Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mam zrobić żeby przyznali mi siostre, jakie warunki muszę spełniać?

Polecane posty

Gość gość
temat też jest o czym innym :)

Gość gość
A z czyjej winy??Mamusia chyba mając kuratora wiedziała czym grozi jej dalsze picie??Nikt by dziecka w Polsce nie odebrał gdyby mamusia była trzeźwo pracowała w domu w miarę porządek i jedzenie.

Gość gość
gdzies tam w perturbalu na balu kostiumowym babcia klozetowa tańczyła z parkingowym

Gość gość
ojdadadana tańczyli do rana a jak wzeszło słońce to dostali bana

Gość gość
możecie zginac albo sie poddać i zginąć możecie też zginąć i sie potem poddać.

Gość gość
gość dziś A z czyjej winy??Mamusia chyba mając kuratora wiedziała czym grozi jej dalsze picie??Nikt by dziecka w Polsce nie odebrał gdyby mamusia była trzeźwo pracowała w domu w miarę porządek i jedzenie. Xxxx Co ty pieprzysz? W moim mieście jest taka ulica. Mówimy o niej baraki, bo mieszkają tam sami pijacy a te mieszkania wyglądają jak baraki. Pełno patologi, a dzieci im się mnoży jak królików. Ile to ja już razy widziałam jak 5,6 letnie dzieci biegają po 23.00 a matka z ojcem pijani. I kto im zabierze dzieci? Nikt. Bo w tej j*****j Polsce pójdą i zabiorą normalnej rodzinie, która się gniecie w 5 osób, na 25m2 a tym pijakom to k***a pieniądze na rozwój patologi dają. Do d**y z takim krajem!

Gość gość
09:16 Współczuję. Myślę że moja siostra by tak nie zrobiła. Tylko ja sie czasami zastanawiam czy nie bylo by jej lepiej w jakiejs normalnej rodzinie zastępczej itp. nie wiem co dla niej najlepsze. O prace sie bede starać, natomiast z mieszkaniem będzie ciężko. Bo ceny niestety z kosmosu.

Gość gość
10:31 Akurat moja matka tez jest alkocholiczka, wszystko przez kuratorke która byla bardzo zawzieta i ograniczona zle słowo i już mscila sie i dążyła do swego. Siostre odebrala a matka nie zrobila NIC nie poszła na leczenie, nie pracuje..

Gość gość
Tez znam gorsze rodziny, patologie wielkie, ale padło na nas.