Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu Bog nie wysluchuje? pyt. do wierzacych

Polecane posty

Gość gość
słowa je/z/u/sa hce byś słuchała mego głosu ,a ty chcesz się rozkoszować słodyczą zatopienia się w bogu połusz głowę na mych piersiach ,posłuchaj uderzeń mego serca .ono dla ciebie bije ,ono dla ciebie zyje .pij życie z mego serca ,bądź moim Janem ,uczniem miłości .dla ciebie otwarta jest rana mego serca pij krew która sie z niego sączy ,bo ona prawdziwie jest napojem . krew moja jest balsamem na rany grzechowe .ona jest okupem za który dokonałem zbawienia dusz .ofiarując moja krew ojcu przedwiecznemu ,ofiarujesz tym samym serce mej matki niepokalanej ,czym sprawisz bogu nowa radość . z krwi jej niepokalanego serca zostało utworzone moje serce- pomyśl o godności matki Bożej. ojciec przedwieczny mówi o słowie :synem moim ty jesteś ,jam cie dziś zrodził Maryja mówi również o nim synem moim jesteś ,jam cie zrodziła.jak nikt na ziemi nie pojmie ,kim jest Bóg ,tak nikt nie zgłębi wielkości matki najświetrzej . ciesz się ze masz taka niezrównana matkę która cie kocha i błogosławi Maryja jest niebem trójcy przenajświętszej . kiedy odmawiasz ojcze nasz ,któryś jest w niebiosach możesz myśleć o potrójnym niebie .pierwszym niebem jest przede wszystkim Bóg sam,który jest w niebie tj.w samym sobie .drugim niebem , w którym żyje Bóg ,jak w żadnym stworzeniu ,jest Maryja. trzecim niebem ,o którym myśleć możesz przy odmawianiu ojcze nasz jest twoja dusza .jest ona niebem bo żyje w niej Bóg -cała trójca przenajświętsza powtarzaj z mi ufasz nawet wówczas ,gdy ci sie zdaje że jesteś odepchnięta od Boga .ufność sprawi ,że dam tobie prośby serca twego ufność zachwyca moje serce ,bo ona zawiera w sobie wiare w moja wszechmoc i dobroc bez granic taka ufność ,pełna dziecięcej wiary ,sprawia ze na jeden szept duszy kochającej działam cuda ,gdy zachodzi potrzeba ufność przebija niebiosa ,ufności wykrada niejako łaski Boze 1903-1940 oczywiscie ma imprimatur uwierzyłam miłość Leonia nastał trwa proces beatyfikacyjny 1903-1940 oczywiscie ma imprimatur uwierzyłam milosc leonia nastał trwa proces beatyfikacyjny

Gość gość
Boga nie ma

Gość gość
Ja nie choruje i nie modle sie do kościoła nie chodze i w boga nie wierze

Gość gość
Cześć i cjwała szatanowi niech żyje szatan

Gość gość
gość dziś to będziesz cierpieć jak i ja cierpię to pewne jak podatki i śmierć kazdy cierpi z powodu grzechów prendzej czy puzniej demony kazdego dopadaja

Gość gość
Niech żyje szatan chwała szatanowi Ave Satan

Gość gość
Boga nie ma

Gość gość
Kiedyś byłam głęboko wierząca i wszystko poświęcałam bogu licząc na powrót dobra, otrzymałam od tego kłamcy wielkie g. z wszystkimi konsekwencjami i dzisiaj przeklinam go z cełego serca, z całej duszy i ze wszystkich sił, a także życzę wszystkiego złego ludziom, przez których zostałam sama: księzom, zakonnicom i świeckim. Oby wam się rozpadły rodziny a w każdym razie i obyście zostali sami, chorzy, prześladowani, posądzani o wszystko co złe z powodu waszej samotności, w ciagłym strachu tak jak ja. Należy sie to wam, a jeśli nie wy to wasze dzieci niech tak mają, przeklinam was. Mogłam być świętą matką i żoną, a ponieważ zderzyłam się z nienawiścią nieludzkiego kamiennego boskiego serca, zrobię wszystko, żeby pójść do piekła. I nie złamiesz mnie jeden z drugim.

Gość gość
Wszystkie pobożne dziewczyny które znałam, wyszły za mąż dopiero po tym, jak się oddaliły od boga, od sakramentów i skupiły na relacji z chłopakiem. Póki grzecznie prosiły i modliły się, bóg miał je w nosie razem z ich przyszłością i cierpieniami wynikającymi z samotności. Bóg CHCE cierpienia, dlatego nie da wam nic dobrego, chyba żę zaczniecie go szantażować. Najwyższą przyjemnością boga i jego duchownych, jest cierpienie kobiety. Ale jesli dacie się zastraszyć piekłem i karą boską, to zostaniecie z niczym. Nie sprawcie tej przyjemności staremu sadyście.

Gość gość
Bóg nie jest żadną miłoscią i nie ma żadnego dowodu na miłość Bożą, za to są miliardy dowodów na bożą obojętność i nienawiść. To że schizofreniczka słyszy od boga "kocham cię", niczego nie dowodzi, nawet św. Paweł mówi że wiara bez uczynków jest martwa. Więc dlaczego bóg kocha nas bez uczynków, nic dla nas nie robiąc? Bóg albo dawno zapomniał o świecie, albo nie istnieje. To wynika z dziejów ludzkości.

Gość gość
Następnym razem zastanówcie się, oszołomy zakonne i świeckie, czy warto odwodzić dziewczynę od dążenia do posiadania rodziny. Nic na tym nie zyskacie, oprócz jej utraty wiary.

Gość gość
Dzisiejsze ruchy kościelne i dominikanie kultywują manicheizm dla prostaczków.

Gość gość
bóg jest miłością ość dziś [03:58 a ja znam pobożne co wyszły za masz i jest nawet dla katolików portal randkowy zapisani sobie pl i osobiscie znam na yutube sa takze świadectwa ludzi kturzy zachowali czystość jest *****czystych serc na sympatii jest za to albo z dzieckiem albo z dzieckiem po rozwodzie cierpienie jest konsekwencja naszych grzechów wybierajac grzech wybieramy cierpienie nawet niewinne kłamstwo sprowadza cierpienie lub swietowanie halowyn przez dzieciaków sprowadza na nie już cierpienie tak ciezko wam pojac to wy sami sprowadzacie cierpienie sami na siebie a nie Bóg

Gość gość
Ja nie mam dzieci i nie jestem po rozwodzie, więc zajmij się swoimi grzechami. Jak chcesz mi cos zainsynuować to możemy isć do sądu.

Gość gość
Mnie jedno zastanawia... taki grzesznik, co hulal z zycia i wszystko mial , krzywdzil slabszych, na lozu smierci sie nawrocil....Druga osoba cale zycie cierpiala, modlila sie, zyla w biedzie, a obaj pojda do nieba... Z jednej strony to dobrze, ale z drugiej gdzie ta sprawiedliwosc?

Gość gość
8,58 nieprawda, gdyby tak bylo najwieksi grzesznicy musieliby najbardziej cierpiec a tak nie jest, bogacze krzywdzacy innych zyja jak poczki w masle...

Gość gość
12:05 ta co byla niedobra nie pojdzie do nieba , nie obawiaj sie, nie tak latwo pojsc do nieba, nie wystarczy sie nawrócić , bog glupi nie jest ;)

Gość gość
Ten co sie nawrócił mysli ze pojdzie do nieba ale to nieprawda. Niech sobie mysli ze pojdzie ale to tylko jemu sie tak wydaje. Mysli ze jak sie wyspowiadał w chorobie wzial opłatek i ksiadz go rozgrzeszył to mysli ze juz to krok do nieba. ;) niestety

Gość gość
Jak trwoga choroba to do Boga ;) Nie ma tak dobrze. Niech chory sobie tak mysli pozytywnie ale co bedzie z nim to tylko jeden bog wie.

Gość gość
Ja nie slysze Boga.

Gość gość
Kto jeszcze dzisiaj twierdzi, że Bóg jest miłością? Chyba tylko ten, co się z tego utrzymuje.

Gość gość
Nie słyszysz Boga bo nic nie robisz by uslyszec

Gość gość
Nie słyszysz Bo go nie ma

Gość gość
Nie. Zesrajcie sie tym bogiem bo i tak nie istnieje

Gość gość
" gość wczoraj 23.30 nie uwazam cie na schzizofreniczke, jestem wierzaca, ale nigdy nie slyszalam glosu Boga, nie zaleznie od wyciszenia sie, Adoracji, nigdy nie slyszalam dlatego nie wiem jak to jest... " x x x ty też możesz usłyszeć ale musisz poprosić Boga o ducha świętego i przede wszystkim nawrócić się piszesz o adoracji więc zakładam że jesteś katoliczką niestety KK jest narzędziem diabła i podszywa się pod chrześcijaństwo wiem że jako katoliczka pewnie się z tym nie zgadzasz ale musisz się zastanowić co jest dla ciebie ważniejsze Bóg czy KK jeżeli wybierasz Boga pomódl się do niego z otwartym sercem i umysłem szczerze wyznaj mu że chcesz by Jezus syn boży był twoim zbawicielem i poproś Boga żeby ci ukazał prawdę i zdjął zasłonę z twoich oczu Bóg na pewno cię wysłucha

Gość gość
gość wczoraj x x a myślisz że na początku tak nie pomyślałam bib,lia nakazuje nam weryfikacje wszystkiego na początku słyszałam jak ktoś mnie woła pierwsza moja reakcja strach wiadomo myślę sobie że to di.ab,eł potem strach miną myślałam co to tak na prawdę jest potem doszłam do wniosku że jak to by był de.mon to już by mną rzucało albo coś jak na filmach i zaczął mnie głos irytować w tedy przyszło mi do głowy że to początek schizofrenii no ale coś w środku czułam że to może być B.óg tak czy siak ciągle słyszałam jak ktoś mnie woła po imieniu więc pom.od.liłam się do Bo,ga żeby to zabrał ode mnie no i przestałam słyszeć minął może rok może dłużej czytałam jak zawsze na tematy bib.lijne no i zorientowałam się że to duch ś.więty bo prosiłam o to Bo.ga więc znowu się pom.odliłam i zaczęłam znów słyszeć tym razem oprócz tego że mnie woła mówi "choć za mną" i "kocham cię" :) teraz wiem że to B.óg

Gość gość
gość dziś "Wszystkie pobożne dziewczyny które znałam, wyszły za mąż dopiero po tym, jak się oddaliły od boga, od sakramentów i skupiły na relacji z chłopakiem. Póki grzecznie prosiły i modliły się, bóg miał je w nosie razem z ich przyszłością i cierpieniami wynikającymi z samotności. " x x a może to efekt bałwochwalstwa przestały dokonywać nierządu duchowego i w tedy odnalazły miłość a ty obwiniasz Boga :O

Gość FikcjaFikcja
Nieba nie ma, piekła też. Pustki też. Jest tylko światło. Sprawiedliwość wymyślili sobie ludzie. Jej też nie ma. Tak jak niesprawiedliwości. To wszystko fikcja.