Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Badania

Polecane posty

Gość gość

Dzień dobry. Szanowni Państwo, jestem psychologiem i doktorantką ISD we Wrocławiu. Właśnie rozpoczynam badania realizowane w ramach pracy doktorskiej. Obecnie poszukuję osób badanych do realizowanego przeze mnie projektu wśród osób dążących do redukcji masy ciała. Celem badań jest stworzenie nowej metody wsparcia w procesie zmiany, która będzie mogła być wykorzystywana zarówno przez psychologów, jaki i psychodietetyków. Udział w projekcie związany jest z przejściem przez trzyetapowy model, który wiąże się z oceną emocji i ich regulacji, świadomego jedzenia oraz obrazu ciała. Badanie do którego Państwa zapraszam jest badaniem prowadzonym online. Wszystkie pomiary przekazywane są na indywidualny adres e-mail, który otrzymają Państwo w chwili zadeklarowania chęci wzięcia udziału w badaniu. Udział w badaniu jest anonimowy. Dostęp do danych osobowych będzie mieć jedynie osoba przeprowadzająca badania oraz Promotor pracy doktorskiej. Udział w badaniu jest również dobrowolny. Poprzedzony jest uzyskaniem zgody na wzięcie udział w badaniu podczas Pomiaru I. Należy pamiętać, że można odmówić zgody na udział w badaniu bądź wycofać się z niego w każdej chwili. Osoby zainteresowane udziałem w projekcie proszę o kontakt na adres e-mail: czepczorkamila@gmail.com Pozdrawiam serdecznie, Kamila Czepczor-Bernat.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować