Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dyskomfort w podbrzuszu i upławy

Polecane posty

Gość gość

witam, jestem w 20 tc ciąży. Od samego początku, aż do teraz mam dyskomfort w podbrzuszu. Jest on lekko twardy i lekko wypukły. Dodam, że jestem szczupłą osobą i nie mam krwawień czy plamien z pochwy. Upławy są lecz raczej w białej postaci i niewiele. Mam przepisany progesteron i żelazo, biorę oczywiście. Ginekolog mówi mi że nie powinnam odczuwać w tym akurat odcinku ciała dyskomfortu. Lecz mimo leków ja nadal go czuje. Byłam niedawno na USG i inny lekarz mówił, że jest wszystko w porządku, narządy rozwijają się prawidłowo i nic złego nie widział.. Czy któraś z Was...miała mimo wszystko w tamtej partii ciała poczucie ciężkości, niemiłą wrażliwość dotyku niż np na środku brzucha i odczucie doczepionych ciężarków ... Przeraża mnie to. Dzięki za odp. z góry

Gość gość
Od ok 10 tc nosiłam spodnie ciążowe lub z materiału bo w normalnych dżinsach było mi niewygodnie. Tez miałam uczucie ciężkości w dole brzucha... Ciąża książkowa, urodziłam zdrowe bliźniaki w 38 tc. Jak lekarze mówią ze wszystko ok to nie martw sie na zapas bo taki stres bardziej szkodzi. Powodzenia.