa. akcyza to chyba spora część ceny papierosów. i dlatrgo koorfa bede je sobie palił gdzie mi sie będzie chciało i kiedy mi sie kooorfa bedzie chciało. a jak mnie spisza to ich oskarże o łamanie prawa

Gość gość
wśród czterystu ludzi których znam ponad połowa smoli faje gdzie te koorfa straszliwe skutki społeczne palenia jak z tych z 0,25 % społeczeństwa które zachorowuje na raka rocznie rak płóc i krtani dostaje kooorfa 5%? to jest kooorfa 5000 tysięcy ludzi na miliony palaczy

Gość gość
pozostałe 95 tysięcy chorych na raka co? nawdychało sie koorfa od tych pieciu tysięcy? możliwe koorfa. to straszne że ktoś choruje na raka okreznicy bo mnie minął na ulicy kiedy paliłem papierosa. chyba mnie zabija przerzuty sumienia

Gość gość
a rak szyjki macicy i piersi? też pewnie zachorowały jak im minete robiłem i gryzłem po sutach. chociaż to by było troche dziwne bo znaczyłoby że palacze maja straszne powodzenie u kobiet

Gość gość
a tak zawał. no tak. cos wam powiem o zawałach. mój ojciec miał dwa zawały i umarł w trakcie trzeciego. od kilku lat rzuł gume zamiast palic. no ja wiem że to nie od razu jasne. tylko że tak to ja moge udowodnic szkodliwosc wszystkiego łącznie z osobistym błogosławieństwem od papieża. jan nowak pobłogosłwiony prze z papieża w 1991 roku zmarł wczoraj na zawał. wniosek: papież zabił nowaka

Gość gość
teraz jeszcze lepiej. ile wynosi akcyza na papierosy? nie wiem ale wnioskując z ceny co najmniej 25% czyli jedną czwratą. ze sprzedaży papierosów państwo zapiertala vat put chip chlip i jeszcze par innych podatków plus standardowe obowiązkowe ubezpiecznenie. mniejsza z tym załózmy ostrożnie że mamy 25 milonów palaczy którzy codziennie kupia paczke w sklepie za te minimum 12 a nawet jak nie w sklepie to sie wyrówna bo ci co mają kupia fajki za 30 zł. pi razy drzwi. 5 000 000 * 12,00 * 0,25= 60 000 000 * 0,25= 15 000 000 zł dziennie. 15 000 000 * 365= 5 475 000 000zł rocznie na kooorfa 4000 chorych. ja piertole

Gość gość
* 5 milonów. i tak liczyłem. CZY PALENIE JEST SZKODLIWE?!?! TAK!!! 5 miliardów rocznie na 4000 osób nawet koorfa licząc wszystkie koszta to jest wiecej niż milon na chorą osobę. z samej akcyzy.

Gość gość
i teraz moje pytanie brzmi tak. jakie jest ryzyko zachorowania na raka zakładając dla uproszcenia że liczba palaczy jest stała jedni umieraja drudzy zaczynaja? 4000 na 5 000 000? 0,0008 8 na 100 000 dziekuje otpiertoltya sie

Gość gość
a tak. zapomniałem. mandaty za palenie:) dobra juz choj z tym. chłopaki mają co robic a ktos koorfa se jeśdzi limuzynami na dzifki i to raczej nie oni.

Gość gość
dodam ze handel nieakcyzowanym tytoniem to przestępstwo jakżeby inaczej. sprawa jest jeszcze poważniejsza moim zdaniem bo polskim producentom tyoniu z tego co pamiętam ograniczono jakis czas temu mzliwosc sprzedaży ponad tam jakiś pułap. czyli sprowadzamy droższe z zagranicy bo akcyza jest procentem od ceny. moim zdaniem ktos koorfa powinien za to wisieć a zamiast tego policja wyłapuje kolesi którzy narobili zapasów bo postanowiloi z tego żyć a potem im państwo powiedziało ze nie mopgą tego sprzedać kooorfa. banda piertoonych cweli

Gość gość
może ich powinni uprzedzic wcześniej i piertolnac jakas rekompensate? wex tera nakup koorfa nasin maszyn obsiej dbajh nawozy zbiory feremntacvja suszenie. a tu przychodzi postrerunkowy "prosze nie dyskutować" i ci mówi że handel jest nielegalny. komuna wrócviła kooorfa spiertalac do kołhozów jepane kułaki