Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrozbella

Jestem 22lata przegrywu

Polecane posty

Gość gość
japa cymbalisto za dychę

Gość 43 cm vv bicepsie
Przegrywko i jak tam z twoją psychiką? Wyzdrowiałaś przez ten czas?

Kato książka dla Ciebie: Jak przestać się martwić i zacząć żyć. Dale Carnegie. Mówię całkiem poważnie ;)

Gość gość
w*********j 22letni rzygu nagrać nam nowe nagranie vokalne na ising.pl

Gość 43 cm vv bicepsie
Jeszcze raz zapytam myszko - ilu przystojnym kretynom dałaś dùpy? Potrafisz zliczyć czy ci skale wyjébało?

Gość gość
43 cm vv bicepsie dziś nie sluchałeś jego nagrań, jak nagrywał przemówienia dla nas ??? normalnie zaciągał jak c***owaty pedał. To jest trans a ty dalej dajesz się w c***a robić...

Gość gość
Sorry, ktos, kto w XXI wieku czyta jeszcze D. Carnegie jest sam sobie winien.

Gość gość
te nowe konto to kobiecykarol tez będzie 22lata zachowujecie się jak dzieci:O W internecie każdy może byc kim zechce, a 22 latajest facetem, ale w ciele kobiety i akurat tutaj nie chce jej ubliżyć...

To jest jedna wg mnie z najlepszych książek, jakie do tej pory przeczytałam. Dlaczego uważasz, że oba nie nadaje się na tę czasy? Wydaje mi się, że jej tekst jest ponadczasowy.

Gość 43 cm vv bicepsie
15:48 Przecież ja już dawno napisaĺem źe z dystansem traktuje tego trola.Kto normalny bierze jakies no nejmy z neta na poważnie?

Gość 43 cm vv bicepsie
Ja tam zgaduje że to jest po prostu niestabilne emocjonalnie biedne skrzywdzone przez patologiczną rodzinę dziewcze a nie trans. 🖐️

43 cm vv bicepsie dziś poważnie? Ja przynajmniej nie udostępniam tutaj zdjęć przyrodzenia jak Ty. Taka osoba jak Ty ma decydować o mojej tożsamości?

43 cm vv bicepsie dziś akurat jeśli chodzi o moją psychikę, przeważnie wcale się nie denerwuje, staram się przyjmować wszystko na chłodno i przeanalizować dany problem. Kiedyś owszem bardzo się przejmowalam, ale książki i inni ludzie bardzo mi pomogli. Ja proszę o pomoc jeśli jej potrzebuje, a Ty?

Gość 43 cm vv bicepsie
Jak się ma pokazywać to się pokazuje.Się gra się ma.Widocznie ty nie nasz co pokazywać. No i cieszę się, że już u Ciebie lepiej z psychiką, mimo twojego chamstwa zawsze życzyłem Ci dobrze.

43 cm vv bicepsie dziś Ale zawsze można to zachować dla siebie. mnie nie interesują wacki na zdjęciu.

Gość 43 cm vv bicepsie
Od kiedy Cię fiuty nie interesują przecież jeszcze niedawno za nimi latałaś :D

Gość gość
43 i na chóój dajesz się temu transowi wciągać w bezsensowną dyskusje i jej bełkot?? 22lata napisz transie coś o tych nagraniach vokalnych dla nas kafeterian, były twoje ??

Gość 43 cm vv bicepsie
Czy ja wiem czy trans.Raczej ona wygląda jak skrzyżowanie Agniesi Holland z Monisią Jaruzelską. A głos jako 22lata przegrywu sobie przerabiała to nie brzmiało zdecydowanie jak oryginalny głos kogokolwiek. Jak dla mnie to jakaś niestabilna laska i tyle.Skończy jak HIM jako samotna matka na utrzymaniu Mopsu i wsio ryba.

Gość 43 cm vv bicepsie
Czy ja wiem czy trans.Raczej ona wygląda jak skrzyżowanie Agniesi Holland z Monisią Jaruzelską. A głos jako 22lata przegrywu sobie przerabiała to nie brzmiało zdecydowanie jak oryginalny głos kogokolwiek. Jak dla mnie to jakaś niestabilna laska i tyle.Skończy jak HIM jako samotna matka na utrzymaniu Mopsu i wsio ryba.

Gość gość
Poczytaj sobie Guentera Scheicha, krytyka naiwnosci i niebezpieczenstw plynacych z ksiazek D. Carnegie.

Gość 43 cm vv bicepsie
Już nie bądź taka pruderyjna, dziewicą bynajmniej nie jesteś.