Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mój facet jest alkoholikiem ??

Polecane posty

Gość gość

Ile piją wasi faceci ?? Mój jakiś raz w tygodniu wypija dwa piwa . A czasami w środku tygodnia 2 piwa i w sobotę 2 piwa. Nigdy się nie upija i nie pije więcej raczej chyba ze raz w roku może. Czy to normalne ??!

Gość gość
Abstynent. Pił tylko symbolicznie na 18stke

Gość gość
nie jest. Po 2 piwach nawet kaca się nie ma

Gość gość
Czasami nawet 2 razy w tygodniu pije. No ale dwa piwa

Gość gość
piwo od czasu do czasu jest zdrowe na nerki, albo lampka wina na trawienie i serce. Ale nie wolno więcej. Też bym chciała tak umieć pić, ale ze względu na mój przeszły alkoholizm, nie mogę nawet łyka, żeby nie popaść w skrajność 😭

Gość gość
lepiej wypić 2 piwa w tygodniu, niż odpalać śmierdzącego papierocha co godzinę. Twój problem nie jest nawet problemem, wymyślasz sobie

Gość gość
Różnica między zdrowym facetem, pijakiem i alkoholikiem. Zdrowy amator piwa może wypić nawet codziennie 1-2 piwa, nie upija się tym więc nie ma problemu. Pijak musi wypić tyle żeby się upić, rano wstanie i pójdzie do pracy, ale to już pewien problem jeśli codziennie musi się resetować. Coś jest na rzeczy. Alkoholik nie funkcjonuje bez alkoholu, leży i myśli jak go zdobyć nieważne jakim kosztem, to już człowiek który sprzeda swój zegarek i zastawi telefon w lombardzie byle się napić. To jest choroba.

Gość gość
2 piwa dziennie też mogą uzaleznić, po kilku latach powiedz takiemu, zeby zrobił jeden wieczór bez, to będzie chodził w nerwach i cierpiał na bezsennosc