Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dobra kuracja na zniszczone włosy

Polecane posty

Gość gość

Macie jakieś sprawdzone sposoby na zniszczone włosy ? stosuję kosmetyki ogólnodostępne w drogeriach ale nie działają a ja się już wstydzę chodzić bez czapki normalnie ;/

Gość MajaB36
Zależy też co stosujesz, ja tez mialam juz tyle kosmetykow regenerujacych na wlosach, ze głowa mała. Jakis miesiac temu moze dluzej, byla promka w Rossmanie i kupilam sobie cala linie seboradin regenerujacy. U mnie sie sprawdzila, mam mocniejsze i gladsze wlosy.

Gość gość
MajaB36 dziś Ile ci płacą za taką żałosną, spamerską reklamę? :o

Gość gość
może warto wybrać się do fryzjera na jakiś profesjonalny zabieg regeneracyjny ? Oni maja jakieś swoje sprawdzone preparaty i myślę, że taki zabieg będzie dużo skuteczniejszy niż te robione w domu.

Gość aabuenaa
mi udało się porządnie zregenerować włosy właśnie w salonie. Fryzjerka zaproponowała 10 minutowy zabieg LIFTING CAPILAR z Inoaru. Efekty super - włosy mocno odżywione, lśniące i gładkie. Efekt jest taki, że już jestem zapisana na kolejny termin :)

Gość helguziaa
ja pracuję na kosmetykach z Inoaru w moim salonie fryzjerskim i faktycznie to jedne z lepszych produktów z jakimi miałam do czynienia. Klientki chętnie wracają - zabieg Lifting Capilar cieszy się dużą popularnością - nie tylko dlatego, że działa ale też ze względu na krótki czas trwania i fakt, że nie trzeba się na niego zapisywać bo robimy go także klientkom, które trafiają do nas z tzw. ulicy.

Gość gość
A próbowałaś olejowania włosów? Fakt faktem roboty przy tym trochę jest i nie zawsze się ma na to czas. Ale ostatnio skusiłam się olejem konopnym na włosy np. www.konopie-online.pl/pl/p/Olej-konopny-na-wlosy-lub-do-masazu/165 i powiem ,że efekty spoko. Tylko nie można z tym przesadzić, bo zakombinujesz w drugą stronę. Ja trzymam na włosach pół godziny i zmywam.

Gość betti948
Z inoar.com.pl zamow sobie olejek Kalice albo nawet caly ten zestaw z szamponem i odżywką. Ma bardzo wartosciowy sklad, duzo olejkow i fajnie nawilża wlosy :) olejek mozesz tez stosowac na same koncowki, zeby je wzmocnic (mi sie bardzo rozdwajaly).