Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śmieszne lub żenujące sytuacje ma OLX

Polecane posty

Gość gość
Dziewczyny ja już jestem w desperacji i depresji przez te graty wiec zrobie wszystko żeby nie musieć wszystkiego dokładnie fotografować i opisywać. Szkoda, ze nie ma u nas wyprzedaży garazowych

Gość gość
Ok. Zrób mi te fotki lego. Dzięki

Gość gość
też sprzedałabym wiele rzeczy gdyby były te wyprzedaże garażowe- fajna sprawa ... niestety nie w PL

Gość gość
A ja wam dam dobra radę, nie sprzedawajcie od razu jesli ktos negocjuje (chociaz nie ma zaznaczonej negocjacji) - niech sie nawet troche Powalkuje. To znowu ja od majtek :D pare stron temu - Sorry za spam, ale Wystawiłam dwie Pary, jedna za 30 zł. I dobrze, ze kobieta ktora chciała jedna pare mnie wystawiła, bo w miedzyczasie napisała inna "ze kupi obie Za cenę 50 zł Plus wysyłka na moj koszt". Tatma mnie wystawiała i pomyślałam, ze moze szkoda, bo mogłam z tamta sie dogadać i miałabym z głowy. Nie minęło pare dni i od razu pani jakas napisała - czy aktualne, ile wysyłka, bierze obie pary i robi przelew. Tak wiec - wzielam tyle ile chciałam;) babka wiedziała czego chce i nie wyskakiwała od razu z super negocjacja. Ja schodzę z ceny pare zł kiedy juz długo mi sie cos przewija. Nie warto sie tak Od razu zgadzać.

Gość gość
22.01.2018 14:49 - a ja nie widze żadnej "wiochy" w tym stwierdzeniu, za to w twojej wypowiedzi juz tak. Teraz wszystko spowszedniało i ludzie ubierają sie na sportowo, baby ciagle w spodniach, bez względu na okaz****adz charakter dnia/wydarzenia. Mam lat 30, wiec staruszka jeszcze nie jestem, a pamietam Jak w dzieciństwie wlasnie w niedziele badz z Okazji ładnie sie ubieraliśmy, nasze mamy, ojcowie itp. Dbano o strój. Mnie nic nie smieszy w tym ogłoszeniu.

Gość gość
Dla mnie to żenada : negocjacje o 3-5 zł. Masakra jakaś . Bieda czy chciwość ????

Gość gość
ludzie tak się ubierają byle jak bo w pepco czy w lidlu nie ubrań naprawdę eleganckich :(

Gość gość
najlepiej wystawić coś chodliwego za DARMO- wtedy masakra ,zaraz sępy zlatują się ;(((

Gość gość
wystawiałyscie cos za darmo chodliwego? I ile osób było chętnych? Ja raz wziełam dwie rzeczy, mam takie pytanie, czy wypada dac w podzięce np. czekolade, czy cos, czy lepiej nie?

Gość gość
Ff

Gość gość
Myślę że taka czekolada to zawsze jest miły gest.

Gość gość
Ceny ubranek dla dzieci są za wysokie na Olx- ie. Jak można wystawić spodnie za 15 złotych, gdzie nowe kosztują 20??

Gość gość
no właśnie :(

Gość gość
Kto te ubranka w ogóle kupuje?

Gość gość
Up

Gość gość
up

Gość gość
Teraz na olx zastój bo wyprzedaże trwają.

Gość gość
no dokładnie, cisza .... :(

Gość gość
To już końcówka wyprzedaży, zaraz się ruszy:)

Gość gość
No nie wiadomo. Różnie bywa na olx .... Czasami 3 rzeczy sprzedam w jednym tygodniu, czasami cisza po 3-4 tygodnie.. Mam miejsce to przechowuję, jak się sprzeda to się sprzeda , jak nie to nie... :)

Gość gość
Ja tak samo, czasem ze 3 tygodnie nic nie sprzedam, a czasem 3 rzeczy w ciągu tygodnia. Najgorsi są Ci co proszą ( A wręcz błagają) o wysyłkę . W każdym ogłoszeniu piszę,że nie wysyłam, a mimo to proszą.

Gość gość
Up

Gość gość
Wystawiłam bluzeczki po 3 zł za sztukę. Pytanie ile za 3 bluzeczki? 9 zł. Tak drogo, oszalała Pani. W którą stronę nie liczyć 3x3 to 9.

Gość gość
buhhhaaaaa :)

Gość gość
Ja wystawilam rowerek za 50 zl (nowy za 300 zl) przyjechala baba po niego i mowi a moze 40 zl. Ja mowie ze nie ze 50 zl a ona ze to moze 45. Zgodzilam sie. Ta mi daje 50 zl, ja mówię ze nie mam wydac a ona do mnie że mi przeleje w takim razie na konto te 45:/ i przelała

Gość gość
22:07 to ja dodam jeszcze że przyjechała wypasiona fura..a tu taki żyd z niej

Gość gość
Jprdl! Padłam....Matko, jaki to trzeba mieć tupet.

Gość gość
żeby miec fure, trzeba oszczędzac, czego sie dziwicie?

Gość gość
Jak bedziesz oszczedzac po 5 zl od czasu do czasu to akurat uzbierasz na fure! Za 150 lat!