Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do matek nie pracujacych, nie boicie sie, ze w przypadku wypadku albo smierci wa

Polecane posty

Gość gość

waszego meza zostaniecie bez srodkow do zycia? Pytanie kieruje do mam, ktore nie pracuja zawodowo, bo taki jest ich wybor.

Gość gość
To juz bylo. Zaraz polowa napisze ze ma miliony oszczędności, a druga polowa ma kase za wynajem nieruchomości.

Gość gość
Uspokój się łobuzie jeden, przytulam.

Gość gość
Nie nie boję się zazdrosna suko, znowu dążysz do afery żeby się wykłócać że kobiety siedzące w domu nic nie robią??

Gość gość
Mąż jest policjantem z 15 letnim stażem -dzieciom i mi należy się renta rodzinna. Do tego 500+ na dwójkę dzieci

Gość gość
Czyli ok.4tyś po policjancie :P :D

Gość gość
Dzieci będą miały rentę po ojcu Ana koncie 150 tys.dziedzicze.Sprzedam samochód który kosztował 67 tys.nawet za połowę kwoty,jest 500 plus.W razie czego mogę iść do pracy.Nie byłoby źle.

Gość gość
Mój mąż jest ubezpieczony na 2 mln

Gość gość
20:00 Twoje ip zostalo doniesione, za obrazliwe slowa.

Gość gość
Znowu ten temat? Pomysły ci się kończą świnio hejterska.

Gość gość
20:08 do pracy na jakie stanowisko? Myslisz, ze ktos przyjmie osobe, ktora ma kilka ladnych lat luki w cv?

Gość gość
Jak ktoś ma kwalifikacje to tak a jak wy kończycie ledwo zawodówki to potem musicie się trzymać jednej pracy całe życie.

Gość gość
ale co cię obchodzi jak kto zyje???? ludzie pilnujcie swojego nosa.

Gość gość
Pytanie normalnie zadane a kurki domowe juz wyzywaja od suk. To najlepszy dowod ze ciagle siedzenie w domu uwstecznia. :/

Gość gość
Co z tego jesli ktoras jest inzynierem; jesli siedzi od 10 l w domu, myslicie, ze ktos ja zatrudni?

Gość gość
Autorko kobiety nie pracujace sa bardzo agresywne wiec raczej żadna Ci tu normalnie nie odpowie.

Gość gość
20:08 do pracy na jakie stanowisko? Myslisz, ze ktos przyjmie osobe, ktora ma kilka ladnych lat luki w cv? x ja miałam przerwu 10 lat w CV bez problemu znalazłam pracę. zrobiłam kurs opiekunki w żłobku i trzy żłobki się do mnie odezwały. Wybrałam ten który jest najbliżej mojego domu. Czasy się bardzo zmieniły, ofert pracy jest mnóstwo, nikt nie patrzy na lukę w cv ale chęć i gotowość do pracy.

Gość gość
Autorko kobiety nie pracujace sa bardzo agresywne wiec raczej żadna Ci tu normalnie nie odpowie. x skoro te pracujące sa takie szczęśliwe i dumne ze swojej pracy to co ich obchodzi los kobiet robiących w życiu coś innego? po co ten temat?

Gość gość
Proponuję zostawić panie hejterki we własnym sosie. ;)

Gość gość
A te pracujące są takie zawistne że dziennie zakładają po 5 tematów żeby się wyżyć że muszą pracować...

Gość gość
dziś to z tego że ma coś czego Ty nie masz i będą jej potrzebować do pracy zwłaszcza że teraz ciężko o pracownika a zwłaszcza ludzi z kwalifikacjami.

Gość gość
Pytanie zostalo normalnie zadanie. Wystarczy odpowiedziec np. mamy milionowe oszczednosci i do konca zycia nie musze pracowac / licze na pomoc tesciow i rodzicow/ przekwalifikuje sie/ pojde do biedronki/itp itd.

Gość gość
dziś a Ty jakieś przesłuchanie prowadzisz że kobiety nie pracujące mają Ci się spowiadać?

Gość gość
co takiego ma skoro wyszla z obiegu, nie jest na czasie, wszystko sie zmienia, trzeba sie doksztalcac. Ludzie myslcie, to nie boli....

Gość gość
Nie trzeba przesluchan, jasno widze, ze mamuski siedzace w domu nie maja nawet planu B. ...., ale po co ? bo przeciez jakos to bedzie!

Gość gość
Przeciez to jest forum . Chcesz odpowiadasz, nie chcesz to nie wchodzisz na temat. Dziewczyna zadala normalne pytanie a wy zaraz takie agresywne.

Gość gość
20:33 agresja wynika z tego, ze coniektore z mamusiek, sobie zdaly sprawe, ze maja nikle szanse na rynku pracy. Wiedza, ze sa leniami a jak wiadomo prawda w oczy kole.

Gość gość
A co Ciebie to obchodzi ? To chyba wówczas nie będzie Twoje zmartwienie, więc po co się tym interesujesz ? Aby na siłę udowadniac, jaką to głupota jest siedzenie w domu ? Spełniona osoba tego nie potrzebuje, zajmuje się sobą a nie innymi.

Gość gość
gość dziś w jakim świecie żyjesz ? Teraz bez problemu znajdziesz pracę, mowie o zwyklej robocie typu praca na produkcji , i stawki tez nie sa złe. Sama sobie dorabiam raz po raz na zlecieniowke, i bez problemu znajduje prace dodatkowe. Mieszkam w Wlkp.

Gość gość
A slyszalas o ubezpieczeniu? :/ jak mój mąż umrze w wypadku to dostanę kasy tyle że nid musze sie martwić