Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zorientuje się, że to jego dziecko?

Polecane posty

Gość gość
Będzie dobrym tatą.

Gość gość
Skoro jest sam to czeka na Ciebie kocha Cię.

Gość gość
I co?

Gość gość
Powiedziałaś o dziecku,?

Gość gość
to prowo jest tak słabe, że nie wiem jakim cudem sie ktoś na to złapał.

Gość gość
Powiedziałam mu o wszystkim. Najpierw powiedział mi, że przecież mogłam powiedzieć mu wszystko, a bratowej nie odpuści i pozaluje wszystkiego. A jak powiedziałam mu o małej no cóż był zaskoczony. Najpierw cisza, później spytał dlaczego dopiero teraz mu o tym mówię, później powiedział, że musi to wszystko przemyśleć sam, a za chwile powiedział że chce ją zobaczyć. Mała na ogół nie lubi obcych, nieznanych osób, a do niego poszła na ręce od razu. Jej tata ma do mnie żal i nie chce żebyśmy jutro wyjeżdżały. Ma przyjechać do nas później, bo teraz mała zasnęła. Póki co powiedział, że on mi wierzy i nie potrzebuje testów, ale jeśli będą potrzebne do dania małej jego nazwiska zrobimy je. Boli mnie ten jego żal, nie zrozumienie. Ale czego mogłam spodziewać się?

Gość gość
Oj przykro mi przynakmniej fobrze radzisz fobie jako samotna mama.

Gość gość
To nie jest obcy to jest ojciec!!!!!! Dziecko czuje więź z nim.

Gość gość
prowo jak nic, ta bratowa coś tam powiedziała a ta zostawiła narzeczonego będąc w ciąży...uważaj bo uwierzę

Gość gość
Kurcze to i tak fajnie zareagowal powinnas sie cieszyc:-) bo inny moze by wrzeszczal i sie wsciekal a on tak na spokojnie.. W sumie emocje moga jeszcze przyjsc ale jak bedziecie na bierzaco wszystko wyjasniac na pewno sie ulozy:-) dobrze ze sie przemoglas i zrobilas to co trzeba twoja corka na pewno bedzie ci wdzieczna!

Gość gość
Zostawiłam, bo byłam zmanipulowana i w depresji. Wtedy nie myśli się racjonalnie. On jest raczej taki spokojny i racjonalny, ale był zdenerwowany, wkurzony. On jeszcze nie czuje, że to jego córka. Nie wiem kiedy poczuje. Jedno zauważyłam - strasznie zmienił się od naszego rozstania. Nie przypomina dawnego siebie. Jest bardziej zamknięty w sobie, smutny. Jego kumpel już wie chyba wie, że jest tatą, bo napisał mi wiadomość, że wziął mój aktualny numer z jego telefonu w tajemnicy i prosi o spotkanie w cztery oczy. Nie wiem co chce a i nie mam jak wyjść. Jak mała wstanie pójdziemy na spacer z jej tatą.

Gość gość
Ta dziecko czuje wież z nim hahah nie rozmieszaj mnie, dziecko czuje wież z ojcem po paru miesiącach, kiedy ten ojciec jest przy nim. Prowo jak nic

Gość gość
Tak się zastanawiam... w sumie może ten kumpel bylby dobrym tata dla malej? chyba odmowie tacie dziecka i pojde na spacer z jego kumplem

Gość gość
Łyk, łyk, pelikanki łykają prowo aż miło ;)

Gość gość
Takze nie przesadzaj z ta więzią, i tak to prowo, a dodam wiecej, ja sie rozstaje z ojcem dziecka, od wczoraj go nie ma w Domu, a mały ma juz 10 mcy prawie i nawet tego nie zauważył, takze twoje mądrości tylko jeszcze bardziej wkopuja twoja prowokacje

Gość gość
Oczywiście mała nie czuje więzi z tatą. Więzi z dzieckiem buduje się. Ten komentarz nie byl mój, ktos po prostu skomentował.

Gość gość
Ale to nie ja napisałam o więzi. Napisałam tylko że poszła do niego bez problemu.

Gość gość
W takiej depresji byłaś ze on nic nie zauważył??

Gość gość
Widział, ale nie powiedziałam mu w prost. Kiedy odeszłam powiązał to z tym a nie z depresją.

Gość gość
Trzymam kciuki za Was jeszcze będzie razem.

Gość gość
Jak twój maluch reaguje ?

Gość gość
dziś mnie zawsze dziwią takie naiwniaczki, kretynka pisze bzdety a te się podniecają i dyskutujA jedna przez drugą

Gość gość
14.47 jak ci sie nie podoba to wypad bedziesz innym dyktowac gdzie i co maja pisac won!

Gość gość
Zrobiłam źle. Mogłam powiedzieć mu o ciąży od razu. Stracił 5 miesięcy, małej nic z nim nie wiąże, a jak widzę jak do niej podchodzi to aż mi głupio za moje postępowanie. Znają się ledwo 7 godzin, a on już ją rośmiesza, przytula, daje buziaki. Nie wiem czy już ją pokochał czy robi to co dyktuje mu serce. Tak ładnie razem wyglądają. Straciłam wspaniałego faceta. Zdecydowałam się zostać tu póki co. Dam mu czas, żeby poznał małą.

Gość gość
Może jest dla Was szansa?

Gość gość
Jezuu jakie pierdoły.

Gość gość
Jeszcze będzie córeczka tatusia.

Gość gość
Jakiej płci jest dziecko ?

Gość gość
Zadna depresja nie usprawiedliwi ciebie nigdy! Jesteś świnia tak o zabrać ojcu dziecko!!!!!!!!!!

Gość gość
a bratowa już wie, że się spotkaliście?