Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ja nie zgadzam sie z rezydentami, pielegniarkami, lekarzami

Polecane posty

Gość gość
Zalosny jest ten ich protest. Jak im zle to niech ida do pracy w handlu czy na produkcji i w koncu wiecej zarobia. Nikt nie kazal im studiować medycyny.

Gość gość
Ja się zgadzam z lekarzami rezydentami z tego względu, że w czasie specjalizacji muszą słono za nia płacić. Sami nie oplaca jej i nie utrzymaja sie z pensji ktora zarabiaja z tych pieniedzy co zarabiaja No ale ludzie tego nie rozumieją...

Gość gość
A pielęgniarki zarabiaja tyle co powinny, jednak lekarze rezydenci fakt ze powinni wiecej

Gość gość
Ile pni zarabiają ze tak.jecza?

Gość gość
No trolle juz się pogubiły ..oni nie tylko ze niem uszą płacić za specjalizacje ale to państwo im płaci -2700 podstawy plus płatne dyżury tak że gros z nich ma 3000-4000 na rękę (czasem więcej) bedąc dopiero w trakcie de facto nauki i mając poniżej 30 lat. Pokażcie drugi zawód gdzie państwo tak dba o dorosłego człowieka .Kończysz trudne studia na politechnie ? Chcesz dodakowe uprawnienia -to sobie płać, chcesz kasy -to haruj a jak ci sie nie podoba pensja to usłyszysz "poszukamy następnej osoby" .

Gość gość
Zgodzisz się z nimi jak wyląduje w szpitalu.Wtedy zrozumiesz o co im chodzi.

Gość gość
Zalosny jest ten ich protest. Jak im zle to niech ida do pracy w handlu czy na produkcji i w koncu wiecej zarobia. Nikt nie kazal im studiować medycyny. oni mogą, ale ty nie będziesz miał się u kogo leczyć, bo wszyscy będą na produkcji.

Gość gość
gość wczoraj No chyba nie, to niby skąd osoby, które robią specjalizację wolontaryjnie? Pomińmy, że w ogóle jest mało miejsc + muszą zbierać jeszcze punkty edukacyjne.

Gość gość
500+ winno być dodatkiem do wynagrodzenia dla ludzi pracy a nie płacone za seks, ja pieprzę, z kraju pisowce zrobili burdel

Gość gość
Taka stawka jaka maja jest odpowiednia . Po co im więcej na start ? Przeciez taka malo co potrafia

Gość gość
dokładnie, ja też tak uważam!