Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

którego wybrać

Polecane posty

Gość gość

wiem - dylemat stary jak świat. Pierwszy - do którego czuję chemię, aż mokro robi mi się w majtkach, przystojny łobuz bez pracy na utrzymaniu bogatych i dobrze ustawionych rodziców. Fajny ale zawiodłam się na nim - gdy zachorowałam, leżałam w szpitalu i potrzebowałam pomocy i wsparcia odszedł i poszedł do innej. Drugi - w sumie także przystojny, wysportowany, mniej imprezowy, cichy i cierpliwy. Zjawił się w sytuacji kiedy najbardziej potrzebowałam wsparcia i kiedy nie było wiadomo, czy nie choruję na raka (na szczęście lekarze to wykluczyli). Był w szpitalu codziennie, jest wierny, znosi moje fanaberie, pewnie nawet za bardzo jest uległy i to mi się nie podoba. Nie czuję chemii i nie robi mi się mokro na jego widok ale jednak przy nim czuje się bezpiecznie, w jakimś sensie jego kocham choć może to bardziej z rozsądku niż emocji wynika. Studiuje i pracuje. Jest bardzo samodzielny. W sensie zdrowo-rozsądkowym najlepszy kandydat na męża. Niektóre dziewczyny mi zazdroszczą a mnie jednak trochę też ciągnie do tamtego. Z żadnym nie było seksu więc nie wiem jacy są na prawdę. Tamten gdy wyzdrowiałam przeprasza i obiecuje, że już nigdy nie zostawi i że weźmie się za pracę i dokończy przerwane studia ale nic w tym kierunku nie zrobił. Mam mętlik. Którego wybrać?

Gość gość
Żadnego. Jeden się nie zmieni, drugi cię nie pociąga. Szukaj dalej.

Gość gość szaarriikkkk
to wszystko zalezy od kategorii sluzu w majtkach...wszystko!.. a reszta to huj!

Gość gość
Nie zmyslaj albo pisz bajki.

Gość gość
Życie to nie ciagłe uniesienia i zabawy lecz zwykła proza życia wraz z problemami , chorobami , czasem nieszczęściami ... Czy pierwszy się nadaje do wspólnej przyszłości ? Nie , bo to niebieski ptak , lawirant , nierób i lekkoduch żyjacy bezstresowo , bezproblemowo na cudzy koszt . Nie można nigdy , w żadnej okoliczności na nim polegać więc szkoda sobie nim zawracać głowy na dłuższą metę . Dobry na chwilę do zabawy i flirtu . Ten drugi wierny , odpowiedzialny , pracowity z ambicjami . Facet który poda ramię gdy będziesz potrzebować wsparcia , który otrze łzy i pocieszy w razie smutku , który będzie zawsze gdy będziesz go potrzebowała . Taki facet w związku to skarb . Decyzja należy do Ciebie ...

Gość gość
Dokładnie bajkopisarka bo w realu tylko ułomna intelektualnie w stopniu znacznym by się nad tym zastanawiała :-D

Gość gość
...kisiel w majtach jest najważniejszy ;-)

Gość gość
K******o ma sie we krwi, robi sie mokro i nic innego sie nie liczy, każdy samiec alfa i tak cie zaliczy

Gość gość
Obydwóch, drugi na dobrego męża co będzie chodził w kieracie i cię podcierał gdy będziesz chora za co mu podziękujesz obelgami, a dopy bedziesz dawała pierwszemu, to bardzo częsty układ w przyrodzie :-D

Gość gość
Że na to sama nie wpadłam, to by było faktycznie wspaniałe rozwiązanie, dziękuję :-)

Gość Carycka
Zaden z nich. Inaczej nie mialabys dylematow

Gość gość
chyba racja, że powinnam poczekać - może ani jeden ani drugi tylko jeszcze inny? Nie wiem. Na razie z tym, na którego mogłam liczyć spotykam się po przyjacielsku - powiedziałam mu, że nie dojrzałam jeszcze do związku i on to zrozumiał natomiast od tamtego pierwszego mimo, że mnie pociąga staram się (na tyle ile mogę) trzymać z daleka. Zobaczę, co będzie dalej

Bardzo dobrze uczyniłaś...Najlepsza opcja to kisiel w majtach plus poczucie bezpieczeństwa i wtedy Wiesz, nie stawiasz pytań.

Gość gość
"Z żadnym nie było seksu więc nie wiem jacy są na prawdę.". aha

Gość gość
Autorko- którego z nich w końcu wybrałaś ???

Gość gość
Jest takie powiedzenie: "osiołkowi w żłobach dano- w jednym OWIES, w drugim- SIANO. Wybór należy do osiołka :):):)