Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwny problem w 9 tyg ciazy. Prosze o rade.

Polecane posty

Gość gość

Jestem jakos na początku 9 tygodnia ciazy. Dzis rano obudzilam sie z dziwnym uczuciem pieczenia jednej strony twarzy, głównie w okolicy kosci policzkowej, ucha i skroni. Mam wrażenie jak bym sie dosłownie poparzyla. Nawet dotyk ubraniem sprawia dyskomfort. Nie stosowalam zadnych kosmetykow zeby mogla to byc jakas reakcja uczuleniowa. Z dwa tyg temu pojawily mi sie przy kosci policzkowej moze 3/4 pryszcze sino fioletowe jednak wiadomo ze w ciazy takie rzeczy to normalne . Do tej pory pryszcze nie zniknęły. Choc watpie zeby mialy one zwiazek z tym dziwnym uczuciem. Do tego popoludniu troche zaczela mnie pobolewac glowa z tej jednej strony i ucho. Czy ktoras z Was spotkala sie z podobna sytuacja i wie co to moze byc. Czy mam powody do obaw ? Napisalabym do swojej prowadzacej ale nie chce tez wyjsc na jakąś panikare. Pomozcie

Gość gość
pisz do lekarza. Lepiej wyjść na panikarę.

Gość gość
Napisalam do lekarza ale nic narazie nie odp

Gość gość
W Twoim organizmie zachodzą ogromne zmiany hormonalne więc różnie może reagować ciało i nawet skóra. Jeśli boli głowa to radzę sprawdzić ciśnienie czy w porządku, bo taka pogoda też ma duży wpływ

Gość gość
Ty do ogólnego lekarza idź! Ja nie będę cię straszyć ale różne rzeczy mogą się zdarzyć, to jest niepokojące ale nie do ginekologa z tym.

Gość gość
Cisnienie mierzyłas?

Gość gość
Rozne rzeczy sie mogą zdarzyc ? Tzn ?

Gość gość
No nie wiem jesli chodzi o pryszcze to ja mialam podobnie nawet ze 2 tygodnie okropne guzy mi sie trzymaly i mialam tak przez cala ciaze ale reszta jest naprawde dziwna!

Mi wyskoczyły takie pryszcze, ze byłam w szoku!!! Normalnie mam cerę tłusta i robią się wypryski, ale w ciąży to już przegięcie! Moim zdaniem tak reagujesz, ale more Warri upewnic sie u lekarza.

Gość gość
To pieczenie i mrowienie martwi mnie najbardziej

Gość gość
Idź do lekarza bo to może być coś niezwiązanego z ciążą. Ja np. kiedyś miałam dziwne czucie w połowie buzi i po jakimś czasie okazało się że dostałam porażenia z powodu zawiania gdy byłam na dworze z wilgotnymi włosami. Oczywiście nie twierdze że ty masz to samo bo objawy jednak miałam inne ale uważaj z tymi dziwnymi objawami, bo nie wszystko musi być spowodowane ciążą