Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy według was to jakiś wstyd mieć męża obcokrajowca ?

Polecane posty

Gość gość
No wlasnie nie wiem, czy wczoraj nawet nie odbyl sie jakis marsz ku czci UPA na Ukrainie.Cos mi sie obilo o uszy. Moze i w kazym narodzie/ religii sa wyjatki. Na pewno sa, ale gdy chodzi o postrzeganie nas przez swiat, to juz nie ma znaczenia jednostka. Liczy sie narod jako calosc/ dana organizacja/ dane wyznanie. Niestety, muzulmanie jako calosc, jako religia czy nawet kultura nie przedstawiaja soba nic dobrego. To tak jak z meczem- przegrywa druzyna, nie zawodnicy. Moze byc w druzynie jeden, ktory sie wyroznil dobra gra podczas meczu, moze zostac nawet najlepszym zawodnikiem spotkania, ale to nie bedzie mialo wplywu na wynik.

Gość gość
"No wlasnie nie wiem, czy wczoraj nawet nie odbyl sie jakis marsz ku czci UPA na Ukrainie.Cos mi sie obilo o uszy." x tak odbył się, na innym forum było, chyba 10 tys. zwolenników WŚRÓD MŁODYCH i co łyso wam?

Gość gość
A Poroszenko ichni premier twierdzi że młodzi Ukraińcy mają być dumni z dokonań UPA :P ot macie .

Gość gość
19.07 Ja znam jedną partię w Polsce z poparciem 47% i wcale mnie to nie cieszy, bo niczym się dla mnie od ekstremy w innych krajach nie różni. Nie wiem czy Ukrainiec był studentem. Problem polega na tym, że nikogo to nawet nie obchodziło tylko z góry, że "frajerka bo związała się z Ukraińcem". Jakoś Panny z Europy Zachodniej też nie uganiają się masowo za Polskimi Januszami. Ciekawe dlaczego? Janusze mniemanie mają o sobie, że ho ho tylko świat nie docenia?

Gość gość
W Polsce co miesiąc marsze z Pochodniami, a nowymi idolami młodzieży mają być chłopaki z ONR-u. To by było na tyle gadania o ekstremie.

Gość gość
czyli tak zachodni sąsiedzi - muzułmanie, w kraju Ukraińcy. aaa i jeszcze Polki co im szpary popuszczą. z***biście nie?

Gość gość
"W Polsce co miesiąc marsze z Pochodniami, a nowymi idolami młodzieży mają być chłopaki z ONR-u. To by było na tyle gadania o ekstremie. " x gdzie ONR a gdzei UPA, gadając o ekstremie masz na myśli tortury UPA którym byli nawet hitlerowcy zdumieni? możesz jako pierwsza dołączyć do brygady Polskich Szmat - które wyślemy na wojnę z uzułmanami i banderowacmi, możecie wojować swoimi peezdami :D

Gość gość
19.20 niestety jesteś bezdennie głupim trollem -dyskusja jak z warzywem .Pokaż nam partię w Polsce która ma 47% poparcia i popiera ludobójstwo całych grup etnicznych i stawia pomniki formacjom SS .Niestety to że umiesz pisać nie znaczy że masz sprawny mózg . A trolling polityczny który tu uprawiasz jest na poziomie ameby .

Gość gość
Wystarczy poczekać i zobaczymy co kobiety zrobią w razie jakichś zamieszek, jak co drugi będzie gadał po rosyjsku. :)

Gość gość
Ta pani, zwolenniczka nie wrzucania wszystkich muzulmanow do jednego wora, ciagle mi tu wyskakuje ze swym jedynym argumentem: Polacy tez tacy sa, a wsrod muzulmanow sa tez dobrzy ludzie. Ja juz jej zreszta tu przyznalam racje w tym temacie, ale do jasnej ciasnej od kilku postow prosze zwolennikow ''niegeneralizowania'', by ustosunkowali sie do sprawy ''uchodzcow''. Jak mamy ich przyjmowac jako uchodzcow, skoro oni, wedlug prawa, przestaja nimi byc w momencie przedostania sie do Europy? Niech mnie ktos w tym momencie oswieci.

Gość królowa Polski
nie staraj się zrozumieć, ten p*****lnik Merkel wywołała celowo, oni sobie urządzą parady z lotniskowcami itp. chodzi mi o elitę, rząd. Mieli tu wpuścić muzułmanów, co już 15 lat temu czytałam i co, stało się.

Gość królowa Polski
*urządzają

Gość gość
19:20, ja bym raczej obstawiala, ze to Polacy ''nie doceniaja'' urody Brytyjek czy Niemek :). A tak serio:zauwazylam, ze Polacy (zeby nie bylo-pisze o normalnych Polakach, nie patologi) sa duzo bardziej tradycyjni niz teraz Polki. Mimo wszystko mnie sie to podoba w naszych panach. A za Ukrainca nie wyszlabym z innego wzgledu. Nie chodzi o przynaleznosc do UPA. Oni po prostu sa beznadziejnymi ojcami. Duzo wiecej Ukrainek zostaje samotnymi matkami niz Polek. Ale i Ukrainki nie maja oporow, by zostawic rodzine. Jestem z lubelskiego, wiec tu Ukraincow jest sporo. Moi rodzice juz ponad od dekady w UK, wiec wiem, co pisze. Mam do czynienia zarowno za naszymi wschodnimi jak i zachodnimi sasiadami, krajami. Co do Ukrainek: pracowala u sasiada jedna taka, ktorej maz byl na wojnie w Donbasie. Po powrocie cos mu sie zrobilo w glowe, psychika sie mu troche zalamala. Maja 2 dzieci,a ona mowila,ze gdyby tylko dostala wize do Niemiec, to meza by zostawila i fiuuu w sina dal.

Gość królowa Polski
Brytyjczycy i Brytyjki są jednakowi z urody i brzydcy, bo to wyspiarze z małej wyspy i za mała pula genów. :D No taki jest fakt...

Gość gość
19:29, po prostu jestem ciekawa, jak na ta sprawe zapatruja sie zwolennicy przyjmowania ''uchodzcow''. Aha, jeszcze jedno - niech mi wyjasnia fakt, ze tymi ''uchodzcami'' sa wylacznie mloddzi mezczyzni? Tylko tylemnie interesuje. Ale zawsze tak jest, ze jak tylko zadam te dwa pytania, to moi rozmowcy, ktorzy sa tacy tolerancyjni, zdziwnym trafem albo olewaja moje pytanie, albo sie zmywaja. Jeszcze ani razu nikt mi na to nie odpowiedzial posrod zwolennikow relokacji, a juz naprawde wiele razy pisalam o tym na roznych forach.

Gość gość
He he tak soie mysle- gdyby muzulmanie krecili Titanica to Jack by przezyl... ;)

Gość królowa Polski
ależ to proste młodzi faceci zawsze jadą za "pracą" i ściągają rodzinę, gdy są imigrantami nie uchodźcami :classic_cool:

Gość gość
muslimski Jack by wlazł na drzwi i kazał Rose wiosłować :D

Gość gość
Z Rose czy bez, pewnym jest, ze to on by przezyl ;)

Gość gość
19.35 Bo przecież polski wąsaty Janusz w przepoconym podkoszulku i gaciach zmienianych raz w tygodni znający jedynie "senkju" to w propozycjach matrymonialnych w UK może przebierać. Kate Moss w kolejce chętna czeka.

Gość gość
Zmien plyte o tym przepoconym Januszu bo takie janusze sa w kazdym kraju

Gość gość
Jejku, Wy naprawde macie jakies kompleksy mniejszosci wzgledem tego zachodu. Albo obsesje. Wszedzie widzicie Januszy pijacych cidera w przerwie na budowie na kielbase i fajke. Wezcie sie stuknijcie w te wasze puste lby, skoro wedlug was tylko tacy wujechali do UK. Wlasnie jestescie najlepszym przykladem na to, jak dziala propaganda.

Gość gość
Tylko takich widza bo tylko w takim towarzystwie sie obracaja

Gość gość
Brzydka Brytyjka nie mialaby szans u najbrzydszego Janusza. Jako ze moi rodzcie mieszkaja w Anglii juz dlugi czas, to jezdze do UK juz od bardzo dawna. Poznalam tam fajnego chlopaka, Polaka. Zostalismy znajomymi. Postanowilismy sie raz wybrac we dwoje do dyskoteki. Chlopak przystojny, wysoki blondyn. Naprawde przystojny. Opowiadal,ze przyjechal do UK po tym, jak rozstal sie z dziewczyna, modelka. No wiec przyszedl do mnie do domu i mowi, ze jakies angielskie laski wrecz go napastowaly po drodze. Chcialy sie z nim bzykac. Wyjrzalam- no faktycznie stoi grupka mlodych Angielek. Wiec wzielam zanjomego za reke i cala droge udawalam, ze jestem jego dziewczyna. A one szly za nami. Na drugi dzien, po imprezie, jeszcze spalam, gdy mama mnie zawolala. Wychodze zaspana, a w drzwiach te Angielki. Pytaja sie, czy tu mieszka X. Skad znaly jego imie, nie mam pojecia. Powiedzialam, ze nie.Odeszly. Jedno wiem- Polki mialyby raczej opory by tak sie zachowac.

Gość gość
No jasne, przecież Polacy to najliczniejsza grupa pracująca na Wall Street, a Polki w UK to, panie kochany, same prawniczki i neurochirurdzy. Tylko jakoś mało nagród Nobla zgarniają, a polskie uniwersytety są atrakcyjne i na poziomie tylko dla obywateli Konga. Polki podobno najpiękniejsze na świecie, ale jedyną Miss Świata została jedna taka w 1989, a później lipa, bo te wredne Wenezuelki kradną im tytuły co rok, jakby im mało było.

Gość gość
20:36, dziwie sie, ze jeszcze nie popelnilas samobojstwa, ze masz takie beznadziejne obywatelstwo. A o jakichs innych, posrednich zawodach, to slyszala? Czy tylko budowlaniec albo naukowiec? Jakos mnie nie przeszkadza, ze miss swiata nie zostajemy. Polki na tle tych sztucznych, po operacjach plastycznych Wenezuelek i tak swietnie wypadaja. Przynajmniej sa naturalne nasze misski. Jejjjj,ale masz bol doopy...

Gość gość
Osobiscie znam 3 panie prawniczki w Sztokholmie ale wiem ze prawnikow ( mezczyzn i kobiet jest wiecej) poprostu te 3 znam osobiscie Muzulmanki prawniczki nie znam ani nie widzialam nigdzie

Gość gość
20.42 Zwyczajnie śmieszy mnie gdy Polak jedzie po biedniejszych nacjach nie widząc, że sam niewiele się od nich różni. W czym niby Ukrainka zamiatająca w polskiej knajpie jest gorsza od Polki robiącej dokładnie to samo w Monachium? Dla swojego przełożonego jest i tak niemal niewidoczna, przemieli, wypluje, ona uciuła albo i nie i wróci do siebie albo i nie. Wszystko w temacie.

Gość gość
19.35 Wiele Polek, głównie ze ściany wschodniej, też zostawia rodzinę na wiele miesięcy, by podcierać tyłki 80-letnim Hermanom, bo trzeba córkę na studia posłać, a ich Mietek to nieudacznik, który co zarobi to przepije albo synek kochany wyda zasiłek na automaty, więc kobieta, jako jedyna w rodzinie, bierze sprawy w swoje ręce i zapitala, bo nie ma wyjścia. W niektórych wiochach z co drugiej chałupy baba pojechała sprzątać do Belgii.

Gość gość
Taki "Hamerykanin" weźmie Zosie, bo ta dobrze na szmacie jeździ i nawet coś ugotuje, a nie jak rodaczki Johna tylko mrożonki i gotowce z puszki. x Ale z drugiej strony czy to źle, jak taki hamerykański Riczard klasa średnia weźmie sobie za żonę średnio rozgarniętą Zosię, która u siebie w miasteczku nie ma żadnych perspektyw i tu by zarabiała mało w jakimś sklepie i ledwo ciągnęła, a tam jest sobie panią hamerykańską housewife i żyje sobie całkiem nienajgorzej :D Ma domek na przedmieściach, samochód z automatem i kasę na zakupy z łolmarta a i Riczard zadowolony bo mu ugotuje i posprząta. Win win. :D I taka Zosia jest w lepszej sytuacji niż zaradna Polka znająca jako tako angielski, pracująca, potrafiąca się sama utrzymać w Anglii, która z jakiegoś powodu na własne życzenie zaprasza pod swój dach lenia patentowanego.