Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem młoda, będziemy mieli dziecko.

Polecane posty

Gość gość
raz piszesz o zatrzykasz antykoncepcyjnych raz o pigulkach, to jak juz kombinujesz to sie trzymaj jednej wersji a nie ja zmieniasz... w ten sposob jest problem z wiarygodnoscia dla mnie temat to fake. Sorry nie da sie zajsc w ciaze biorac tabletki o ile sa brane bardzo precyzyjnie by uchronic przed tzw skokami hormonow (przy tabletkach mini). Jesli sie bierze antybiotyk, faszeruje witamina C, kombinuje z ziolkami to zajsc mozna. Przy zastrzykach to juz w ogole kosmos, zeby zajsc. Wiec sorry jak ktos zaszedl do wina do siebie. tymczasem wypowiedz mojej kolezanki co do brania tabletek "ej co ty panikujesz ja normalnie piwem popijam, godzine w ta czy w ta to co za roznica, czasem nawet mi sie jedna zapomni..." pogratulowac

wyszłam za mąż majac 22 lata ale w planowaną ciaze zaszłam 10 lat póżniej i pomimo ze planowana to na początku tez bardzo się bałam...czy damy rade, czy ja sobie poradzę itp... autorko ta niepewność jest normalna, przejdzie i będziesz się cieszyć maleństwem. koniecznie musisz powiedzieć o ciąży partnerowi, na pewno zmieni się Wasze życie ale dacie radę RAZEM ....on ma pracę ,macie dach nad głową, wiec podstawy macie....co mogę poradzić to nie kupuj dużo ciuszków na początek bo maluszki BARDZO szybko rosną....moja siostra wszystko kupuje używane na allegro lub oxl(tu nawet częściej) i często dostaje od ludzi więcej niż potrzebuje( jechała po wózek a dostała za darmo łóżeczko z materacem i chyba leżaczek) często ludzie oddaja dobre rzeczy za darmo(często workami:-)powodzenia