Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co wam odpowiada w rządach PIS?

Polecane posty

Gość gość

Wiadomo ze wszytko ma swoje plusy i minusy . Co wam odpowiada w rządach PIS . Jakie widzicie plusy ?

Gość gość
Żadnych nie widzę.

Gość gość
Jakbym miala 500+ to pewnie to by mi sie podobało. A tak to nic. 0 plusów.

Gość gość
Jestem ich zagorzałą przeciwniczka, ale mają u mnie bardzo duży plus za uszczelnienie systemu podatkowego. Jeżeli faktycznie oszuści przechwytywali miliardy zł, to lepiej że te pieniądze teraz wpływają do budżetu.

Gość gość
Nie widzę żadnych plusów, jedynie same minusy

Gość gość
Zmniejszenie wieku emerytalnego,nie wpuszczenie ciapatych ,500 + ktorego i tak nie mam. Minusow nie widze.

Gość gość
gość dziś jaja sobie robisz???? :o

Gość gość
gość dziś Zmień okulistę.

Gość gość
14:59 Co się teraz dziwić że takich PiS ma wyborców, masakra... Ja żadnych plusów nie widzę, banda tajnych współpracowników sb jak przylebska, prezes TK pożal się boze

Gość gość
Uszczelnienie VAT, likwidacja gimnazjum, zmniejszenie wieku emerytalnego, 500+.

Gość gość
Mnie wszystko odpowiada akurat. Nie musze sztucznie udawac****apugowac po innych ze jestem niezadowolona,ja jestem i szanuje ten rząd. Kazdy ma prawo miec swoje zdanie i to ze komus nie odpowiada nie wplywa na moje zdanie.

Gość gość
Za uszczelnienie podatku i ogolnie za to, ze wzieli sie za oszustow z PO i nie odpuszczaja. Afera goni afere. Za 500+, chociaz mam nadzieje, ze ten program ulegnie modyfikacjom i pieniadze dostana taz jedynacy. Ja uwazam, ze dzieci to nasza przyszlosc i na nie nie nalezy zalowac pieniedzy. Za powrot do ''korzeni'', bardziej podreslana polskosc, a nie unijnosc panstwa. Za nie uginanie sie pod presja Niemiec w sprawie relokacji i nie tylko.

Gość gość
Najnormalniejszy rząd od lat.

Gość gość
500+ (nie korzystam ale w otoczeniu są osoby ktorym pomaga), budzenie gospodarki ( nowe miejsca pracy), mieszkanie+, bezpłatne leki dla seniorów, zniesienia obowiązku szkolnego sześciolatków, likwidacja gimnazjów, wieksza kontrola nad podatkiem Vat, obnizenie wieku emerytalnego, wlasne zdanie w sprawie uchodzcow (liczenie sie z obywatelami), nie liza d**y niemcom i francji. Widzę też minusy ale ze temat o + to nie piszę. Pozdrawiam

Gość gość
Jestescie za młode i za głupie zeby sie wypowiadac na temat tego rządu. W koncu Polska doczekala sie normalnych rządzących.

Gość gość
To jest temat o plusach rządów PIS, jeśli nie macie nic do powiedzenia to zmiencie temat a nie próbujecie na siłę wymusić zmianę zdania.

Gość gość
Jezeli dalej nie chcecie sie "uginac pod presja Niemiec" (co za bzdura) to zrezygnujcie z dotacji unijnych - przeciez Niemcy, Francja i Anglia (ta ostatnia juz niedlugo) swoimi wplatami utrzymuja fundusz unijny, rozdzielany potem na wszelkiego rodzaju dotacje.

Gość gość
Wyobraz sobie, ze Unia to nie tylko Niemcy Francja i UK. Pozostale kraje takze wplacaja pieniadze do wspolnej kasy. A takie Niemcy, czy Francja, co wplaca, to sobie odija, nie martw sie o to. Chocby tym, ze dotacje pobieraja jedne z wiekszych. Polska tez musi wplacac do wspolnej kasy, zeby pozniej ''dostac''. Nie ma nic za darmo. A na pewno nie dostaniemy nic za free od Niemiec czy Francji.

Gość gość
Nie podniecaj się!! Jak Unia nas wywali to przez sprzedawczyków z PO a nie za swoje zdanie.

Gość gość
15:16 presja Niemiec to dla ciebie bzdura? Czy to nie dzisiaja Therese May poklocila sie z Angela (podobno az wyszla z sali obrad) o to, ze Makrela kaze UK ciagle wplacac do kasy Unii miliardy ? Nie beda w Unii, a ciagle maja placic. Wyglada na to,ze Unia to taki bilet w jedna strone. Nie da sie jej opuscic. A Niemcy boja sie rozpadu swojego unijnego krolestwa,w ktorym rzadza i zrobia wszystko, by dla UK wyjscie ze wspolnoty bylo jak najbardziej bolesne. Po to, by odstraszyc potencjalnych rezygnujacych. Ale o jakiej presjii Niemiec, my tu mowimy,prawda...?

Gość gość
Ale Unii nie chodzi o kasę tylko to że Polska ma robić wszystko pod ich dyktando...

Gość gość
Poczytaj sobie prasę niemiecką jak Angela trzęsie portkami bo Polska ma swoje zdanie, jak oburzyło ją podniesienie podatków dla marketów które w większości są niemieckie i to że po objęciu władzy przez PiS już nie ma takich wpływów jak kiedyś.

Gość gość
Otwarcie Stoczni gdzie wielu ludzi znalazło pracę, na szczęście mimo protestów Kod Pis się nie ugiął pod grozbami ze zaraz będzie plajta.

Gość gość
To tak samo jak z kopalniami. Ciagle nierentowne, a teraz jakos przynosza zysi... No to jak to jest? Jeszcze chcialabym, zeby PiS przywrocil polskie przetworstow. Zebysmy mieli swoje przetwornie owocow, warzyw, polski przemysl. Oczywiscie, maja swoje minusy, bo KAZDY rzad, obojetnie jaki by nie byl bedzie je mial, bo nie da sie wszystkim dogodzic. Ale nie oszukujmy sie- jest najlepszy. PO to rzad oszustow, a Nowoczesna to bylby rzad ludzi bogatych, biznesmenow. I tylko tacy mieliby w Polsce dobrze. Mam nadzieje, ze PO juz do wladzy nie dojdzie. Sama pojde i zaglosuje na PiS w nastepnych wyborach, a Nowoczesna mam nadzieje, ze nigdy nie bedzie miala wladzy. Juz za sam lisi wyglad Petru.

Gość gość
Dodam, ze nie dziwie sie nagonce na pis, bo to kwicza ci,ktorym sie koryto ukrocilo. Czyli ci bogaci, ale oni sobie i tak poradze, nawet jak pis bedzie u wladzy ;). Jestem z lubelskiego i widze plusy rzadow. Sama glosowalam na Kukiza, ale do psi nie bede sie przyczepiac. Za po byla tylko jedna Polska: Polska zachodnia. Tam byly inwestycje, drogi, tam byly pchane pieniadze, o ile jakiekolwiek byly. U nas natomiast wiele drog lokalnych wyglada tak, jakby prl sie tu zatrzymal. Teraz widze, ze coraz wiecej drog jest w Polsce wschodniej robionych. Wielu sie wysmiewa, ze wschod zaglosuje na pis, bo tu same mohery i dewoci glosuja. Nieprawda. Wschod dlatego glosuje na pis, bo naprawde my nic nie zawdzieczamy rzadom po. Absolutnie nic. Olewali wschodnia Polske cieplym moczem. Pinadto wielu mlodych popiera polityke pis. Coraz wiecej mlodych mowi dumnie: jestesmy Polakami, tak, jestem wierzacy, tak jestem tradycjonalista.Za po tak ludziom wyprano mozgi, ze mlodziez wstydzila sie przyznac do wlasnych korzeni. Teraz obserwyje zmiane tego trendu. Za to tez pis ma u mnie plusa.

Gość gość
PO i Nowoczesna to największe bydło... Ostatnio w moim mieście zapraszali na manifestacje kodu, facet nawijał mi przez 15 min ze w Polsce zaczela się dyktatura, nie ma wolności słowa i obywatele są zastraszeni. Zamknął się jak zapytałam co w takim razie robi na ulicy w biały dzień oczerniając obecny rząd, gdzie to wojsko i od kiedy czlowiek zastraszony nawołuje do buntu jawnie i się nie boi. Dlaczego ta DYKTATURA nic nie robi z tymi ich manifestacjami. Może znalazł pare głupich ale nie mnie.

Gość gość
Dla mnie to ciemnogrod jak z tym różańcem bez granic, beka na całego, intronizacja Chrystusa na króla Polski, uchwała sejmowa w sprawie objawień fatimskich, a nie jest jeden plus, scenariusz do ucha prezesa