Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co was podnieca w paleniu papierosów

Polecane posty

Gość asiutka    1999
robienie czegoś nowego.

Gość gość
i jeszcze im koorfa zabiorą bo to handlarze śmiercia:D ja piertole to trza miec nasrane we łbie albo być wyjątkowo rozpieszczanym żeby pracować dla takich ludzi

Gość gość
Mnie nic nie podnieca :-) po prostu lubię sobie zapalić :-D

Gość gość
albo głupim bo wam gwarantuje że niejednego powieszą na komisariacie. kwestia czasu.

Gość gość
Smród palacej patologii nie jest podniecajacy.

Gość gość
czyli tak. setki jeżeli nie tysiące rolników nabrało kredytów przeprofilowało produkcje poniosło mnóstwo kosztów pewnie nawet częśc wzieła dofinansowanie;) to tęz sie da policzyc. tak czy ionaczej zapewne nie pracują na roli bo to ich hobby tylko mają rodziny do wyzywienia. a tu nagle jakiś minister ogłasza, ze plony które zebali zgodnie zprawem to nielegalny towar. z dnia na dzień z pracowitych przedsiębiorczych ludzi stali sie przestępcami. bo koorfa naprodukowali x ton a mogą sprzedac tylko 1/2 x ton. co robic? kredyt do spłaty dzieci płaczą zgłodu wyrzucić nie mozna bo to koorfa nielegalne sprzedać legalnie nie mozna bo to nielegalne spalic nie można bo to trujące nic innego obsiać teżą nie można bo koorfa nie ma kasy na nasiona. i wtedy jakiś piertolony picuś krawaciarz l********g ministra se wykombinował żeby płacili kary koorfa za sprzedaż. bo mało im łapówki od zagranicznych producentóe i eksporterów mało z mandatów postanowili wziąć działke ze sprzedarzy tego czym zabronili handlować. wiedzieliście że mamy takich zdolnych ludzi w rządzie? a ta mi przychodzi i piertoli że mi jepie z gęby papierosami

Gość gość
to jest koorfa przykład na to żeby nie brać kasy od tych kondonów. bo jak weźmiesz to z ciebie zrobia złodzieja a sami ukradną ci 10 razy tyle ile dali. pewnie nazywaja to inwestowaniem chociaż w sumie z własnej kieszeni to oni nigdy nic nie dali. mają immunitety. ciekawe jak to wyglada? widział ktoś kiedyś immunitet? czy wystarczxy powiedziec jestem posłem mam immunitet.

Gość gość
minister też ma immunitet? to sie czymś rózni? ze np posła nie można aresztowac a ministra nie można naweet podejrzewać?

Gość gość
to już nawet w późnym średniowieczu i później rycerstwo i szlachta nie miały takich przywilejów. tam sie zaprzedawali róznym habsburgom i innym pedofilom żeby dostac immunitety a dziś mamy demokracje szlachecką wszyscy sie już sprzedali kazdemu po 10 razy kazdy ma 12 immunitetów a my mamy wolność słowa.

Gość gość
demokracjo ma kochana ty mnie chroń od dżyngis hana. osłoń mnie swą piersią dumną przydaj mi godności wiele i równości trelele

Gość gość
nieś sztandara mego ducha gdy w kieszeniach trwa posucha daj mi gadac tak bez końca az zajepia z nieba słońce

Gość gość
ponarzekac popyskować i dysputy kultywować. radny sołtys i minister każdy jeden demokrata nawqet policjanta tata

Gość gość
dyplmata akrobata i wojskowy podchorąży żaden z nich a nawet papież schować słońca już nie zdązy:(

Gość gość
ciemne wieki srogo tupia zima śnieg gółoledź wszelka treoga wielka .. a w kieszeni mej butelka z zóltym korkiem słodko buja ściga mnie dywizja czołgow i z polmosu osiem osób

Gość gość
pójde siedziec lub w kajdany bo nie dla mnie są dywany. bo ne dla mnie słodycz władzy i kobiety kamikadze

Gość gość
wsi spokojna wsi wesoła od tytoniu w niebie koła po horyzon zboża łany wszyscy robia tany tany

Gość gość
ja piertole żeby takcy zdolni ludzie jak ja sie marnowali:O

Gość gość
zebym był przystojniejszy i mieszkał w czarnej dzielnicy to eminem nabijałby mi bity

Gość gość
Śmieszny jesteś:) poświęć kilka paczek i kup ze słownik. OtrUc