Gość gość Napisano Październik 24, 2017 Dzień dobry. Szanowni Państwo, jestem psychologiem i doktorantką ISD we Wrocławiu. Właśnie rozpoczynam badania realizowane w ramach pracy doktorskiej. Obecnie poszukuję osób badanych do realizowanego przeze mnie projektu wśród osób dążących do redukcji masy ciała. Celem badań jest stworzenie nowej metody wsparcia w procesie zmiany, która będzie mogła być wykorzystywana zarówno przez psychologów, jaki i psychodietetyków. Udział w projekcie związany jest z przejściem przez trzyetapowy model, który wiąże się z oceną emocji i ich regulacji, świadomego jedzenia oraz obrazu ciała. Badanie do którego Państwa zapraszam jest badaniem prowadzonym online. Wszystkie pomiary przekazywane są na indywidualny adres e-mail, który otrzymają Państwo w chwili zadeklarowania chęci wzięcia udziału w badaniu. Udział w badaniu jest anonimowy. Dostęp do danych osobowych będzie mieć jedynie osoba przeprowadzająca badania oraz Promotor pracy doktorskiej. Udział w badaniu jest również dobrowolny. Poprzedzony jest uzyskaniem zgody na wzięcie udział w badaniu podczas Pomiaru I. Należy pamiętać, że można odmówić zgody na udział w badaniu bądź wycofać się z niego w każdej chwili. Osoby zainteresowane udziałem w projekcie proszę o kontakt na adres e-mail: czepczorkamila@gmail.com Pozdrawiam serdecznie, Kamila Czepczor-Bernat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach