Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Podpis elektroniczny

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Cze艣膰. Kto艣 ma wyrobiony mo偶e podpis elektroniczny? Jak 偶e艣cie to za艂atwili bo szukam jaki艣 informacji w necie na ten temat i ci臋偶ko si臋 jaki艣 konkret贸w dowiedzie膰. Z g贸ry dzi臋ki za wszelki znak 偶ycia i odp!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Cze艣膰 dziewico? Jak Ci kotku studentko mog臋 pom贸c?:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶na taki podpis na r贸偶ne sposoby skombinowa膰. Mi kole偶anka poleca艂a firm臋 Netvet i jestem zadowolona z tego jak to wygl膮da艂o. Przede wszystkim szybko, a po drugie ja sama nie musia艂am nigdzie dra艂owa膰 to cz艂owiek z firmy przyjecha艂 do mnie do pracy i wgra艂 wszystko na kompa i jeszcze pom贸g艂 przy pierwszej operacji z podpisem. O ich ofercie masz info na www.netvet.pl/podpis-elektroniczny .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co do Wroc艂awia to takie podpisy certyfikowane, legalne rejestruje Netvet, na ich stronie www.netvet.pl/podpis-elektroniczny jest pe艂na lista sytuacji kiedy podpis elektroniczny mo偶e si臋 przyda膰, jest troch臋 tych zastosowa艅. Nie by艂o problemu 偶eby si臋 z nimi um贸wi膰, facet przyjecha艂 tak jak si臋 umawiali艣my do mnie do domu i w ci膮gu kwadransa podpis by艂 gotowy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W P艂atniku mi ustawiali podpis elektroniczny panowie z netvet.pl i do tej pory korzystam bez problem贸w. Od razu mi powiedzieli, co i jak. Pracownicy te偶 dostali instrukcje odpowiednie. Do艣膰 elastyczna us艂uga i sporo pakiet贸w cenowych podpisu do wyboru.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak masz P艂atnika to szybko zainstaluj膮 ci podpis elektroniczny przez netvet.pl. Wyjdzie ci cenowo podobnie do utrzymania prostej strony internetowej, a odnowienie to ju偶 groszowe sprawy po dw贸ch latach dopiero. Warto, bo nie tylko instaluj膮, pomagaj膮, ale odnawiaj膮. Od ciebie niczego dodatkowo nie wymagaj膮, np. je偶d偶enia po notariuszach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W firmie na starcie wprowadzi艂am podpis elektroniczny, bo po prostu jest wi臋ksze zaufanie do ludzi, kt贸rzy odpowiadaj膮 za dokumentacj臋. Ka偶d膮 zmian臋 widzisz kr贸tko m贸wi膮c, wi臋c nie ma w膮tpliwo艣ci przy problemach. We Wroc艂awiu polecam https://netvet.pl/podpis-elektroniczny, bo ju偶 od 4 lat wsp贸艂pracuj臋. Ju偶 jedno odnowienie mia艂am certyfikatu, te偶 na do艣膰 preferencyjnych warunkach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 omnn

My te偶 mamy z netvet - maja chyba najlepsze warunki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Je偶eli musisz mie膰 podpis elektroniczny w firmie bo np. wysy艂asz deklaracje P艂atnika czy inne dokumenty, to zdecydowanie polecam we Wroc艂awiu netvet.pl/podpis-elektroniczny. Bardzo solidna firma, mo偶ecie by膰 pewni, 偶e wszystko wam wyt艂umacz膮, zorganizuj膮, Ja jestem bardzo zadowolony.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Je偶eli chodzi o konfiguracj臋 podpisu elektronicznego, jego wdro偶enie, ca艂膮 opiek臋, instalacje certyfikatu oraz przed艂u偶enie to numer jeden netvet.pl/podpis-elektroniczny. Zdecydowanie bardzo dobra firma. Wprowadzali u nas kilka podpis贸w i zawsze na najwy偶szym poziomie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bartosz

Mam podpis i polecam. To nie jest drogie, jak si臋 niekt贸rym wydaje, mo偶na sobie to w艂a艣ciwie za艂atwi膰 od r臋ki. Podpis jest z netvet.pl .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mnarek

Ja mam swoj膮 firm臋, co prawda niewielk膮, ale zawsze i te偶 korzystam z takiego podpisu. Za艂o偶y艂em go w firmie netvet.pl .

Udost臋pnij ten post