Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja przyjaciolka po slubie nie bierze kasy od swego meza,bo mie chce zebrac

Polecane posty

Gość gość

Moja przyjaciółka pracuje w urzędzie i zarabia tylko 2,5 tysiąca zł.jak na Warszawę to male zarobki Jej maz zarabia 12 tysiecy zl,wiec nie tak malo. Ona ciagle narzeka,ze musi oszczedzac i nie ma kasy.kupuje najtansze jedzenie z marketow,a ubrania dla siebie i ich rocznej coreczki w lumpeksie i żali się mi ,ze cala jej wypłata idzie na jedzenie itd. Powiedzialam jej,ze przeciez sa malzenstwem i meza kasa jest tez jej kasa. Obrazila sie na mnie i powiedziala,ze przeciez nie bedzie na utrzymaniu meza bo chce byc niezalezna finansowo,a poza tym maz odklada kase na budowe domu dla nich wiec i tak wkłada więcej kasy niż ona w ich rodzinę i teściowa jej nawet ma pretensje,ze jej synek więcej wkłada kasy w rodzinę niż ona ,która tylko jedzenie im finansuje ,a on dom wybuduje sam. Nie rozumiem dlaczego w malzenstwie niektorzy i tak wszystko dalej dziela na moje i twoje

Gość gość
Dodam,ze zal mi przyjaciółki,bo sama wychowuje córkę praktycznie Maz ciagle w pracy od rana do wieczora i malo co czasu z nimi spedza,a tesciowa i tak jej dogaduje,ze jej synus sie tak poswieca dla rodziny i haruje jak wol,zeby mieli dobrze

Gość gość
Idź do apteki i kup sobie maść na ból doopy. Na miejscu twojej znajomej zerwałabym z tobą kontakt. Nic mnie bardziej nie wkurza jak wpieprzanie się w życie innych. Buractwo do kwadratu.

Gość gość
Prowo i wariatka od swego mego itp. Od razu można poznać że to ta osoba.

Gość Cleo1976
Jakie "żebrać"?Stuknij się w głowę.W małżeństwie nie ma "moje", nie ma "twoje"-jest nasze.Zdarzało się, że żyliśmy z jednej pensji-mojej lub męża-i żadne z nas nie czuło wtedy, że żebrze u drugiego.

Gość gość
10:23 Masz rację, były już tego typu tematy i ten sam głupawy styl.

Gość gość
Tu autorka w d***e mam to ze byly tu juz podobne tematy Ja pisze prawde a was prawda boli

Gość gość
Wszystko zależy od małżeństwa. W niektórych nie ma moje twoje tylko nasze. Inni wola miec rozdzielnosc majatkowa i dzielic sie wydatkami po rowno (allbo nie) i nikomu nic do tego.

Gość gość
ten mąż co zarabia 12 tysięcy to ten sam, co ma jedną czy dwie pary spodni? :D to jest zastanawiające, co chwilę się pojawia jakiś mąż który ma pensję 12k, nie 11, nie 13, a zawsze 12 :D