Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zdobyć niezależną dziewczynę która ciągle mi ucieka?

Polecane posty

Gość gość

Super dziewczyna, sympatyczna, spontaniczna, usmiechnieta, rozmawiac mogę z nia cały dzien i noc. Problem w tym że ma mase kolegów i ciągle gdzieś wychodzi. Wyjazdy, imprezy itp. Umówie się z nią a ona już po spotkaniu ze mną potrafi iść gdzies ze znajomymi. Jest bardzo niezależna. Jak zdobyć taką dziewczyne???

Gość gość
Bo to ta z którą mogłbym spedzic reszte zycia. Nie chodzi o wygląd. Z wyglądu mi sie podoba ale nie jest jakas seks bombą za ktora kazdy sie oglada. Po prostu nigdy wczesniej tak dobrze mi sie nie rozmawiało z kobieta. Wiem że ona bedzie mi uciekac ale mimo wszystko chciałbym z nia byyc

Gość gość
jak ma masę kolegów to na dxuxpxixe nie usiedzi, widać lubi męskie towarzystwo a to nie wrózy na szczęśliwą przyszłość, za duzo samców wokół

Gość gość
Powiedz jej że zarabiasz 30 tyś wypnie się na wszystkich znajomych i będzie koniecznie chciała poznać twoich. Wtedy zapakuj jej kopa w dupę.

Bardzo często jest tak, że najbardziej chcemy tę zabawkę, której nie możemy dostać. Wcale nie dlatego, że jest taka fajna, tylko niezaspokojona chęć posiadania sprawia, że przypisujemy jej cechy, których wcale nie ma.

Gość gość
A masz piwnicę zamykaną na klucz?

Gość gość
Gdyby poczuła do ciebie chemię, dawno już bylibyście parą. Ona ciebie po prostu lubi, ale nie wyobraża sobie ciebie, jako partnera, skoro tak się zachowuje. Nic nie zrobisz, pewna szansa, to postawienie sprawy jasno, przyznanie się do tego, że nie jest ci obojętna, że chciałbyś być z nią, chciałbyś być dla niej najważniejszy. Może się uda, chociaż szanse małe. Dziewczyna, jak jej się chłopak podoba, daje wyraźne sygnały, a tu tego nie ma.

Gość gość
To byc tak samo jam ona aktywny.

Gość gośćsylwia
Jak kobieta ma dużo kolegów to żle to o niej świadczy ja osobiście nie wyobrażam sobie mieć kolegów jak już to jedynie znajomych.

Gość gość
Jak kobieta ma dużo kolegów to żle to o niej świadczy ja osobiście nie wyobrażam sobie mieć kolegów jak już to jedynie znajomych. bo jesteś idiotką, która mysli że z facetami można a nawet trzeba sie tylko roooochać, bo co innego niby mozna robić. Próbowałaś dla odmiany np. pogadać z facetem, ale nie jak z kandydatem na pukacza tylko normalnym człowiekiem?

Gość gość
Wsiąść też do porsche:P a nie zaporożcem ją gonisz:P

Gość gość
Najważniejsze, że do Ciebie wraca.;) Kolegów można mieć wielu, a kochaną osobę tylko jedną.

Gość gość
19.22 takie masz podejscie jak 18 latka chowana pod kloszem cp sie wstydzi pdezwac do faceta no nie daj boze by zaciażyła. Ja pierd.... skąd takie dziwolagi wychodzą.