Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Caal

F_F

Polecane posty

Wiola:) a to Ty nie wiesz, że ja jestem pracoholiczka?:D Pewnie, że byłam w pracy:D odfajkowałam 8 godzin i po 14 już cieszyłam się słoneczkiem, które i do mnie mrugnęło blaskiem dzisiaj:)normalnie musiałam okulary p/słoneczne zakładać w aucie bo tak lampiło po oczach;) Wycieczkować to mi się nie chciało ale do zmierzchu kręciłam się po podwórku by łyknąć trochę powietrza. Cześć Fabian:) choć nie wydaje mi się, że to prawdziwy Fabian pisze:Dno ale...

Hej wieczorkiem Call;-)Myślałam,że dziś odpoczywałaś,a Ty tymczasem.....:-D:-D:-Dale wiesz,że to się też leczy,nie?:-DTak,dziś była super pogoda i szkoda było go zmarnować na siedzenie w domku:-)Dostałam dziś flaszkę swojskiego?winka,ale jest tak słodkie,normalnie miodzio:-0jak likier,nie wiem,nie znam się na tym,ale czy można to jakoś rozcięczyć?:-D:-D Cześć Fabian:-0kim Ty właściwie jesteś,co?Chyba jednak nie sobą,co?:-) Miłego wieczorku;-)

Kurcze, Wiolka, napiłabym się kilka łyczków tego swojskiego miodzia:) lubię takie;)a nawet takie mam tylko nie mogę odkorkować bo teść za głęboko korek wcisnął😭 M zapomniał że ta butelka jest u nas w domu i niech tak zostanie...:D Pewnie, że możesz rozcieńczyć te winko, np gazowaną wodą mineralną i będziesz mieć prima szampana:D:D:D a może można do drinka dodać?:)

Ja Ci chętnie Caal to wino odstąpię:-Djak dla mnie za słodkie,brrr ulep;-)Jak już to lubię wytrawne,ewentualnie pół wytrawne i to białe;-) Lecę na spacer,jak by co ;-)to dobrej nocy;-)

Wiola:) chyba nie śpisz już po przedawkowaniu winka?:D nie wiem czy widziałaś na filtrowni:D w sumie to szukałam obrazka z facetem skaczącym na skakance i co by mu co nieco podskakiwało :P:D może kiedys znajdę:D Dziś już nie daję rady po porannej pobudce dwa dni z rzędu😭ledwo już na oczy patrzę😭. Lecę spać... dobrej nocy👄;) ....ooo, minęłyśmy się:D u mnie bierze lekki mrozik, pa:)

Gość Fabian74
Co tam Violka słychać?

Gość gość
g****o :D

Gość gość
Ha,ha

Gość Fabian74
Co tam Violka słychać?

Caal:-D:-D:-D Nie złą nosi na sobie siłownię:-D:-D:-DJak dla mnie,to za wielkie takie meloniska:-D

Gość Fabian74
Jak dla mnie są sam miód.

dzień dobry :) o machnę Wiola do Ciebie z pracy już mam z górki bo przerwa zaliczona. milego dnia ;) do później

Gość gość
Mężatki :D :D :D

Dobry wieczór:) Kurcze, przyszłam z pracy a z moim M znowu nie wesoło:(. Miał iść na nocke i nic z tego bo nie da rady tak mu źle. Rano idzie do lekarza. A Daa od dziś jest w szpitalu. Nie pisała bo przeżywała to, że musi iść na te wczasy... Ojoooj, przyszłam głodna i chyba przedobrzyłam z jedzeniem😭....ale mi M marudzi..., nie moge pisać:(

Kurcze Caal:-(to nie dobrze.Wskakuj do M pod kołderkę i kurujcie się.Dobrej nocki

Hej,hej;-) Caal jesteś dziś w pracy czy nie możesz móc?;-) Kurcze jak ja się dziś naganiałam,musiałam ogarnąć ubezpieczenie:-)Pamiętasz jak dziwiłam się,że dużo płacisz za auto?Okazuje się,że mój agencik nie źle mnie kroił😭ale znalazłam innego i to o kilka stówek Jak się czujecie dzisiaj z M?Myślę,że lepiej;-) Dobra spadam,bo jestem dzisiaj ze wszystkim w lesie;-) Miłego dzionka🌼

Wiola:) a gdzie ja moge być jak nie w pracy :D zagadam wieczorkiem bo po osiemnastej konczę. Miłego i skutecznego ogarniania;)

Caal😭😭😭 Gdzie się zapodziewasz,co?:-Dczekam i czekam na Ciebie,więcej nie mogę;-)Jestem umówiona z dziewczynami na pifffko;-)jak by co to miłego wieczorku,może potem Cię znajdę;-):-D

Wiola:) właśnie nadjechałam;) tylko wpierw musiałam się pożywić. Po nowym roku muszę pomyśleć o nowym zajęciu. Spokojniejszym, takim gdzie nawet gdy będę dawać z siebie wszystko to się nie umęczę:D:D:D Piffkuj sobie Wiola, spoko:) ja się zajmę czym innym. miłego wieczorku piwnego:D

Caal;-)a wiesz,że ja dziś o tym samym myślałam?Tylko mi chodziło o czas zimowy:-D:-D:-Da na wiosnę zabiorę Cię ze sobą;-)już mnie nosi,ja kcem wiosny😭muszę jeszcze umyć stacjonarny,bo mi młody zniósł ze strychu od jutra będzie ostra jazda:classic_cool::-Dpotem grzecznie poszoruję do łazienki,siusiu,paciorek i lulu:-D:-D:-D Dobrej nocy;-)

Dzien dobry:) Nareszcie wolne!!!!! po siedmiu dniach pracy. Żyję, piszę to znaczy, że mnie kołem się nie dobije:D:D:D Dzisiaj Andrzejki. Ńie mam żadnego Andrzeja wśród znajomych i rodziny by imprezować. He, he jedynie tu na kafeterii znam ;):D Wszystkim Andrzejom dużo zdrowia, humoru, pomyślności i oczywiście miłości🌻 Niech Andrzeje dziś mają głos i nam śpiewają:D https://www.youtube.com/watch?v=80eKE15On1Q "Żaba story" - Andrzej Rosiewicz śmieszna ta piosenka:D pan Andrzej też:D

Dobry Caal to teraz tydzień wolnego,co?:-D:-D:-DNiieee pewnie byś się zanudziła;-)Tak dziś Andrzejki i ja właśnie udaję się wieczorkiem z kwiatami,nie mam nastroju dziś na świętowanie,ale odmówić też nie wypada:-0Wszystkim Andrzejom wszystkiego dobrego:-) https://i.ytimg.com/vi/NVXq6vqr6g4/hqdefault.jpg Kurcze imieniny Andrzeja,a pije cała Polska,nie?:-D:-D:-D

Byłam odwieźć L4 do pracy M. Najchętniej bym go samego odwiozła do szpitala. Ale uparta bestia chce iść w swoim terminie bo twierdzi, że na szybkiego to mu za dużo mogą wyciąć:D a przecież nie wiadomo jakie leczenie będzie. Żeby tylko nie było, że lepiej było wcześniej. Ale co zrobić, uparciucha nie idzie przekonać bo on wie lepiej! Muszę się brać za robotę domową. A trochę się nazbierało😭

I zrozum kobieto faceta:-DPrzecież mógłby sobie dać szybciej pomóc jak cierpi:-(nie martw się na zapas Caal;-)wszystko będzie ok;-) Tak sobie myślę kiedy u Daa synuś obchodzi imieniny?Dzisiaj czy dopiero jutro?Swoją drogą troszkę pechowo jej te wczasy wypadły:-0Tamtym razem gdy była,to Ułanek miał urodziny a teraz syn.Jak tam daleko jesteś z robotą?U mnie dziś super pogoda,to wykorzystałam moment i jechałam z oknami:-)

Ech, Wiola, ma zwolnienie a poszedł piłować drewno. Twierdzi, że i tak wszystko do kitu to chociaż mi drewna natnie. A ja już odpoczywam. Odkurzyłam całą chate, poprzecierałam co nieco, wywiesiłam pranie, poukładałam, poprzestawiałam:D ale okien nie ruszałam. Daa pisała że może jutro wyjdzie ze szpitala. Ona długo nie lubi być i ucieka stamtąd jak szybko się da. kurcze, musiałam przerwać pisanie przed puszczeniem postu...

Ja też dziś troszkę roboty odwaliłam:-)tylko coś w witrynie zmajstrowałam,bo mi oświetlenie w niej padło:-P To dobrze,że jutro Daa będzie już w domku.Tyle co Ona się już nacierpiała to wystarczy:-) Lecę powoli,gdyby mi się tak nie chciało ciasta,to zostałabym w domu.Muszę szybciej być w domu,trzeba się pakować;-)nic Ci nie mówiłam,bo nie byłam jeszcze pewna.Jadę na troszke do znajomych,bo jak teraz tego nie zrobię,to potem tym bardziej:-)tak,że odpoczniesz sobie ode mnie;-) Miłego relaksu;-)