Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zorientuje się, że to jego dziecko?

Polecane posty

Gość gość
Bratowa powiedziala ze mnie upokorzy przy wszystkich , tak jak upokorzyla kochanke swojego meza, czyli brata ojca mojego dziecka, bardzo sie boje bo ona jest w tym swietna

Gość gość
Bratowa swoją suknię ślubną przefarbowała na czarno, założyła ją, zabrała ze sobą dziecko i mój stary, pozytywny test ciążowy, który mi kiedyś ukradła. Wparowała do nas, wskoczyła na stół, dziecko pociągnęła za sobą, a test ciążowy rzuciła prosto w twarz ojcu mojego dziecka wrzeszcząc - dlaczego niszczysz i brukasz naszą rodzinę?

Gość gość
A teściowa jak się dowiedziała, że mamy dziecko, to zawału dostała.

Gość gość
Nie, jeszcze nie rozmawiał z nią, ale powiedział, że porozmawia z bratem, rodzicami o tym wszystkim co mi zrobiła, a jeśli nie uwierzą trudno według niego mają wybór, albo ona albo my.

Gość gość
Powodzenia dla Was przydprzyda się

Gość gość
Jak można ukrywać tak ważna informacje!!! Ty jesteś nieformalna.

Gość gość
Kiedy pójdziesz do kozkałóżka z nim?

Gość gość
Autorko jak tam ten chłopak?

Gość gość
Tez sie zastanawiam, jak mozna lykac te bzdury ;) Szczegolnie, ze to kafe i takiego prowo bylo juz tu tysiace, schemat jest zawsze ten sam: opowiastka zaczyna sie z jakas tam dozą prawdopodobienstwa (choc od poczatku smierdzi), a potem rozbudowywana o nowe szczegoly. Bratowa (czyli zona brata, czyli nikt) zabronila jej miec z nim dziecko, aha :classic_cool: Spotkal ja przypadkiem (jednoczesnie mieszkajac daleko od niej ;) ), zobaczyl dziecko kilkumiesieczne w wozku i nawet sie nie zainteresowal ani nie spytal, czy przypadeczkiem nie jego, aha :classic_cool: Dziecko kazdego sie boi, ale do tatusia poczulo wrodzona miete, czujac szostym zmyslem, ze to rodziciel i od razu poszlo w rece, aha :classic_cool: Reszty nawet nie komentuje :) Niestety, ale potwierdza sie, ze kafe-mamuski to czesto niezbyt inteligentne stworzenia ;)