Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem młoda, będziemy mieli dziecko.

Polecane posty

Gość gość
Taaaa warunki Zapewne takie jak ten stary gruchot. To są warunki dla dziecka? Już w domu dziecka mają lepsze.

Gość gość
Do pracy mam 5 min na nogach, do supermarketu 7 min. Dbam o środowisko chodzę na nogach. Jak potrzebuje gdzies jechać maz jest bo on mnie kocha pomaga i wspiera jest odpowiedzialny. Autorka jakiego ma faceta? Gorszego niż mój.

Gość gość
Mamy fajne auto, chodzi świetnie, jest duże rodzinne. Moje dziecko ma swoj pokój, my swój. Lepsze to niz mieć faceta który nie chce własnego dziecka.

Gość gość
Mąż cię chyba jednak słabo wspiera, skoro jesteś taka zgorzkniala. Serio. Może i fajnybz niegobfacet, za to ty jesteś tragiczna. Serio mu współczuję. Duże auto i rodzinne. Co z tego jak stary gruchot. To jest fajne? Gorszy niż twój? A skąd wiesz? Tozmawialas z nim czy sądzisz po swoich chorych wyobrazeniach?

Gość gość
Sądzę po opisie autorki.

Gość gość
23 lata to już stara dupa

Gość gość
I to są te dobre warunki? Jeden pokój dla dziecka a drugi dla was? Plusbstary duży gruchot? Fajnie chodzi? A skąd wiesz skoro nie jeździsz nowym samochodem, skąd porównanie? A ja mam dom, dzieci swoje pokoje, mu sypialnię, garderobę, duży salon, duże podwórko z własnym placem zabaw. Mąż ma nowego suv'a, ja insignie z 2016 roku. Zaszlam w ciążę przed ślubem, zanim mąż zdarzył się oświadczyć i jak widzisz nie zostawił mnie, choć jak facet autorki tez był w szoku. Myślisz, że tylko taka biedota jak ty może się kochać i być szczęśliwa? Jesteś w strasznym błędzie. Aż mi cię żal.

Gość gość
Też mam sypialnie. Twój został a u autorki nie zapowiada się na to. Facet który wychodzi chwilę po powiedzeniu o ciąży niw wróży to nic dobrego. Jakby ją kocha to by zapewnił ją o swojej odpowiedzialności a on nic. Wyszedł sobie.

Gość gość
Mój też wyszedł i żadnych deklaracji nie składał, też był w szoku, bo też się nie spodziewał. Potrzebował czasu, tak jak ja. Ty masz jakieś dziwne wnioski, weź się ogarnij kobieto.

Gość gość
jak sie niby zabezpieczalas i zaszlas ?!

Gość gość
Normalnie. Brałam pigułki i zawiodły.

Gość gość
O jezu, jedna sie przyczepiła do auta, inna ze któraś nie na prawka, ze autorka nic nie ma i facet wyszedł z domu blablabla, baby to sa głupie - i pisze to jako kobieta.

Gość gość
To ta trolica ma jakiś dziwny problem, jak się do auta nie przyczep i, to do mieszkania, to wymyśliła siebie, że facetbautorkibjejbnie kocha. No głupia po prostu.

Gość gość
Wiecie co, Do tej babki co to uważa, ze chłopak jej nie kocha i Nie chce dziecka - oczywiście, ze pięknie byłoby gdyby ja złapał na ręce i wyszedł po kwiaty, ale takie reakcje tez niczego nie gwarantują i nie świadczą - ja otrzymałam pozytywna reakcje i radość, a w miedzyczasie, w ciąży, doszło do krzywdzących i upokarzających dla mnie zdarzeń...takze to, ze doznał szoku i wyszedł z domu, niekoniecznie złe świadczy. Dla mnie facet byłby skreślony, gdyby zażądał aborcji:

Gość gość
Ale autorka pisała ze zapytał czy usunie.

Gość gość
Autorka pisała, że na szczęście NIE zapytał czy usunie. Naucz się czytać nieuku.

Gość gość
11:11 to chuj, nie czytałam całego tematu.

Gość gość
Co ona da wartościowego dziecku ? Nie ma nawet wykształcenia jej facet też. Nie ma kąta dla dziecka nawet facet nie zaproponował wspólnego mieszkania przez te 4 lata. To właśnie tak ją traktował tą noc z tą drugą z inna.

Gość gość
To przeczytaj lepiej, bo ta trolica pisze coś czego autorka nigdy nie napisala

Gość gość
Za co da dziecku jeść ubierze je poprowadzi edukację? Kto będzie kochał to dziecko ? Skoro matka nie jest gotowa a ojciec nie chce dziecka.

Gość gość
Matolico głupia :-( czytać nie umiesz??? Autorka pisała, że dwa razy proponował jej mieszkanie, tylko do tej pory się nie zgadzała. Będzie mieć nie kąt, a będzie mieszkać z facetem. Poglaskal ja po brzuchu i powiedział, że będzie tatusiem. To ci umknęło, kretynko? Naucz nie czytać matole. Ta druga doblozka zapewne byłaś ty skoro takie rzeczy wiesz. Ojciec chce tego dziecka, chorabumyslowo wariatko. Jesteś skończona kretynka z burakami w edukacji. Oni w odróżnieniu od ciebie będą wykształceni a ciebie tylko frustracja bierze, że musisz klepać biedę.

Gość gość
Ale teraz nie zaproponował jej mieszkania wspólnego po za tym co to znaczy proponował ale nie zgadzała się? Przecież to tylko mieszkanie wspólne. Co z tego ze poglaskał ją po brzuchu i powiedział ze Bedzie tatą skoro zaraz wyszedł? Żadnych konkretów. Finansowej sytuacji nie będą mieli dobrej.

Gość gość
Skąd wiesz że facet chce tego dziecko skoro był zaskoczony ?

Gość gość
A skąd wiesz, czy jej teraz nie zaproponował? Byłaś przy tej rozmowie? Miał nie wychodzić po jedzenie? Mieli siedzieć głodni? Taaaa warunków finansowych nie będą mieć dobrych, ty masz idealne :-D biedaczko :-*D

Gość gość
Ty naprawdę jesteś taka głupia, czy tylko udajesz

Gość gość
Pracuje tylko On,ona nie pracuje przez najbliższe lata niebedzie. Można wziąć dostawę do domu.

Gość gość
Nie z każdego miejsca można zamówić z dowozem do domu. I co z tego, że tylko on pracuję? Myślisz, że każdy pracuję za 1500 jak twój mąż i nie jest w stanie zapewnić rodzinie godnego życia? Tak myśli tylko biedota.

Gość gość
A skąd wiesz ile zarobia?